Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

man uzkliuvo stuburas smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 12 14, 16:57)
aš ir su vienu smile.gif rafaelo smile.gif pastiliažas. nu nelabai juo patenkinta, bet yra kaip yra, jau senai suvalgytas smile.gif

Pastebejau tu daznai buni nepatenkinta tortais savais... smile.gif
Atsakyti
help.gif Noriu paklausti: kurie tortai iš jūsų kepamų yra patys tvirčiausi (na, pavyzdžiui, "Snickers" tortas yra tikrai tvirtas, jį gali vos ne viena ranka paėmus už apačios nešiot - ne krust. Na, gal ne taip labai jau, bet panašiai laugh.gif Suprantat, apie ką aš ax.gif ). Tai va, gal galit tos, kurios kepusios nemažai tortų ir tikrai žino, pasakyti, koks/kokie tortai yra irgi tokie tvirti ir nelepūs įvairioms sąlygoms? Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
laimiene, nu va tas stuburas per didelis gavosi.
rugiagele, nu nepadarau idealių mano akiai, tai dėl to ir nepatenkinta smile.gif tai ką man daryt smile.gif)) jau taip gaunasi smile.gif ir tu anąkart knyga buvai nepatenkinta, bet ta knyga nuostabi buvo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 12 14, 18:15)
laimiene, nu va tas stuburas per didelis gavosi.
rugiagele, nu nepadarau idealių mano akiai, tai dėl to ir nepatenkinta smile.gif tai ką man daryt smile.gif)) jau taip gaunasi smile.gif ir tu anąkart knyga buvai nepatenkinta, bet ta knyga nuostabi buvo wink.gif

Man darbo eiga nesiseke... siaip rezultatu puse velnio dar. Bet jau kol dariau, tai norejosi viska tekst zemen biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 12 14, 18:57)
aš ir su vienu smile.gif rafaelo smile.gif pastiliažas. nu nelabai juo patenkinta, bet yra kaip yra, jau senai suvalgytas smile.gif

man tai atrodo, kad labai dailus tortas. Tik va jau antras tortas, tokio pačio modelio, kur man kliūva kiek per dideli tie stuburo slankstelių iškilimai ax.gif tokie nenatūraliai didoki.. kažkaip reiktų mažiau iškilusius gal juos daryt, mažiau išryškint.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 12 14, 18:50)
man tai atrodo, kad labai dailus tortas. Tik va jau antras tortas, tokio pačio modelio, kur man kliūva kiek per dideli tie stuburo slankstelių iškilimai  ax.gif  tokie nenatūraliai didoki.. kažkaip reiktų mažiau iškilusius gal juos daryt, mažiau išryškint.

O gal cia perkudus mergina tongue.gif stuburas ir kiti kaulai matosi biggrin.gif siandien dukrytei sakiau, kad jei nevalgys, tai sunys ja gatvej uzpuls, suuode kaulus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 12 14, 18:50)
man tai atrodo, kad labai dailus tortas. Tik va jau antras tortas, tokio pačio modelio, kur man kliūva kiek per dideli tie stuburo slankstelių iškilimai  ax.gif  tokie nenatūraliai didoki.. kažkaip reiktų mažiau iškilusius gal juos daryt, mažiau išryškint.

as jei daryciau ,,dupce,, tai is viso nedaryciau to stuburo,(as nekritikuoju jokiu budu,tikrai labai dailus tortukas,tik noriu pasidalinti savo vizija ) smile.gif kiek pragooglinau nugaru foto is viso nematau ,kad butu slanksteliai isoreje,nebent prie sprando arba sergant skolioze,greiciau idubimas nugaroje,ir dar daryciau ,man ziaaaauriai grazu pas merginas ,ant strenu duobutes,tiesiog pliaze kai pamatau,tai seile varvinu kaip koks diedas biggrin.gif niu,vnzodz,kadanors.....
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 14, 17:28)
Pastebejau tu daznai buni nepatenkinta tortais savais... smile.gif

kas prakalbo...... hah.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 12 14, 20:08)
kas prakalbo...... hah.gif  lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Saulėta. @ 2010 12 14, 17:31)
help.gif Noriu paklausti: kurie tortai iš jūsų kepamų yra patys tvirčiausi (na, pavyzdžiui, "Snickers" tortas yra tikrai tvirtas, jį gali vos ne viena ranka paėmus už apačios nešiot - ne krust. Na, gal ne taip labai jau, bet panašiai laugh.gif Suprantat, apie ką aš ax.gif ). Tai va, gal galit tos, kurios kepusios nemažai tortų ir tikrai žino, pasakyti, koks/kokie tortai yra irgi tokie tvirti ir nelepūs įvairioms sąlygoms? Labai ačiū 4u.gif

medutis
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2010 12 14, 23:32)

napaleonas 4u.gif
Atsakyti