Mergaiciukes, as nezinau kuri kepate tortus pagal uzsakymus Klaipedoje. Noreiu krikstasuniui padovanoti Makvyna, bet juk pati ne LT gyvenu, negaliu pati iskepti, nors iskepciau su malonumu Parasykite i AZ.
QUOTE(lijan @ 2010 12 10, 16:47)
Kažkada buvo klausimas, kur gauti mažų gelyčių formelių, taigi šiandien atradau, kad parduotuvėje TIGER (Kaune) yra toks kiaušinio formos plastelino rinkinys su formelėmis vaikams. Yra net 8 formelės, dydžio iki 2cm, tarp jų ir gėlė, žvaigždė, širdutė, meškutis ir t.t. Jos tokios visos miniatiūrinės
as turiu tokius, pavogiau is vaiku naudoju
Ispudingas Asseni tortas su sniegena, bet tas paukstis taip realiai atrodo, kad pirma karta pasakysiu, kad neisdrisciau jo pjauti. Visokiu tortu cia prisiziurejau, niu kazkaip nei vienam nekilo tokios mintys, bet cia kazkaip lyg ir slykstoka butu....
Labas rytas,
reikia patarimo, kaip nuvalyti beze nuo sokoladines saldainiu mases, kad neliktu zymiu? ar cia jau neimanoma misija...
reikia patarimo, kaip nuvalyti beze nuo sokoladines saldainiu mases, kad neliktu zymiu? ar cia jau neimanoma misija...
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 10, 14:31)
nuostabu
QUOTE(Asseni @ 2010 12 10, 15:05)
lotute,tau nesalta?
man tortas su sniegena be galo grazus,nes ta paukstuka labai megstu,bet man jis lyg per didelis ant torto
man tortas su sniegena be galo grazus,nes ta paukstuka labai megstu,bet man jis lyg per didelis ant torto
QUOTE(dangiuk @ 2010 12 10, 20:18)
o dėl mano torto temą pervadint reikėtų: kaip pribaigti uošvienę, nieko baisiau pasaulyje nemačiau, baisiausias blynas 4 ir t.t. nu bet tačiau nežmoniškai savim didžiuojuos, profės, nesijuokit garsiai...
nesijuokiam,tik nustebau ,kad uošvienei 30 metu.....
Adriu.labai gražus kvadratinis tortas.......
o man adriu barbe labai grazi, nematytas fasonas
QUOTE(adriu @ 2010 12 11, 10:43)
turtingas kavos tortas,mmg,pastiliažas
labai dailūs abu tortai
vis noriu dar kartą tą uošvienės tortą apžėt su 30.. nu nerandu aš jo.. grįžau iki 17 psl.. nėr.. ar čia nespėjo užkraut kompas paveiksliuko
QUOTE(dangiuk @ 2010 12 10, 20:18)
o dėl mano torto temą pervadint reikėtų: kaip pribaigti uošvienę, nieko baisiau pasaulyje nemačiau, baisiausias blynas 4 ir t.t. nu bet tačiau nežmoniškai savim didžiuojuos, profės, nesijuokit garsiai...
va sitas Jei gerai isiziuresi, tai ant padeklo kampo rasi 30