Aciu, Naitai, uz atsakyma
QUOTE(naitas @ 2010 12 03, 22:54)
jetau koks gražus iš kur ištraukei??
visagalis internetas
o čia mano dovana medžiotojui dydis arti orginalo matyt nes ilgis apie metras
šokoladiniai biskvitai su karameliniu kavos kremu mmg...
Rugiagele-super super super
Akvilyte-vo cia tai tortas,gerulis
Akvilyte-vo cia tai tortas,gerulis
QUOTE(akvilyte @ 2010 12 04, 00:46)
visagalis internetas
as be zado, nuostabu, puiku ir kiek daug darbo. Akvilyte tau kuo sudetingesnis tuo labiau veza kaip sakoma tikrai auksines rankeles turi. nors ir nesu medziotoja nei neprijaucianti, bet sautuvas super.
as be zado, nuostabu, puiku ir kiek daug darbo. Akvilyte tau kuo sudetingesnis tuo labiau veza kaip sakoma tikrai auksines rankeles turi. nors ir nesu medziotoja nei neprijaucianti, bet sautuvas super.
Papildyta:
QUOTE(zibute77 @ 2010 12 04, 01:47)
as be zado, nuostabu, puiku ir kiek daug darbo. Akvilyte tau kuo sudetingesnis tuo labiau veza kaip sakoma wub.gif wub.gif wub.gif tikrai auksines rankeles turi. nors ir nesu medziotoja nei neprijaucianti, bet sautuvas super.
ne ten parasiau, soriux tai kartoju savo komentara dar karta.
alvylite ,bet kaip valgyt bus įdomu-po siaurą pailgą gabaliuką-ypač vamzdžio galą
Koks sautuvas kaip vyras sakytu, cia karabinas turbut (is tikro jis geriau pasakytu sautuvo rusi, as tai nenusimanau, tik speju)
As orchideju is arciau nenufotkinau, vakar atidavus atsiminiau bet turiu likusia viena, tai nufotkinsiu is arciau. Siaip didesnej foto tai matosi, facebooke yra imesta..
O spalva torto, tai turejo buti balta bet pastilazas idealiai baltas nebuna, tai gavosi sampanine spalva beveik juostele irgi tokia sampano, perlo, nezinau net..
Aciu uz ivertinima
Olesta, tavo tokie mieli...
As orchideju is arciau nenufotkinau, vakar atidavus atsiminiau bet turiu likusia viena, tai nufotkinsiu is arciau. Siaip didesnej foto tai matosi, facebooke yra imesta..
O spalva torto, tai turejo buti balta bet pastilazas idealiai baltas nebuna, tai gavosi sampanine spalva beveik juostele irgi tokia sampano, perlo, nezinau net..
Aciu uz ivertinima
Olesta, tavo tokie mieli...
AKVILYTE, aš šiaip moteris kai kuriais gyvenimo atvejais iškalbinga, bet šitas Tavo kūrinys atėmė man žadą, klausyk, kokio siaurumo tie biskvitai ir kaip jie Tau nesutrupėjo aš ir taip trumparegė buvau, dabar man visiškas apakimas
QUOTE(zibute77 @ 2010 12 04, 02:50)
Akvilyte tau kuo sudetingesnis tuo labiau veza
ir labai džiaugiuos kad atsiranda tokių žmonių kur leidžia tokias nesąmones daryt
QUOTE(adriu @ 2010 12 04, 09:01)
,bet kaip valgyt bus įdomu-po siaurą pailgą gabaliuką-ypač vamzdžio galą
bet kaip lengva pjaustyt kai gimė idėja, tai galvojau kad nebus ką valgyt... bet gatavą kai mintyse padalinau tai užtektų 15 žmonių po gabaliuką šiaip 2,4kg gavos
Rugiagele, aš jau vakar tavo torčiuką FB praciokinau , ale bijojau pakomentuoti orchytes superinės su formele darei? ar iš rankų?
Olesta, o jau boružėlių gražumas
akvilyte, super šautuvas, pasakyk kaip tokį pagaminai, gal kartais step by step darei? nustebinčiau savo vyrą su uošviu kadanors tokį padariusi
super tikrų tikriausias superinis meno kūrinys
Olesta, o jau boružėlių gražumas
akvilyte, super šautuvas, pasakyk kaip tokį pagaminai, gal kartais step by step darei? nustebinčiau savo vyrą su uošviu kadanors tokį padariusi
super tikrų tikriausias superinis meno kūrinys
QUOTE(Olesta @ 2010 12 04, 09:09)
kokio siaurumo tie biskvitai ir kaip jie Tau nesutrupėjo
kepiau du juodo miško biskvitus blėkose nuo orkaitės.. paskui pjausčiau ir žinok nesutrupėjo vamzdis 2 cm
ten tik du sluoksniai biskvito ir vienas storokas pertepimas
ačiū ties sakant tikėjaus sulaukt visai kitokios reakcijos, nes pati tai esu prieš ginklus... bet kai šis suaugusiam vyrui ir dar medžiotojui tai buvau ne prieš tokį padaryt bet vaikam pvz tai niekada tokio nedaryčiau
o kodėl kitokios, čia labai šauni dovana medžiotojui, juk kelmas su boružėlėmis tai ne itin būtų tikęs TU ŠAUNUOLĖ iš viso
QUOTE(akvilyte @ 2010 12 04, 03:46)
wow.. norėčiau pašaudyt su tokiu
QUOTE(zibute77 @ 2010 12 04, 04:50)
as be zado, nuostabu, puiku ir kiek daug darbo. Akvilyte tau kuo sudetingesnis tuo labiau veza kaip sakoma wub.gif wub.gif wub.gif tikrai auksines rankeles turi. nors ir nesu medziotoja nei neprijaucianti, bet sautuvas super.
kas čia do daiktas
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 04, 11:01)
aš kiek prisimenu mokykloj karinį parengimą, tai tokius Kalašnikovus ardydavau per 12 sekundžių Labai patikdavo.. o po to lankiau šaudymą porą metų. Dar dabar širdis suvirpa, kai pro šaudyklą važiuoju.
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 04, 11:01)
O spalva torto, tai turejo buti balta bet pastilazas idealiai baltas nebuna, tai gavosi sampanine spalva beveik juostele irgi tokia sampano, perlo, nezinau
o kodėl nepadažai balta spalva? gaila?