Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(naitas @ 2010 12 07, 14:11)
o tai pačios kokie?  rolleyes.gif  štai kokį gražų radau KIRBĖS tortą

ačiu ačiu...ale man savo tortuose vis kažkas atrodo ne taip......kitu daug gražesni atrodo..... smile.gif na ne visu,bet......... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 12 07, 14:34)
ačiu ačiu...ale  man savo tortuose vis kažkas atrodo ne taip......kitu daug gražesni atrodo..... smile.gif na ne visu,bet......... lotuliukas.gif

savikritika gerai, bet kai prieš akis akivaizdi tiesa, tai jau niekur nepabėgsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 12 07, 11:15)
QUOTE(Migle79 @ 2010 12 07, 10:29)

nu paskutine nuotrauka tai fantastika wub.gif kaip atvirukas wub.gif

kas ten del pingvinuku klause, tai mano namelis ne ant bulvytes... o turinis smile.gif ta ptasme viduj tuscia biggrin.gif ir jau nepamennu kuri daret, tai labai grazus man torciukas wub.gif ir iki parodijos labai toli jam tongue.gif

O is kokios mases namelis darytas, kad taip tvirtai stovi? Mano mase gal buvo per minksta, kad nesilaike visai, teko ant greicio "bulvyte" organizuot smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*monikute* @ 2010 12 07, 12:42)
ačiū  4u.gif
kiekvienam savaip  blush2.gif  aš dariau sendintus, pageltusius, išblukusius knygos lapus, tai va gavosi kas gavosi  smile.gif
Ačiū  4u.gif

O man kaip tik tie lapai superiniai, dar norejau paklausti kaip cia padaryta, atrodo, kad pats tortas is daug daug plonyciu sluoksneliu, labai ispudingai man atrodo.
Atsakyti
Naitai ,Asseni aciu jums 4u.gif
gelytes tai net nzn pavadinimo nusipirkau naujas geliu formeles http://www.cake-stuf...-set-p-267.html
ir bandziau isgauti kokia nors gele,tai cia lengvai ishpaudziau didziausia po to mezejimo tvarka o po to atskirai kiekviena lapeli su dantu krapshtuku paplatinau.kai dziovinau dar popieriuku pridejau po lapelias kad nenulinktu.
Monikute kokie tortukai grazus man tas naminis su ta sokoladine tvora mmm..
Kirbes lelijos tai fantastishkos.
Migle kaip visada,labai labai garzu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidulyteee: 07 gruodžio 2010 - 14:41
mergaites kas esat bandziusi Tylo,Tylose Cmc(cia vienas ir tas pats)ir Gum Tragacanth?
koks skirtumas tarp ju?kuris geresnis?ar ish vis apsimoa ji pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Vaidulyteee @ 2010 12 07, 16:38)
gelytes tai net nzn pavadinimo nusipirkau naujas geliu formeles

scare.gif šitas formeles? Ir lengvai išsikrapštė iš tų vielučių?? nes kas kiek čia pirko, visos gailėjosi.

QUOTE(Vaidulyteee @ 2010 12 07, 17:05)
mergaites kas esat bandziusi Tylo,Tylose Cmc(cia vienas ir tas pats)ir Gum Tragacanth?
koks skirtumas tarp ju?kuris geresnis?ar ish vis apsimoa ji pirkti?

ne, tas ne tas pats. Spėju, kad tragakanas yra stipriausias, ir ko gero, natūraliausias produktas. CMC yra kažkokia celiuliuzė.. ją deda vietoj tragakano, bet tris kartus daugiau jos reik dėt, kad pasiekti tragakano veikimą. Tik aišku, ne į kiekvieną masę gi reikia tiek daug to tragakano.. o tyloze... nezinau..
Atsakyti
[quote=naitas,2010 12 07, 13:11]
scare.gif šitas formeles? Ir lengvai išsikrapštė iš tų vielučių?? nes kas kiek čia pirko, visos gailėjosi.
nu jo ishsieme normaliai,matai tas pagaliukas per viduri su juo ir ishemiau viska.nu buvo kelis kartus nutrukes koks lapelis gelytes,bet manau kad cia del mases.vat del to ir klausiu del to tylo ir tragacanth.
o ar labai skiriasi mase iberus tu milteliu?ta parsme ar jauciasi rezultatas?ji daugiau elastingesne?paklusnesne,ne taip greitai dziuna?
Atsakyti
su gum tralialia, kaip mes ją čia gražiai vadinam, tai tikrai elastingesnė, tų kitų net nežinau, bet už tragakano gumą galvą guldau wub.gif

Miglute, kaip visada, įspūdingi Tavo gražuoliai tortukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulyteee @ 2010 12 07, 17:18)
o ar labai skiriasi mase iberus tu milteliu?ta parsme ar jauciasi rezultatas?ji daugiau elastingesne?paklusnesne,ne taip greitai dziuna?

tai ne, nesiskiria didis.gif tai aišku, kad skiriasi irnesakyk.gif

tada labai graži formelė, gražios gėlės.. o gal čia ne formelė.. gal čia rankos 4u.gif
Atsakyti
Ačiū labai visoms už atsiliepimus 4u.gif

Įdėsiu dar vieną tortuką ax.gif
Meška ir elnias iš filmuko "Open season" slepiasi kelme biggrin.gif :
user posted image
Viduje - šokoladinis tortas, papuošimai - šokoladinė masė, pastilažas, kokoso drožlės.

Objektyvas truputį iškreipė vaizdą. Tortas atrodo nelygus ir kreivas, nors realybėje jis buvo ne toks blink.gif

Filmuko veikėjai arčiau:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 07 gruodžio 2010 - 18:00
Migle wacko.gif nu sugebėjimai Tavo wub.gif
Atsakyti
Merginos, kam reikia maistinio glicerino mastikos gamybai Vilniuje - seskines vaistineje 8 Lt buteliukas 50ml. thumbup.gif
Ieskojau ilgai ir nuobodziai ir pagaliau pergale thumbup.gif
Maistiniu dazu nusipirkau "patiliukais" kalvariju turguje. Visa turgu islaksciau nuo vienos babulkos prie kitos doh.gif Ir tik keliuose vietose radau. cool.gif
P.S Tik ziurekit galiojimus, nes dar ir senus bando prastumt blink.gif
Atsakyti