Pirma irasyk cia, pabandysim, ivertinsim ta mase
QUOTE(kice @ 2010 12 08, 08:22)
Pirma irasyk cia, pabandysim, ivertinsim ta mase
Rytoj ryte įrašysiu receptą, darbe neturiu
QUOTE(Rutele81 @ 2010 12 07, 15:29)
O man kaip tik tie lapai superiniai, dar norejau paklausti kaip cia padaryta, atrodo, kad pats tortas is daug daug plonyciu sluoksneliu, labai ispudingai man atrodo.
Ačiū
čia labai paprastai dariau paėmiau pasidariau sviestinio kremo aptepimui, dalį pasilikau gryną, kitą dalį stipriai sumaišiau su džiuvesėliais ir su pirštukais tepliojau po truputį, nes su peiliu tos masės sutrupiniais neina užtepti, gadinasi tortas, tai va taip ir tepiau po truputuką vis su rankytėm kaitaliodama gryną sviestinį kremą su sviestiniu kremu sumaišytu su džiuvesėliais ai čia toks savadarbis išmislas na o po to "supjausčiau" su peiliu išilgai linijas per visą tortą vietomis linijas išlengdama, kad atrodytų kaip atverstos knygos puslapiai šiek tiek pakilę ties vidurių ir išsilenkę
QUOTE(Olesta @ 2010 12 07, 16:26)
su gum tralialia, kaip mes ją čia gražiai vadinam, tai tikrai elastingesnė, tų kitų net nežinau, bet už tragakano gumą galvą guldau
Sakyk miela Olestute, o su kokia mase tą stebuklą reikia naudoti ir kokiais kiekiais ?
QUOTE(Migle79 @ 2010 12 07, 18:59)
fantastika ir ne kitaip ir net elnias su vienu ragu
QUOTE(Vaidulyteee @ 2010 12 07, 21:45)
šauniai čia padirbėjai tortai wow galima būtų truputį kabinėtis prie apdengimo, nu bet kam ten gali rūpėti apdengimas kai tokios gėlės ant tortų patupdytos
QUOTE(Asseni @ 2010 12 07, 21:52)
nerealu
Žinai, nors ir truputį ne į temą, bet ciumadanas nėra tokio žodžio yra lagaminas bet tortas nuo to nė kiek nesuprastėja jis tiesiog tobulas
QUOTE(*monikute* @ 2010 12 08, 09:18)
Žinai, nors ir truputį ne į temą, bet ciumadanas nėra tokio žodžio yra lagaminas
Aciu kad parasei , nes tikrai nezinojau , kad yra zodis lagaminas dabar zinosiu, kaip cia tik nepamirst
QUOTE(Asseni @ 2010 12 08, 10:29)
Aciu kad parasei , nes tikrai nezinojau , kad yra zodis lagaminas dabar zinosiu, kaip cia tik nepamirst
nežinau, nežinau gal užsirašyti kur nors
Ka jus vadinate MMG ar tai saldainiu mase?? issikepiau torta( antra karta gyvenime) reikia puosti pirma karta dengiau tortu dengimo mase nepatiko kazka busiu netaip padarius nors dariau viska pagal recepta tai dabar noriu MMG isbandyt nu niekaip nesuprantu kas cia dalykas
QUOTE(Lara-klara @ 2010 12 08, 10:37)
Ka jus vadinate MMG ar tai saldainiu mase?? issikepiau torta( antra karta gyvenime) reikia puosti pirma karta dengiau tortu dengimo mase nepatiko kazka busiu netaip padarius nors dariau viska pagal recepta tai dabar noriu MMG isbandyt nu niekaip nesuprantu kas cia dalykas
Meian dengimo masė su gliukoze
Atidžiau skaitykite
receptas
Man labai istrigo i atminty Migles su medziokles sezonu, Asseni lagaminas.. ir tas su taurem vaudulytes berods. Nu labai grazu! Ir kirbes tas oranzinis...
As cia tokia barbike atnesu.. kazko ten man su tais sijonais nesiseka jas aprengt bet visai man patinka ji kol igrudau as ja i torta, aisku be koju... bet jei liemuo butu nusiemes, butu buve daug paprasciau...
Tailandietiskas bananu tortas, pastilazas. 2,3 kg.
Papildyta:
Ir monikutes knyga man visia neblogai ziurisi.. gal tik noretusi virsutinio lapo spalvos panasesnes i visos knygos lapus...
As cia tokia barbike atnesu.. kazko ten man su tais sijonais nesiseka jas aprengt bet visai man patinka ji kol igrudau as ja i torta, aisku be koju... bet jei liemuo butu nusiemes, butu buve daug paprasciau...
Tailandietiskas bananu tortas, pastilazas. 2,3 kg.
Papildyta:
Ir monikutes knyga man visia neblogai ziurisi.. gal tik noretusi virsutinio lapo spalvos panasesnes i visos knygos lapus...
Aciu *monikute*
Miglės tortai gražučiai, su Medžioklės sezonu labai patiko kaip tik va neseniai su vaikais žiūrėjau
Asseni čiumodanas tikrai fainuolis, lygus lygutėlis ir pasaga tokia graži, įdomu, kaip daryta
Vaidulyteee irgi va gražių torčiukų atnešė. Tas su taurėm man irgi įsiminė originaliai padarytas.
rugiagele26, nežinau, kas tau nepatinka tame sijone, bet aš matau labai gražų tortą
Asseni čiumodanas tikrai fainuolis, lygus lygutėlis ir pasaga tokia graži, įdomu, kaip daryta
Vaidulyteee irgi va gražių torčiukų atnešė. Tas su taurėm man irgi įsiminė originaliai padarytas.
rugiagele26, nežinau, kas tau nepatinka tame sijone, bet aš matau labai gražų tortą
Sveiki, Asseni lagaminas fantastiskas, toks kruopstus, kiekviena detale apgalvota, ir laaaabai tikroviskas
Nu su ta SM nusisausiu. Negi man vienai taip Š mala . Nei cituot zinuciu normaliai nei veikia normaliai. Supykau.
Dekoju uz nuoroda i lelijas, jos butent ir ieskojau.
Ir tortukai nauji superiniai grazuoliai
Dekoju uz nuoroda i lelijas, jos butent ir ieskojau.
Ir tortukai nauji superiniai grazuoliai