Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

mano pirmas tortas gyvenime doh.gif
user posted image
Snikersas, sviestinis kremas ir grietinėlė. Vaizdas gal ne pats geriausias, nes ir konditerinį švirkštą pirmą kart į rankas paėmiau, bet pagrindiniai vertintojai buvo vaikai, tai jiems buvo thumbup.gif , o pats tortas tikrai skanus blush2.gif
Beje dar barbė plika pasitaikė, na tokia, kur turi tik vieną juostą plaukų aplink galvą, tai teko lipdyt skrybėlę iš pastiliažo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erina: 13 gruodžio 2010 - 15:55
Sveikos darbstuolytes 4u.gif
nu ir groziu cia pas jus wub.gif o jau lady gaga tai super thumbup.gif thumbup.gif
siandien buvau RIMI, tai turiu naujienu- cukraus pudra dezutese 2,99 lt. ir girietineles standiklis 0,49 lt bigsmile.gif biskiuka pigiau, tai jei ir pas jus pigiau tai lekit prigriebti mirksiukas.gif tikrai sventems prireiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Cia dar vienas atostogu tema....

Juodasisi miskas ir MMG....

user posted image

Erina kaip pirmas torciukas - tai labai net gerai smile.gif
Atsakyti
dianocka,nu nuostabu bigsmile.gif tortai kaip atvirukai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLKA999: 13 gruodžio 2010 - 19:28
QUOTE(adriu @ 2010 12 12, 10:11)
man ir forma retai reikalinga tepant,tepu ir nenubėga nieks g.gif

man iki to dar toli, vienintelis tortas kuriam nereikia formos, tai tik Cipsiuko medutis blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Erina @ 2010 12 13, 15:54)
mano pirmas tortas gyvenime 

nu kaip pirmas tai NEREALUS thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Dianocka @ 2010 12 13, 18:35)

koks fainas ir nematytas wub.gif 4u.gif
Atsakyti
O jau tortukų užderėjo...šaunuolės. Ir pradedančiosios padirbėjo iš dūšios... Erina... graži barbė wub.gif
O jau Lady Gaga... tai supeerinė.
Ir sniegena wub.gif ir Dianockos palme. Oi mergaitės... man iki jūsų toli.. toli.. rolleyes.gif

Atnešu savuosius paprastučius:
Kariuomenės dienos proga "snikersas"
user posted image

Ir "Snikersas" vėl....
user posted image
Atsakyti
Kazin, o kaledinis namukas papuostas cia bus ne i tema, ane? blush2.gif
radau tema skirta namukams, tai imesiu nuoroda, kas netinges paziuret blush2.gif
http://www.supermama...;#entry42896255
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksiuke: 13 gruodžio 2010 - 22:53
QUOTE(wavin @ 2010 12 13, 22:29)

As tik megeja tortu gamyboj, bet vistiek noriu ikist savo nosyte ir pasakyt apie sumustinukus blush2.gif , man jie tokie truputi pateze atrodo, ir ikru buciau daugiau uzdejus, tik neisizeiskit, cia mano nuomone, tiesiog esu juos darius pora kartu ir iskart lyginu..bokalo dar nebandziau, tad jis man idomus 4u.gif
Atsakyti
„Batonas išpūstas puriklių, tai blogai pjaustėsi, na o ikra- krizė”
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2010 12 14, 07:29)

Per šviežias gi buvo mirksiukas.gif
O gaga gaga gaga 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Dar tik Džeksoną su Madona ir Britne belieka išmokt daryt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2010 12 14, 07:29)

Gerai prašei... lotuliukas.gif tiesiai į 10-ką.. taip ir buvo.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Su tais ikrais.. tai iš viso.. tiek vargo buvo.. galvojau visi aliejuje išsileido.. ir nesigavo.. bet kai pradėjau košti.. pasirodo kažkas išėjo.. bigsmile.gif Čia net ikrų spalva netokia kokia turėtų būti.... Na bet vyrui į darbą gerai buvo... essen.gif karsta.gif
Atsakyti