man uzkliuvo stuburas
QUOTE(zuliaska @ 2010 12 14, 16:57)
aš ir su vienu rafaelo pastiliažas. nu nelabai juo patenkinta, bet yra kaip yra, jau senai suvalgytas
Pastebejau tu daznai buni nepatenkinta tortais savais...
Noriu paklausti: kurie tortai iš jūsų kepamų yra patys tvirčiausi (na, pavyzdžiui, "Snickers" tortas yra tikrai tvirtas, jį gali vos ne viena ranka paėmus už apačios nešiot - ne krust. Na, gal ne taip labai jau, bet panašiai Suprantat, apie ką aš ). Tai va, gal galit tos, kurios kepusios nemažai tortų ir tikrai žino, pasakyti, koks/kokie tortai yra irgi tokie tvirti ir nelepūs įvairioms sąlygoms? Labai ačiū
laimiene, nu va tas stuburas per didelis gavosi.
rugiagele, nu nepadarau idealių mano akiai, tai dėl to ir nepatenkinta tai ką man daryt )) jau taip gaunasi ir tu anąkart knyga buvai nepatenkinta, bet ta knyga nuostabi buvo
rugiagele, nu nepadarau idealių mano akiai, tai dėl to ir nepatenkinta tai ką man daryt )) jau taip gaunasi ir tu anąkart knyga buvai nepatenkinta, bet ta knyga nuostabi buvo
QUOTE(zuliaska @ 2010 12 14, 18:15)
laimiene, nu va tas stuburas per didelis gavosi.
Man darbo eiga nesiseke... siaip rezultatu puse velnio dar. Bet jau kol dariau, tai norejosi viska tekst zemen
QUOTE(zuliaska @ 2010 12 14, 18:57)
aš ir su vienu rafaelo pastiliažas. nu nelabai juo patenkinta, bet yra kaip yra, jau senai suvalgytas
man tai atrodo, kad labai dailus tortas. Tik va jau antras tortas, tokio pačio modelio, kur man kliūva kiek per dideli tie stuburo slankstelių iškilimai tokie nenatūraliai didoki.. kažkaip reiktų mažiau iškilusius gal juos daryt, mažiau išryškint.
QUOTE(naitas @ 2010 12 14, 18:50)
man tai atrodo, kad labai dailus tortas. Tik va jau antras tortas, tokio pačio modelio, kur man kliūva kiek per dideli tie stuburo slankstelių iškilimai tokie nenatūraliai didoki.. kažkaip reiktų mažiau iškilusius gal juos daryt, mažiau išryškint.
O gal cia perkudus mergina stuburas ir kiti kaulai matosi siandien dukrytei sakiau, kad jei nevalgys, tai sunys ja gatvej uzpuls, suuode kaulus
QUOTE(naitas @ 2010 12 14, 18:50)
as jei daryciau ,,dupce,, tai is viso nedaryciau to stuburo,(as nekritikuoju jokiu budu,tikrai labai dailus tortukas,tik noriu pasidalinti savo vizija ) kiek pragooglinau nugaru foto is viso nematau ,kad butu slanksteliai isoreje,nebent prie sprando arba sergant skolioze,greiciau idubimas nugaroje,ir dar daryciau ,man ziaaaauriai grazu pas merginas ,ant strenu duobutes,tiesiog pliaze kai pamatau,tai seile varvinu kaip koks diedas niu,vnzodz,kadanors.....
My Webpage
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 14, 17:28)
Pastebejau tu daznai buni nepatenkinta tortais savais...
kas prakalbo......
QUOTE(Saulėta. @ 2010 12 14, 17:31)
Noriu paklausti: kurie tortai iš jūsų kepamų yra patys tvirčiausi (na, pavyzdžiui, "Snickers" tortas yra tikrai tvirtas, jį gali vos ne viena ranka paėmus už apačios nešiot - ne krust. Na, gal ne taip labai jau, bet panašiai Suprantat, apie ką aš ). Tai va, gal galit tos, kurios kepusios nemažai tortų ir tikrai žino, pasakyti, koks/kokie tortai yra irgi tokie tvirti ir nelepūs įvairioms sąlygoms? Labai ačiū
medutis