Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Mergaiciukes, as nezinau kuri kepate tortus pagal uzsakymus Klaipedoje. Noreiu krikstasuniui padovanoti Makvyna, bet juk pati ne LT gyvenu, negaliu pati iskepti, nors iskepciau su malonumu smile.gif Parasykite i AZ.
Atsakyti
QUOTE(lijan @ 2010 12 10, 16:47)
Kažkada buvo klausimas, kur gauti mažų gelyčių formelių, taigi šiandien atradau, kad parduotuvėje TIGER (Kaune) yra toks kiaušinio formos plastelino rinkinys su formelėmis vaikams. Yra net 8 formelės, dydžio iki 2cm, tarp jų ir gėlė, žvaigždė, širdutė, meškutis ir t.t. Jos tokios visos miniatiūrinės  smile.gif

as turiu tokius, pavogiau is vaiku blush2.gif naudoju thumbup.gif
Atsakyti
Ispudingas Asseni tortas su sniegena, bet tas paukstis taip realiai atrodo, kad pirma karta pasakysiu, kad neisdrisciau jo pjauti. Visokiu tortu cia prisiziurejau, niu kazkaip nei vienam nekilo tokios mintys, bet cia kazkaip lyg ir slykstoka butu....
Atsakyti
Labas rytas,
reikia patarimo, kaip nuvalyti beze nuo sokoladines saldainiu mases, kad neliktu zymiu? ar cia jau neimanoma misija... g.gif
Atsakyti
turtingas kavos tortas,mmg,pastiliažas
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 11 gruodžio 2010 - 08:45
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 10, 14:31)

nuostabu thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Asseni @ 2010 12 10, 15:05)

Tortas su Sniegena

swoon.gif
Atsakyti
lotute,tau nesalta? lotuliukas.gif

man tortas su sniegena be galo grazus,nes ta paukstuka labai megstu,bet man jis lyg per didelis ant torto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 12 10, 20:18)

o dėl mano torto temą pervadint reikėtų: kaip pribaigti uošvienę, nieko baisiau pasaulyje nemačiau, baisiausias blynas 4 ir t.t. nu bet tačiau nežmoniškai savim didžiuojuos, profės, nesijuokit garsiai...  blush2.gif

nesijuokiam,tik nustebau ,kad uošvienei 30 metu..... g.gif smile.gif

Adriu.labai gražus kvadratinis tortas....... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 12 11, 11:23)
,tik nustebau ,kad uošvienei 30 metu..... g.gif  smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
o man adriu barbe labai grazi, nematytas fasonas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2010 12 11, 10:43)
turtingas kavos tortas,mmg,pastiliažas

labai dailūs abu tortai wub.gif

vis noriu dar kartą tą uošvienės tortą apžėt su 30.. nu nerandu aš jo.. grįžau iki 17 psl.. nėr.. ar čia nespėjo užkraut kompas paveiksliuko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 12 10, 20:18)

o dėl mano torto temą pervadint reikėtų: kaip pribaigti uošvienę, nieko baisiau pasaulyje nemačiau, baisiausias blynas 4 ir t.t. nu bet tačiau nežmoniškai savim didžiuojuos, profės, nesijuokit garsiai...  blush2.gif

user posted image

va sitas smile.gif Jei gerai isiziuresi, tai ant padeklo kampo rasi 30 smile.gif
Atsakyti