Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

sveikos kepejeles

issikepiau torta, ir noriu papuosti azuolo gilem ir azuolo lapais(cia susije su proga, kuriai kepiau), planavau tiesiog isliet is sokolodo, bet noreciau gal is ko nors pagamint tuos giliukus, gal grazu butu. Noreciau patarimo, is ko galeciau....
Atsakyti
Labas vakaras kepejos 4u.gif iskart atsiprasau uz poster_offtopic.gif Ieskojau temos skelbimu lentoje,bet nepavyko rasti,gal cia kas atsisauks,norim labai tortuka pirmam dukrytes gimtadieniui uzsakyt,nerandam pas ka blush2.gif Kadangi cia labai jusu daug bandau laime gal kas atsisauks biggrin.gif laukciau pasiulymu i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 12 08, 13:05)
eiwile kokie nuotaikingi šventiški ir gražūs tortukai  wub.gif  tik man taip skaudžiai žiūrisi tos išsukinėtos kempiniuko kojytės  unsure.gif  hihihi.gif

Tu filmuką kada nors pasižiūrėk, tai ir apsiverksi net tik kad skaudu žiūrėti bus, gerulis kempiniukas, kalėdinėm kelnytėm thumbup.gif

Aš gum tragakant (labiau man patinka Naito užvadinimas tra-lia-lia) smile.gif dedu 1 sriubinį šaukštą į pastiliažą lipdymui 4u.gif tiesiog sumaišaus su cukraus pudra ir krakmolu tuos miltukus ir viskas...
Atsakyti
QUOTE(juraBa @ 2010 12 08, 19:00)
labas vakaras, norėjau paklausti dėl grietinėlės. kadangi esu tik pradedančioji tai tortus puošiu grietinėle. Ją išplaku su standikliu, šiek tiek cukraus ir šiek tiek citrinos sulčiu. Aptepti gaunasi normaliai, bet kai noriu apdzibuoti graziai tai grietinėlė labai nelygi, tokia gruoblėta. Klausimas - gal aš ją per daug išplaku? Nes mačiau Jūsų tortus puoštus grietinėle, tai tie dzibukai tokie lygus, o pas mane būna gruoblėti ir nlb gražūs (tiksliau VISAI negražūs)  doh.gif

ko gero, perplakta grietinėlė.

QUOTE(juraBa @ 2010 12 08, 20:30)
ir dar prie to pacio. ieskojau saziningai, bet neradau kaip  puosiami tortai tokia a le zele bet ne zele  doh.gif  nemoku paaiskinti ko noriu  lotuliukas.gif  parduotuvese buna tortai padengti tokia skystoka mase ivairiu spalvu ir skoniu, pati vakar valgiau parduotuvinius kapucino torta ir kazkoki jogurtini, kurie buvo padengti tokia mase kaip zele - skaidria, spalvota, bet ji ne kieta, tik siek tiek standi. gal kas supratot ka norejau pasakyti???  blush2.gif

dekorgelis čia būtų. Viršutinėj papuošimų temoj yra receptas, tačiau kaip suprantu, reikia turėti šiek tiek ir įgūdžių.
Atsakyti
Ta glaju kaip parduotuvese tai galima padaryti su Tortengus, is Dr.Oetkehr firmos. Mano galva g.gif
Atsakyti
grietinėlei papuošimui: 420 g grietinėlės, 2-3 šaukštai cukraus, 0,5 arbatinio citrinos rūgštelės, pabandyk ir neperplak 4u.gif ir daplak lotuliukas.gif nepalik skystos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 08, 22:02)
Ta glaju kaip parduotuvese tai galima padaryti su Tortengus, is Dr.Oetkehr firmos. Mano galva  g.gif

taigi kažkas darė su tuo "upę", ir sakė, kad drūčiai nesigavo rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
[/quote]
O man tai labai gražu ,kad šonai kitokie negu viršus.Jai giliau pakapščius tai su potekste tortukas.Gyvenime visko buvo ne tik balti lapai,o nuo kiekvieno gimtadienio verčiamas naujas baltas lapas. 4u.gif Nes tikriausei kai gamini torta -knyga tai ne 1gimtadieniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 12 08, 20:25)
taigi kažkas darė su tuo "upę", ir sakė, kad drūčiai nesigavo  rolleyes.gif

As upe dariau biggrin.gif bet jei pilt ji siaip ant puosto paprastai, ta prasme ant kokios grietineles, ar siaip ant ko nors, tai tiktu... nuo mases nubega biggrin.gif
Atsakyti
tame ir esme,kad šita Tortegus žele yra pilama,o tikras decorgelis visai kitokios konsistencijos...jis puikiai tepasi ir niekur nenubega......dauguma tortu maximose yra juo aptepti......
Atsakyti
Labas rytas,
Į temą „Tortai”, įdėjau dengimo masės receptą, profesionalės ir pradedančiosios prašome išbandyti
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 12 08, 16:38)
Velnias... doh.gif buvau Rimi,bet nepažiurejau....o maxej irgi nuolaida,bet 3,19 lt......

As saziningai kiekvienoj parduotuvej tikrinu cukraus pudros lentynas biggrin.gif
Atsakyti