Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Violeta* @ 2010 12 10, 15:25)
Sveikos, noriu ištapyt kalėdinius meduolius, bet man reikia išgaut labai ploną liniją, na,  kaip ir tortams jei reikią ką nors preciziškai plonai išrašyt...Ką panaudot, jei kond. maišiuko antgalis per platus? gal ką iš namnių priemonių galima panaudot?

popierinę tūtelę iš kepimo popieriaus 4u.gif susisukti, nusikirpti plonytį galiuką ir piešti 4u.gif kaip susisukti tai rastumėt youtube vaizdinės medžiagos 4u.gif
Atsakyti
Kažkada buvo klausimas, kur gauti mažų gelyčių formelių, taigi šiandien atradau, kad parduotuvėje TIGER (Kaune) yra toks kiaušinio formos plastelino rinkinys su formelėmis vaikams. Yra net 8 formelės, dydžio iki 2cm, tarp jų ir gėlė, žvaigždė, širdutė, meškutis ir t.t. Jos tokios visos miniatiūrinės smile.gif
Ir dar keli klausimėliai, ant ko jūs dedate tortą, kaip pertepinėjate, puošiate? Jei ant skardos, kur kepė biskvitai, tai vėliau tas tortas įgauna kažkokį lyg ir metalo prieskonį. Kažkada bandžiau ant paprasto kartono, tai jis sudrėko, suminkštėjo ir nieko gero nebuvo.

Ir dar ar galima ant šokoladinės glazūros piešti aisingą su teptuku?

iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
dažniausiai ant tos pačios skardos pasitiesiu kepimo popieriaus ir pasidedu, tik jeigu lanką dedu, tada šonai pagauna to metalo skonio kartais, o kartais ir nieko, dar žiūrint kuri skarda... kai būna keli tortai to pačio skersmens, tai dedu visur kur tik telpa, ir nat lentučių ir pan. bet visur pasitiesiu kepimo popieriaus 4u.gif

šokoladinei glazūrai sustingus, ant jos galima piešti aisingu 4u.gif
Atsakyti
nu ta knyga ir sniegena... pribloškė mane...
naitai, nu ne taip išsireiškiau. norėjau pasakyti, kad kaip tortas iš lentynos tai tikrai gražu, tie kaip iliustracijos gražios. bet aš tikrai nefotkinau smile.gif) ir nepirkau, nes net nenoriu ragaut smile.gif))
Atsakyti
sveikos, merginos, SOS, kazkodel nesigavo sokoladine saldainiu mase, pradejus kociot pasidare taip riebu rankose ir trupet pradejo, o kociojant atrode tokia elestinga, tik staiga pasikeite konsistencija sad.gif man jau mest ar taisyt padeti ??? aciu
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 12 10, 17:25)
Sveikos, noriu ištapyt kalėdinius meduolius, bet man reikia išgaut labai ploną liniją, na,  kaip ir tortams jei reikią ką nors preciziškai plonai išrašyt...Ką panaudot, jei kond. maišiuko antgalis per platus? gal ką iš namnių priemonių galima panaudot?

na Jūs taip supeikėt tuos metalinius antgaliukus unsure.gif Aš esu mėginus su aisingu rašyt per Nr. 1 antgaliuką.. tai tiesą sakant, užkniso. Stringa. Net beze kartais stringa. Tai puikiai tinka man ir Nr.2 ir net 3. unsure.gif

QUOTE(zuliaska @ 2010 12 10, 19:25)
naitai, nu ne taip išsireiškiau. norėjau pasakyti, kad kaip tortas iš lentynos tai tikrai gražu, tie kaip iliustracijos gražios. bet aš tikrai nefotkinau smile.gif) ir nepirkau, nes net nenoriu ragaut smile.gif))

nu vistiek, reikėjo DĖL MŪSŲ pasidarbuot kaip agentui ph34r.gif Būtume dar pasižmonėję nors virtualiai.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 12 10, 19:21)
na Jūs taip supeikėt tuos metalinius antgaliukus  unsure.gif 

blink.gif Šitoj temoje pasisakiau pirmą kartą, o dabar antrą..
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 12 10, 21:23)
blink.gif Šitoj temoje pasisakiau pirmą kartą, o dabar antrą..

Violeta, taika ir ramybė 4u.gif Tiesiog va žiūriu pasidėjus priešais antgaliuką Nr 1 ir bandau įsivaizduot prakerpant ploniau tą susuktą kepimo popieriaus maišelį.
Atsakyti
Rugegelės ir Asseni tortai nerealūs wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Stai koki tortukai pavyko pagaminti SM forumo pagalba
vidus tailandietiskas bananu, dengta saldainiu mase. teletabiai bei drugeliai -plikytos teslos ir nudazyti spalvotu kiausinio baltymu..
user posted image
Atsakyti
Sniegena Sniegena Sniegena - nu jau groooooooooooooozis. thumbup.gif
Atsakyti
Asseni, sniegena wub.gif wub.gif wub.gif

o dėl mano torto temą pervadint reikėtų: kaip pribaigti uošvienę, nieko baisiau pasaulyje nemačiau, baisiausias blynas 4 ir t.t. nu bet tačiau nežmoniškai savim didžiuojuos, profės, nesijuokit garsiai... blush2.gif

rafaelo su per vidurį dviem šokoladiniais biskvitais, perteptais šokoladiniu ganšu, trintom žemuogėm, pastiliažas dengimui, bezė. Kringeliai atsirado iš didelės būtinybės, nu bet, kaip sakom,a je ne volšebnik, ja tolko učus.... blush2.gif

user posted image
Atsakyti