Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rivera @ 2010 12 10, 11:00)
Butent ir perplakt negalejau, nes tik susimaise ir pradejo tokia ale varskyte darytis t.y. sviestas gabaliukais tark skystimelio. Na bandau sildyt blogiau nebebus smile.gif. o paskum  matysiu. Kiek normalu k.p. naudodavau tokiu bajeriu nebuvo tai ir puolu ta pieno gamini kaltint  ax.gif

is karto supyliai i sviesta visa kond. piena. reikia pirma sviesta isplakti,o po to,po truputi pilti kond.piena
Atsakyti
nu mergaitės, labas, visų totai nuostabūs, tikrai neišvardinsiu smile.gif nebūk 5dienas ir pilna gražuolių, šaunuolės !!! aš grįžau, sveika ir gyva, vėl kibsiu į darbus smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 12 10, 10:03)
is karto supyliai i sviesta visa kond. piena. reikia pirma sviesta isplakti,o po to,po truputi pilti kond.piena

Na ne taip gal surasiau smile.gif . smile.gif Bet kai svuiestas su pienu pradejo maisytis tai ir pradejo atsiskirinet lyg vandenely. Nu tiek to . Pasildziau perplakiau lyg ir susimaise, matysiu kas su juo daros dar netepu palaikau.
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 12 07, 12:15)
QUOTE(Migle79 @ 2010 12 07, 10:29)

del masiu pardese uk, tai dabar viesiu pas drauge, tai pamacius pardej konditerines lentynas vos neapsizliumbiau doh.gif kodel pas mus taip nera verysad.gif ir dar vos neapsizliumbiau pamacius tortu lentynas.... jei tai galima vadint tortais... nes jie ne saldytuvuose, o siaip sudeti.. nu grazus nieko nesakau, bet kazi ar valgomi g.gif

jo aš ir nustebau, kai tortai škotijoj ne šalde, bet lentynoj sukrauti... nu ten bulkos, bet man taip keista... ateini tortą iš lentynos pasiimi, viskas supakuota, papuošimai labai gražūs....
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2010 12 10, 09:45)
Visa nakti abu gulejo viens salia kito virtuvej ant stalo. Temperatura abieju turejo but vienoda. Dabar grynai atsiskirineja  kaip pasukos kazkokios daros.
bandyt vis vien pasildyt?

Dek i mikrobange keliom sekundem, ir puikiai issiplaks viskas. Man yra buve tokiu ciudu, bet viskas issiprendzia, mest nereikia.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 10, 11:28)
Dek i mikrobange keliom sekundem, ir puikiai issiplaks viskas. Man yra buve tokiu ciudu, bet viskas issiprendzia, mest nereikia.

Ne nemeciau, pirma pas jumis guostis atvariau ir patarimu is kart gavau smile.gif, aciu 4u.gif .
Uztepiau as ta nedoreli, bet vis delto manau cia kalta "meile" anytai tongue.gif . Visas sis tortas kaip niekada doh.gif . Rafaelo biskvitas kepamas sukrito (viska dariau kaip visada, o gavos doh.gif ). Pertepimas ir su savais niuansais doh.gif , aptepimo kremas vel doh.gif . Dar liko dengimas ir puosimas. Jei jie gausis be problemu, tai tada klausimas ar davesiu as ji iki tos anytos lotuliukas.gif . Kol kas nepasiduodu tongue.gif
Patinka man tokie issukiai lotuliukas.gif
Atsakyti
tokiu atveju mano tortas sukristų dar miltų krūvoj cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 12 10, 13:42)
tokiu atveju mano tortas sukristų dar miltų krūvoj  cool.gif

kad ir spamas, bet mano atveju net kviečiai miltams neišdygtų cool.gif
Dabar į temą - kaip naudot skystus aukso ir sidabro dažus?
Į masę negalima maišyt, tik patept?
Skiesti galima ir kuom?
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 12 10, 12:42)
tokiu atveju mano tortas sukristų dar miltų krūvoj  cool.gif

QUOTE(Griaustinė @ 2010 12 10, 13:14)
kad ir spamas, bet mano atveju net kviečiai miltams neišdygtų  cool.gif
Skiesti galima ir kuom?

Anytos nesedi SM? lotuliukas.gif
Kokios meilios marteles.

Didziajai i mokykla. Medutis ir sviestinis kremas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2010 12 10, 13:14)
kad ir spamas, bet mano atveju net kviečiai miltams neišdygtų  cool.gif
Skiesti galima ir kuom?

As tepu tiesiai ant ten kur reik. I mase, ar i krema nesimaiso, ta prasme nieko nesimato....

Nu Jus ir nemegstat savo anytu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-Radė @ 2010 12 09, 19:17)
nuorodos taip greit nerasiu, bet ten jau suteptą tortą išpjaustė  mirksiukas.gif

Aciu smile.gif
Papildyta:
Nu va, bandziau kopijuoti Cipciuka... man visai patinka tortas, juolab kad isikibus i koja mazoji buvo puosiant doh.gif

Medaus tortas su konservuotais persikais. Pastilazas. Naudota skysti dazai aukso -tom detalem, kur su ispaudais daryta. Geles - pastilazas. Lapeliai- plikytos teslos. Nupurksta pearl deziku. 3,6 kg.

user posted image

user posted image

Papildyta:
Po tortu mases nera tongue.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif žiūriu į nuotrauką ir paskui einu žiūrėti į avatarą, vos nepradėjau džiaugsmo šokio šokti, kad Cipciukas grįžo į forumą, o čia pasirodo Rugiagėlė aukštumas skina - perfect mieloji, perfect, super pasistengei thumbup.gif

gaila, 7-uko tortuko foto tamsios, manau labai gražiai šviesiame fone žiūrėjosi thumbup.gif

lotuliukas.gif žinok yra ko gero ir tokių marčių, kurios net dirvos neartų dėl kviečių pasėjimo, nebekalbant apie dygimą lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 10 gruodžio 2010 - 13:35
QUOTE(Olesta @ 2010 12 10, 13:34)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  žiūriu į nuotrauką ir paskui einu žiūrėti į avatarą, vos nepradėjau džiaugsmo šokio šokti, kad Cipciukas grįžo į forumą, o čia pasirodo Rugiagėlė aukštumas skina - perfect mieloji, perfect, super pasistengei  thumbup.gif

gaila, 7-uko tortuko foto tamsios, manau labai gražiai šviesiame fone žiūrėjosi  thumbup.gif

lotuliukas.gif  žinok yra ko gero ir tokių marčių, kurios net dirvos neartų dėl kviečių pasėjimo, nebekalbant apie dygimą lotuliukas.gif

Oij aciu smile.gif

Nu kokios Jus bjaurios su tom anytom biggrin.gif ale tortus vistiek padarot smile.gif vadinasi mylit anytas tongue.gif
Atsakyti