Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 14, 19:54)
O gal cia perkudus mergina tongue.gif stuburas ir kiti kaulai matosi biggrin.gif siandien dukrytei sakiau, kad jei nevalgys, tai sunys ja gatvej uzpuls, suuode kaulus biggrin.gif

ačiū už gynimą smile.gif)))))) žinau kad blogai padariau, ir tikrai nepykstu jei kam nepatinka. aš tikrai kritiką priimu normaliai, ir nereikia kitom sakyt, kad neįsižeisčiau. man netgi patinka kritika, nes tada dar labiau stengiesi. nors aš ir pakankamai stengiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 14, 20:26)

prašom nesimušt........ unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 12 15, 10:06)
prašom nesimušt........ unsure.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 15 gruodžio 2010 - 14:01
Vakarykšti darbelis mano gimtadienio proga. Viduje Snickersas, pirmą kartą kepiau, pastiliažo gėlės ir danga, baltojo šokolado tvorelė. Labai nesisekė su ta tvorele, žiauriai trupėjo nuimant kepimo popierių, ko su juoduoju tikrai nebūdavo... g.gif Kad ir kaip, man tai pačiai tas tortas toks gažus, kad nesitiki biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elentari: 15 gruodžio 2010 - 14:43
QUOTE(Elentari @ 2010 12 15, 14:42)
Vakarykšti darbelis mano gimtadienio proga. Viduje Snickersas, pirmą kartą kepiau, pastiliažo gėlės ir danga, baltojo šokolado tvorelė. Labai nesisekė su ta tvorele, žiauriai trupėjo nuimant kepimo popierių, ko su juoduoju tikrai nebūdavo...  g.gif Kad ir kaip, man tai pačiai tas tortas toks gažus, kad nesitiki  biggrin.gif

ziauriai grazus, geles kokios grazios wub.gif o is kur tokiu graziu spalvu gavot? ar maiset tarpusavyje? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2010 12 15, 15:57)
ziauriai grazus, geles kokios grazios wub.gif  o is kur tokiu graziu spalvu gavot? ar maiset tarpusavyje? bigsmile.gif

Labai ačiū 4u.gif Spalvų nemaišiau, dažai Grape Violet, Egg Yellow ir Claret, iš Sugarflair.
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2010 12 15, 15:42)
Vakarykšti darbelis mano gimtadienio proga. Viduje Snickersas, pirmą kartą kepiau, pastiliažo gėlės ir danga, baltojo šokolado tvorelė. Labai nesisekė su ta tvorele, žiauriai trupėjo nuimant kepimo popierių, ko su juoduoju tikrai nebūdavo...  g.gif Kad ir kaip, man tai pačiai tas tortas toks gažus, kad nesitiki  biggrin.gif

o kuo virsus dengtas?
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2010 12 15, 16:51)
o kuo virsus dengtas?

Tai kaip parašiau, iš pastiliažo, kaip ir gėlės 4u.gif Nebespėjau kitos pasės pasigamint, tai likutį iškočiojau to paties. Nesimato foto, dar yra ant jo ornamentas išpaustas su naujuoju kočėliuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2010 12 15, 18:08)
Tai kaip parašiau, iš pastiliažo, kaip ir gėlės  4u.gif Nebespėjau kitos pasės pasigamint, tai likutį iškočiojau to paties. Nesimato foto, dar yra ant jo ornamentas išpaustas su naujuoju kočėliuku  smile.gif

kai paraset pakreipiau monitoriu ir matau ornamenta siek tiek. Man grazus 4u.gif
Atsakyti
Elentari, grazus tortukas ir spalvos kaip suderintos 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Elentari,labai gražus tortas...ypač geles.... wub.gif tokios spalvingos ......
o baltas šokoladas ir mane kažkada pavede,kai tvorele dariau....daugiau nerizikuoju..... schmoll.gif
Atsakyti
o aš bandžiau sūnaus gimtadieniui daryti šokoladines plokščias figūrėles, tai N kartų perdarinėjau, ir išėjo tik beveik sustingdžius šokoladą pagaut momentą ir išspaust, ir jokiu būdu formelių nepalikt visiškam susitingimui, nes neulupsi, kojelės letenėlės visos išlūžinėja doh.gif doh.gif kitaip niekaip, kuo beteptum ir kaip bedarytum su tom formelėm. galutinis rezultatas vis tiek gavos buitiškas, nes jau nusibodo terliotis doh.gif tai tikiuosi antrąjį savaitgalinį tortą kiek stropiau pasiseks padaryt... blush-anim-cl.gif2:tada foto parodysiu, prie visų šių grožių čia rodot, tai šiandienos tortas buvo skanus, bet rodyt nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 15 gruodžio 2010 - 22:37