Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Ačiū už atsakymus, tik žiūriu, kad nelabai aiškiai parašiau rolleyes.gif
QUOTE(Olesta @ 2010 12 12, 21:19)
per ilgai vėsini šokoladą, o rankos vietoj  4u.gif piešti reikia šiltą šokoladą ir tada ant popieriaus jį saugoti, kad per daug nesustingtų, kai jau apstingęs bet vis dar lansktus, apjuosi tortą ir lauki kol galutinai sustings 4u.gif

man kietėja bespaudžiant iš svistinio popieriaus tūbos doh.gif

QUOTE(~PERASTRA~ @ 2010 12 12, 21:46)
Šokoladą geriausia spausti ne iš sviestinio popieriaus, o iš celofano tubelės, ne taip greitai kietėja  4u.gif

dėkui, bandysiu taip (girdėjau, kad galima su įmaute spaust, tik prieš tai gerai išplaut su soda g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosette: 14 gruodžio 2010 - 08:43
mergytes....šaunuoles.....
pirmoji barbe daili....
Dianočka,apie tavo tortus,kaip ir apie Migles galiu pasakyti tik tiek,kad jie kaip atvirukai...... thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Kaledoms prisizadejau iskepti torta, tai labai tikiuosi kad pagelbesite su patarimu. Torta noriu papuosti sniego pusnimis (na gal dar ko tarp ju prilipdysiu...smile.gif); taigi gal turite minciu i is ko tas pusneles formuoti?
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2010 12 14, 12:43)
Sveikos merginos,

Kaledoms prisizadejau iskepti torta, tai labai tikiuosi kad pagelbesite su patarimu. Torta noriu papuosti sniego pusnimis (na gal dar ko tarp ju prilipdysiu...smile.gif); taigi gal turite minciu i is ko tas pusneles formuoti?

Galima daryti is bezo kremo ,manau kad ir grietinele tiktu
Atsakyti
Pagarba kepejoms visoms 4u.gif grazus visi tortai. Man pats graziausias tas baltas meskutis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ausreka @ 2010 12 14, 13:13)
Galima daryti is bezo kremo ,manau kad ir grietinele tiktu

Aciu! MAnau grietinele butu lengviausia, bet jei ten uzdesiu dar kokia cukrine figurele tai ar ji neistirps nuo grietineles? g.gif o ka manot apie aisinga?
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2010 12 14, 15:39)
Aciu! MAnau grietinele butu lengviausia, bet jei ten uzdesiu dar kokia cukrine figurele tai ar ji neistirps nuo grietineles? g.gif  o ka manot apie aisinga?

su kokoso drozlemis apibarstyk ir bus kaip sniegas thumbup.gif
Atsakyti
atnesu ir as darbeli viena
snickers.mmg ir aisingas
user posted image
Atsakyti
cia mano tortikas biggrin.gif biggrin.gif cukrus neistirpo...... bet,saviems -patiko
medutis
user posted image
Papildyta:
irgi medutis smile.gif
laukiu kritikos biggrin.gif stengiuosi mokytis is jusu 4u.gif mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2010 12 14, 17:06)
user posted image

Kas ant viršaus, grietinėlė???

Merginos, o tas karamelinis ganasas kur ant snikerso viršaus tepasi ar gerai laikosi, ar jis išlaiko formą???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erina: 14 gruodžio 2010 - 16:13
ant virsaus Beze smile.gif
Papildyta:
cia drauges mociutei dariau smile.gif neturejau geru antgaliu,taj tie mano "dzybukai"pacios matote doh.gif
puostas beze,ir cukrines gelytes
user posted image
Atsakyti
aš ir su vienu smile.gif rafaelo smile.gif pastiliažas. nu nelabai juo patenkinta, bet yra kaip yra, jau senai suvalgytas smile.gif
user posted image
Atsakyti