As vel cia apie cukraus pudra. Kam reikia, Rimi geroji Dansuker po 2,99 lt.
Laba diena,
man Migles tortai kaip paveiksliukai,
Asseni lagaminas kaip tikras
,monikutes knyga kopinu
vaidulytes labai idomiai atrodo su taurem zodziu visu
Atnesu pirmaja barbe
Viduje "Varskinis gaivumelis" .dengta pastiliazu
Kempiniukas kuris laukia kaledu
Snikersas,pastiliazas
man Migles tortai kaip paveiksliukai,
Asseni lagaminas kaip tikras
,monikutes knyga kopinu
vaidulytes labai idomiai atrodo su taurem zodziu visu
Atnesu pirmaja barbe
Viduje "Varskinis gaivumelis" .dengta pastiliazu
Kempiniukas kuris laukia kaledu
Snikersas,pastiliazas
eiwile kokie nuotaikingi šventiški ir gražūs tortukai tik man taip skaudžiai žiūrisi tos išsukinėtos kempiniuko kojytės
QUOTE(*monikute* @ 2010 12 08, 14:05)
eiwile kokie nuotaikingi šventiški ir gražūs tortukai tik man taip skaudžiai žiūrisi tos išsukinėtos kempiniuko kojytės
Aciu monikute,kempiniukui teko noriu nenoriu suspausti kojas nes vos vos su ta kepure jis tilpo i deze kita kart geriau darysiu trumpas kojytes kad tilptu
aciu mergaites uz ivertinima,taures tortas stovejo visa vakara niekas niekur nesusmigo viskas buvo ok,tik kad transportuot tokio torto niekaip negalima butu.apacioje buvo tortai tokie kietesni o pats virus lengvesnis biskvitas ir ne tiek daug sulaistymo,kremo.bet man vat labai knietejo toki varianta pabandyti
rugiagele aj kokia grazi barbe,ash ir noriu kada nors padaryti tik kad niekas nepraso,gal sau gimtadienio proga pasidovanoti?
eiwile barbe grazi,bet kempiniukas nu jau toks kaledinis,sventishkas,man shortai labai patiko ir kepure liux ideja bet ir siap tortas nuotaika keliantis
rugiagele aj kokia grazi barbe,ash ir noriu kada nors padaryti tik kad niekas nepraso,gal sau gimtadienio proga pasidovanoti?
eiwile barbe grazi,bet kempiniukas nu jau toks kaledinis,sventishkas,man shortai labai patiko ir kepure liux ideja bet ir siap tortas nuotaika keliantis
QUOTE(miskouoga @ 2010 12 08, 10:41)
As vel cia apie cukraus pudra. Kam reikia, Rimi geroji Dansuker po 2,99 lt.
aciu, labai smagu kad pasidalinat tokiom akcijom ir kitos. ACIUUUU!!!
eiwile, grazus tortai, kempiniukas toks "ciotkas"
QUOTE(Asseni @ 2010 12 08, 10:29)
Aciu kad parasei , nes tikrai nezinojau , kad yra zodis lagaminas dabar zinosiu, kaip cia tik nepamirst
QUOTE(Migle79 @ 2010 12 07, 18:59)
Ačiū labai visoms už atsiliepimus
Įdėsiu dar vieną tortuką
Meška ir elnias iš filmuko "Open season" slepiasi kelme :
Įdėsiu dar vieną tortuką
Meška ir elnias iš filmuko "Open season" slepiasi kelme :
na bet gi tu tikra dailininke.....mešinas ir elnias,atrodo taip,lyg butu tiesiog nulipe iš ekrano......
QUOTE(miskouoga @ 2010 12 08, 12:41)
ooo,..,, nu jauciu NORFA kita sav des akcija 1.99 jau kaip jamciau
Velnias... buvau Rimi,bet nepažiurejau....o maxej irgi nuolaida,bet 3,19 lt......
labas vakaras, norėjau paklausti dėl grietinėlės. kadangi esu tik pradedančioji tai tortus puošiu grietinėle. Ją išplaku su standikliu, šiek tiek cukraus ir šiek tiek citrinos sulčiu. Aptepti gaunasi normaliai, bet kai noriu apdzibuoti graziai tai grietinėlė labai nelygi, tokia gruoblėta. Klausimas - gal aš ją per daug išplaku? Nes mačiau Jūsų tortus puoštus grietinėle, tai tie dzibukai tokie lygus, o pas mane būna gruoblėti ir nlb gražūs (tiksliau VISAI negražūs)
ir dar prie to pacio. ieskojau saziningai, bet neradau kaip puosiami tortai tokia a le zele bet ne zele nemoku paaiskinti ko noriu parduotuvese buna tortai padengti tokia skystoka mase ivairiu spalvu ir skoniu, pati vakar valgiau parduotuvinius kapucino torta ir kazkoki jogurtini, kurie buvo padengti tokia mase kaip zele - skaidria, spalvota, bet ji ne kieta, tik siek tiek standi. gal kas supratot ka norejau pasakyti???