Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(inux @ 2010 12 07, 21:20)
ax.gif Gal isduotumet paslapti prie kuriu babulku" begti " del dazu ty kur mazdaug jos ? ir kaip tie dazai supakuoti ? popieriniuose pokuciuose ?
nes as paklusinejau keliu ir supratau, kad neprekiauja arba ne pataikau ant tu kurios turi  g.gif

maistinių dažų yra Assorti.lt parduotuvėje smile.gif ir kaina žmoniška ir palei bobutes nereiks lakstyt mirksiukas.gif
Atsakyti
ir dar ideisu pora nauju tortuku su lelijom biggrin.gif
labai aciu Asseni uz jusu biskvito recepta tortas 21 apacia 3normos ir virsui skaiciai irgi kepiau pagal jusu receptasuejo 1,5 normos,labai patogu ish kart ant kepimo popieriaus nusipiesiau skici uir kepiau jo formos:)
user posted image
vel gi lelijos ir kazkokios ishgalvotos geles biggrin.gif
user posted image
ir draugei dovanu su LELIJOM lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(wingaile @ 2010 12 07, 20:44)
maistinių dažų yra Assorti.lt parduotuvėje smile.gif ir kaina žmoniška ir palei bobutes nereiks lakstyt   mirksiukas.gif

Bet bobutes tai turbut sausu dazu turi? labai man reiktu zaliu. Gal kas labai didele atsarga turi sausu ukrainietisku zaliu dazu?

Ogo, Vaidulyteee, na tu cia pavarei. bigsmile.gif Lelijom kiek gyvumo truksta, reikejo siek tiek paspalvint

As cia galvojau gal su savo ciumadanu prisiglausiu

user posted image

user posted image

Trapios teslos tortas, sokoladine mase
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 07 gruodžio 2010 - 20:53
Vaidulutee,fantastiški tortai....tas su taurem labai gražiai žiurisi....ir kiti ne kiek ne prasčiau...lelijos laaaaabai gražios.......tik reikejo gal truputuka pataškuot geliu viduriuka...butu kaip gyvos......

Asseni,niu čiumodanas kooooks fainas....labai labai gražus......bet ar tikrai čia tortas..... g.gif galima butu pasiginčyti..... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 07 gruodžio 2010 - 20:57
QUOTE(Vaidulyteee @ 2010 12 07, 20:45)

O kaip transportuot ta su taurem.... kaip jos pritvirtintos?
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 12 07, 20:56)
Asseni,niu čiumodanas kooooks fainas....labai labai gražus......bet ar tikrai čia tortas..... g.gif galima butu pasiginčyti..... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

laugh.gif
Aciu
Atsakyti
oj aciu mergaites,Asseni zinai pas mane turbut rankos ne ish ten auga,turiu as tu dazu kur milteliai,bet nemoku jias naudotis,keik kartu bandziau ant geliu uztepti tai tik ispurvinu geles ir vsio,na net nzn,arba jai pastilazas kai dziuna buna patrukyneja,o jai tada uzbarstau tu dazu milteliu teptuku labai matosi tie itrukimai,ka as ne taip darau???
Kirbe aciu,bandysiu kita kart tashku prideliot,tai man tikrai gausis smile.gif
rugegelia26 as ta torto apacia 2 ausktu atskirai veziausi i vakareli ir taures atskirai ir paskutini auskta atskirai,vietoj per 10min sudejau ir nufotkinau biggrin.gif
Asseni nezinociau kad cia tortas prieiciau tik tipmt uz rankenos lotuliukas.gif nu jau realiau nebuna!!!
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif tyliu susipakavus, ar yra dalykų kurie Jums neįmanomi blink.gif Vaidulytee su Asseni, puikūs tortai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2010 12 07, 01:27)
Milux, dailūs jūsų tortukai, nei nepasakytum, kad pirmą kartą puošėt  4u.gif Gėlytė puiki, meškiukas tikrai labai mielas  drinks_cheers.gif

aciu labai 4u.gif bet suprantu kad man laaaaaabai toli iki jusu groziu o ir va laiko stoka savo daro doh.gif bet nieko, prisiziuriu jusu grozybiu ir noris daryt ir daryt, gal kada ir as taip mokesiu blush2.gif
Atsakyti
Asseni, lagaminas - super duper thumbup.gif lygut lygutelis, Apgalvotas iki smulkmenu.
Juoda mase mielai pasidalinciau, tik, kad esu UK, ne LT.

Vaidulyteee - nu tas tortas su taurenis - jega, tik kaip tos taures nesusmenga nuo svorio i apatini torta? g.gif
Atsakyti
O jau tortai, tortai kokie... blink.gif blink.gif Ir aš susipakavus sėdžiu, dar labiau, nei Olesta lotuliukas.gif

QUOTE(kirbe @ 2010 12 07, 20:56)
Vaidulutee,fantastiški tortai....tas su taurem labai gražiai žiurisi....ir kiti ne kiek ne prasčiau...lelijos laaaaabai gražios.......tik reikejo gal truputuka pataškuot geliu viduriuka...butu kaip gyvos......

Dėl lelijų noriu kukliai pasakyt. Yra visokių visokiausių veislių, ir tikrai ne visos taškuotos rolleyes.gif , nors pašešėliavus šiek tiek ir būtų gyvesnis vaizdas, bet būna ir visiškai vienspalvių.
Daugelio kuokeliai yra tokie tamūs viršuje, rudi (floristai turi pašalinti tas kuokelių viršūnėles, nes nuo jų labai byra ir tepa žiedadulkės), tai va nebent kuokelius su tom rudom viršūnėlėm galima daryt, arba visai be jų, ir nebus netikroviška blush2.gif
Va ČIA visiškai vienspalvė geltona lelija, matosi, kaip nubyrėję žiedadulkės. Arba raudona O va taip su nuimtom žiedadulkių "galvutėm". .Čia tik vos vos taškiukų matosi ties viduriu. Dar kelios
http://www.fiftyflow...Vivaldi_250.jpg
http://4.bp.blogspot... Light Pink.jpg
http://farm3.static....pg?v=1205178745
http://www.prestoima...pd1741749_1.jpg
http://travel.mongab.../kenya_0267.jpg
Atsakyti
Na ir tortai!!!!!
Migle79, ne tik tortai bet ir nuotraukos fantastiškos
Asseni, kiekvienas tortas - meno kūrinys
Vaidulytee, puikūs
Radau kažkuriame rusiškame forume dengimo masės receptą, labai elastinga, nelimpanti, bent jau man, nors man dar nesiseka lygiai apdengti.
Ar galiu aš receptą įrašyti prie papuošimų be komentarų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likta: 08 gruodžio 2010 - 06:59