Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 10, 13:38)
Oij aciu smile.gif

Nu kokios Jus bjaurios su tom anytom biggrin.gif ale tortus vistiek padarot smile.gif vadinasi mylit anytas tongue.gif

Padaro tortus, su ricinos aliejum ,ar dar kokias nors lasiukais rolleyes.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miskouoga: 10 gruodžio 2010 - 14:17
Rugiagele,puiki knyga......buvau nusiteikus pamatyt kažka kas nepavyko,nu bet tikrai labai viskas puiku....... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 12 10, 10:21)
  ir dar vos neapsizliumbiau pamacius tortu lentynas.... jei tai galima vadint tortais... nes jie ne saldytuvuose, o siaip sudeti.. nu grazus nieko nesakau, bet kazi ar valgomi  g.gif
<...>
jo aš ir nustebau, kai tortai škotijoj ne šalde, bet lentynoj sukrauti... nu ten bulkos, bet man taip keista... ateini tortą iš lentynos pasiimi, viskas supakuota, papuošimai labai gražūs....

as biski isiterpsiu i jusu saunu buri blush2.gif anglijoje tortai issilaiko keleta metu, todel ju i saldytuva deti nereikia. kai vestuvem jaunieji uzsisako keliu aukstu tortus, tai apatinius aukstus suvalgo, o virsutini palieka ir saugo pirmojo vaiko krikstynoms, kurios dazniausiai buna po 2-4 metu. tik kai kurie praso, kad pakeistu ta, virsutine, cukraus mase i nauja, kad gautusi "sviezesnis" pyragas.
o del priemoniu puosimui, tai tikras rojus wub.gif
Atsakyti
Rugiagele, tikrai labai grazi knyga. As irgi pagalvojau, kad Cipciuko. Super.

O as Jum siek tiek ziemiskos nuotaikos atnesiu

Tortas su Sniegena

user posted image

user posted image

user posted image

Sokoladinis vanilinis tortas su vaisiais. Pastilazas, aisingas. Pauksciuke bulvyte
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif kaip gražu.........
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 12 10, 12:21)
jo aš ir nustebau, kai tortai škotijoj ne šalde, bet lentynoj sukrauti... nu ten bulkos, bet man taip keista... ateini tortą iš lentynos pasiimi, viskas supakuota, papuošimai labai gražūs....

foto? kur foto? kur tų grožių foto?

QUOTE(Olesta @ 2010 12 10, 14:42)
tokiu atveju mano tortas sukristų dar miltų krūvoj  cool.gif

QUOTE(Griaustinė @ 2010 12 10, 15:14)
kad ir spamas, bet mano atveju net kviečiai miltams neišdygtų  cool.gif

armoniką suplėšiau per to ūkininko, kuris turėjo sėt kviečius anytos tortui, laidotuves ph34r.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 10, 15:31)
Medaus tortas su konservuotais persikais. Pastilazas. Naudota skysti dazai aukso -tom detalem, kur su ispaudais daryta. Geles - pastilazas. Lapeliai- plikytos teslos. Nupurksta pearl deziku. 3,6 kg.

šitą tortą nešam į biblioteką,

QUOTE(Asseni @ 2010 12 10, 16:05)
Tortas su Sniegena

o šitą - ZOO sodą.

Ir vėl nėr ką valgyt essen.gif: . Taigi, ar bus tortų čia mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 12 10, 14:05)
O as Jum siek tiek ziemiskos nuotaikos atnesiu

Tortas su Sniegena

Ta sniegena torto neapkakos? blink.gif biggrin.gif
Vsio, daugiau niekad tortu savo nebedesiu. Kam terst eteri. Amen.
Atsakyti
Jusu tortu ateinu paziuret kaip i paroda wub.gif Na trukta zodziu, kokios jus saunuoles kad taip mokat. Tortai nuostabus. Jei toki kas padovanuotu, tai butu gaila valgyt toki grozi. wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Sekmes JUMS 4u.gif
Atsakyti
Labai ziemiskas tortas su sniegena... man tokie patinka labai wub.gif

O as daugiau kitaip ir nemoku, tik kaip kopijuot sad.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif o jergutėliau, nors senai laukiau torto su sniegenomis, bet vis tiek nustebau thumbup.gif
Atsakyti
Asseni puikus žiemiškas tortas, visai neseniai galvojau, kad gražus tortas būtų su sniegena, štai ir yra
Atsakyti
Sveikos, noriu ištapyt kalėdinius meduolius, bet man reikia išgaut labai ploną liniją, na, kaip ir tortams jei reikią ką nors preciziškai plonai išrašyt...Ką panaudot, jei kond. maišiuko antgalis per platus? gal ką iš namnių priemonių galima panaudot?
Atsakyti