Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(aize @ 2010 12 06, 19:37)
tai vat figūrėlėms kuris tiktų iš čia? 4u.gif

Joooo, masių kaina tai blink.gif  doh.gif

o tai kodėl neklausiat pardavėjo? rolleyes.gif ten gi ir masių specifikacija, sudėtis, galiojimo laikas ir pan.. kas čia dabar forume iš akies pasakys biggrin.gif

QUOTE(dangiuk @ 2010 12 06, 21:38)

bezas nenubėgs nuo sviestinio iš rududu.
Atsakyti
"Naminukas" kaip aš sakau biggrin.gif žodžiu valgymui namie smile.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
O čia knyga smile.gif medutis, pertepimas - grietinėlė, bananai, kepinti migdolai, papuošimai - MMG, šokoladinės rožės ir lapeliai bei aisingas

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
sveikos visoso,
na jusu groziai kaip visada vieni uz kitus grazesni, o as va jau po pirmu savo blynu, biski geda rodyt blush2.gif bet ai reik sveikos kritikos, juk niekas negimsta mokedamas ax.gif
Pirmas mano blynas - rafaelo, sokoladiniai sausainukai ir marcipanine gele.Na su situo tortuku labai nevargau, gelyte laaaaaaabai stengiausi daryti, norejau didesnes bet seip patenkinta galutiniu rezultatu, zinau ka kita karta daryciau kitaip darant tokio tipo gele.
Fotografuot ir dar nemoku tortu unsure.gif va dabar matau kad reikejo ji ne taip fotkint blush2.gif

user posted image

antras mano blynas- snikersas, ganasas, grietinele, sokoladas
Zodziu vargau as su juo doh.gif apie pati torta, pirmiausia man biskvitu tiek nesigavo kiek recepte rasyta is tu normu, karamelinio to kremo su riesutais gavosi per daug, tortui sunaudojau puse jos unsure.gif va kas tai ganasas gavosi puikiai. Puosimas- na ka cia pridursi , susirgo mano mazylis , na taip netiketai, viskas buvo gerai, isitraukiau torta puost , pradejau ir jis tiek verkt pradejo, nuraminau ir toliau puosima tesiau ekstrimaliom salygom, nes jau gan velu buvo o sekancia diena ir nebuciau galejus niekaip jo padaryt, tai vienoje rankoje mazylis, su kita puosiu doh.gif na ir aiskus is to rezultatas - kreivas gavosi o ir ganasas silo rankoi ir skystejo.
bet ai visvien man jis toks mielas meskiukas gavosi wub.gif

user posted image
Atsakyti
net iš tortų matosi, ką veiki gyvenime wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 12 06, 22:30)
net iš tortų matosi, ką veiki gyvenime wub.gif

cia apie kuria? ax.gif
dar ir padekla meskiukui per maza padariau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milux: 06 gruodžio 2010 - 21:41
apie Monikutę bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 12 06, 20:55)
o tai kodėl neklausiat pardavėjo?  rolleyes.gif  ten gi ir masių specifikacija, sudėtis, galiojimo laikas ir pan.. kas čia dabar forume iš akies pasakys  biggrin.gif

Šiaip atsakė 4u.gif biggrin.gif Bet ačiū už patarimą, bet norėjosi greitesnio atsakymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 12 06, 22:41)
apie Monikutę bigsmile.gif  4u.gif

O aš galvojau, kad ne apie mane ir nekreipiau dėmesio biggrin.gif bet dabar kai parašei, kad apie mane, tai nesuprantu ką turi omeny blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 12 06, 21:41)
apie Monikutę bigsmile.gif  4u.gif

Hmzzz, net grizau paziureti dar karta tortus g.gif Man nieko nesimato ax.gif
Atsakyti
Labai gražūs visų tortukai, atgaiva dūšiai 4u.gif
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 06, 20:56)
Sakykit moterytes, norint daryt uzversta knyga, ir kad virselis butu issikises siek tiek, kaip reiktu dengt? Pirma apdengt tuos ale puslapius, o paskui paklot mase , uzdet torta, ir uzklot? noriu tokia padaryt, ale kaip nesuprantu...

Aš kai darau užversta knyga, tai sutepu paprasta ketvirtainišką tortą, po to ten kur puslapiai truputį nupjaunu, palikdama viršutinį biskvitą atsikišusį, dada dengiu puslapius, o po to viršų ir dailiai ant to atsikišusio biskvito apvynioju, na užlenkiu. Nežinau ar suprantamai paaiškinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2010 12 06, 21:28)
Pirmas mano blynas - rafaelo, sokoladiniai sausainukai ir marcipanine gele.

mielas meskiukas

Milux, dailūs jūsų tortukai, nei nepasakytum, kad pirmą kartą puošėt 4u.gif Gėlytė puiki, meškiukas tikrai labai mielas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 12 06, 13:45)
As gyvenu UK, tai cia tu dengimo masiu kiekviename prekybos centre pilna nuo naturalaus ar balto marcipano iki spalvotos dengimo mases. Net iskociotos jau buna, tiesiog susuktos ant pleveles, tik issuk ir denk ant torto, tik kad nediduka torta uzdengti galima, dazniausiai mano tortai buna didesni  biggrin.gif , tad taip pat, kaip ir daugelis cia pati gaminuosi mases. Tik kazkaip vakar darbe pasiule nemokamai pasiimti juoda ir zalia mases (tiesa pasakius nesupratau, kodel, nes datos geros), bet gal menedziariams pasirode kietos ir nebetinkamos, nezinau smile.gif Bet mes juk zinome, kad jei kietoka - ne beda, mikrobangine pades visada smile.gif

perleisk man siek tiek mases, kaip tik reik juodos smile.gif
gyvenu ir Uk, gal dar kaimynes visai netycia smile.gif)
Atsakyti