Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Pirma irasyk cia, pabandysim, ivertinsim ta mase smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 12 08, 08:22)
Pirma irasyk cia, pabandysim, ivertinsim ta mase smile.gif

Rytoj ryte įrašysiu receptą, darbe neturiu
Atsakyti
QUOTE(Rutele81 @ 2010 12 07, 15:29)

O man kaip tik tie lapai superiniai, dar norejau paklausti kaip cia padaryta, atrodo, kad pats tortas is daug daug plonyciu sluoksneliu, labai ispudingai man atrodo.

Ačiū 4u.gif

čia labai paprastai dariau blush2.gif paėmiau pasidariau sviestinio kremo aptepimui, dalį pasilikau gryną, kitą dalį stipriai sumaišiau su džiuvesėliais ir su pirštukais tepliojau po truputį, nes su peiliu tos masės sutrupiniais neina užtepti, gadinasi tortas, tai va taip ir tepiau po truputuką vis su rankytėm kaitaliodama gryną sviestinį kremą su sviestiniu kremu sumaišytu su džiuvesėliais blush2.gif ai čia toks savadarbis išmislas hihihi.gif na o po to "supjausčiau" su peiliu išilgai linijas per visą tortą vietomis linijas išlengdama, kad atrodytų kaip atverstos knygos puslapiai šiek tiek pakilę ties vidurių ir išsilenkę blush2.gif

QUOTE(Olesta @ 2010 12 07, 16:26)
su gum tralialia, kaip mes ją čia gražiai vadinam, tai tikrai elastingesnė, tų kitų net nežinau, bet už tragakano gumą galvą guldau 

Sakyk miela Olestute, o su kokia mase tą stebuklą reikia naudoti ir kokiais kiekiais 4u.gif ?

QUOTE(Migle79 @ 2010 12 07, 18:59)

Įdėsiu dar vieną tortuką ax.gif
Meška ir elnias iš filmuko "Open season" slepiasi kelme

fantastika ir ne kitaip wub.gif ir net elnias su vienu ragu biggrin.gif

QUOTE(Vaidulyteee @ 2010 12 07, 21:45)
ir dar ideisu pora nauju tortuku su lelijom 

šauniai čia padirbėjai thumbup.gif tortai wow wub.gif galima būtų truputį kabinėtis prie apdengimo, nu bet kam ten gali rūpėti apdengimas kai tokios gėlės ant tortų patupdytos didis.gif

QUOTE(Asseni @ 2010 12 07, 21:52)

As cia galvojau gal  su savo ciumadanu prisiglausiu

nerealu wub.gif
Žinai, nors ir truputį ne į temą, bet ciumadanas nėra tokio žodžio biggrin.gif yra lagaminas hihihi.gif bet tortas nuo to nė kiek nesuprastėja biggrin.gif jis tiesiog tobulas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 12 08, 09:18)
Žinai, nors ir truputį ne į temą, bet ciumadanas nėra tokio žodžio  biggrin.gif  yra lagaminas hihihi.gif

Aciu kad parasei mirksiukas.gif, nes tikrai nezinojau , kad yra zodis lagaminas cool.gif dabar zinosiu, kaip cia tik nepamirst laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 08 gruodžio 2010 - 09:31
QUOTE(Asseni @ 2010 12 08, 10:29)
Aciu kad parasei mirksiukas.gif, nes tikrai nezinojau , kad yra zodis lagaminas    cool.gif  dabar zinosiu, kaip cia tik nepamirst laugh.gif

nežinau, nežinau biggrin.gif gal užsirašyti kur nors hihihi.gif
Atsakyti
Ka jus vadinate MMG ar tai saldainiu mase?? issikepiau torta( antra karta gyvenime) reikia puosti pirma karta dengiau tortu dengimo mase nepatiko kazka busiu netaip padarius nors dariau viska pagal recepta doh.gif tai dabar noriu MMG isbandyt nu niekaip nesuprantu kas cia dalykas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara-klara @ 2010 12 08, 10:37)
Ka jus vadinate MMG ar tai saldainiu mase?? issikepiau torta( antra karta gyvenime) reikia puosti pirma karta dengiau tortu dengimo mase nepatiko kazka busiu netaip padarius nors dariau viska pagal recepta  doh.gif  tai dabar noriu MMG isbandyt nu niekaip nesuprantu kas cia dalykas blush2.gif

Meian dengimo masė su gliukoze 4u.gif

Atidžiau skaitykite 4u.gif

receptas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 08 gruodžio 2010 - 09:42
Man labai istrigo i atminty Migles su medziokles sezonu, Asseni lagaminas.. ir tas su taurem vaudulytes berods. Nu labai grazu! Ir kirbes tas oranzinis...

As cia tokia barbike atnesu.. kazko ten man su tais sijonais nesiseka jas aprengt doh.gif bet visai man patinka ji smile.gif kol igrudau as ja i torta, aisku be koju... bet jei liemuo butu nusiemes, butu buve daug paprasciau...

Tailandietiskas bananu tortas, pastilazas. 2,3 kg.

user posted image
Papildyta:
Ir monikutes knyga man visia neblogai ziurisi.. gal tik noretusi virsutinio lapo spalvos panasesnes i visos knygos lapus...
Atsakyti
Aciu *monikute* 4u.gif
Atsakyti
Miglės tortai gražučiai, su Medžioklės sezonu labai patiko bigsmile.gif kaip tik va neseniai su vaikais žiūrėjau lotuliukas.gif

Asseni čiumodanas lotuliukas.gif lotuliukas.gif tikrai fainuolis, lygus lygutėlis bigsmile.gif ir pasaga tokia graži, įdomu, kaip daryta g.gif

Vaidulyteee irgi va gražių torčiukų atnešė. Tas su taurėm man irgi įsiminė thumbup.gif originaliai padarytas.

rugiagele26, nežinau, kas tau nepatinka tame sijone, bet aš matau labai gražų tortą thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, Asseni lagaminas fantastiskas, toks kruopstus, kiekviena detale apgalvota, ir laaaabai tikroviskas thumbup.gif
Atsakyti
Nu su ta SM nusisausiu. Negi man vienai taip Š mala doh.gif . Nei cituot zinuciu normaliai nei veikia normaliai. Supykau.

Dekoju uz nuoroda i lelijas, jos butent ir ieskojau.

Ir tortukai nauji superiniai grazuoliai thumbup.gif
Atsakyti