Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *43 Namučiai...

QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 05, 15:26)
Skaitau Michael Ondaatje „Anglas ligonis“.

wub.gif man labai patinka šį knyga. aš ją vis karts nuo karto paskaitau. o ir filmas man labai patiko.

QUOTE(Tibė @ 2010 12 05, 16:58)
Taip mano,taip galėčiau paskolint biggrin.gif

bigsmile.gif labai tau didelis išankstinis AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
Agne, lauksiu iš tavęs atsiliepimų apie "Berniuką dryžuota pižama" smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Masako @ 2010 12 05, 18:08)
as jau spejau susidaryt ispudi, kad esu tau drauge ne vien siuo klausimu laugh.gif
biggrin.gif Kas tiesa, tas ne melas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 05, 16:26)
Labas,

Skaitau Michael Ondaatje „Anglas ligonis“. Pusę metų nenorėjau kažkaip tos knygos net į rankas imti, dabar net atsitraukt negaliu, puslapiai patys verčiasi. Labai teisinga, kad kiekvienai knygai savas laikas. Be galo žavi, meniška knyga.
Taip trumpai teparašei, labai susiintrigavau ir pažiūrėjau internete, kas per knyga.
O pasirodo, tai iš mano mėgstamos temos!!!  smile.gif

Aš galbūt tikrai nelaiku ją paėmiau į rankas unsure.gif , nes teperskaičiau trečdalį. Taip, knygos kalba man irgi labai patiko, bet va pats turinys tai jau ne. Nuo pirmųjų puslapių mėgavausi pačiu tekstu, bet, taip ir neatradusi istorijos ašies, paskui visgi nusprendžiau jos nebeskaityti. Galbūt kada nors, bet tik ne dabar.
Atsakyti
Colleen McCullough - Erškėčių Paukščiai

Pasaulinis bestseleris. Nuostabi knyga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skiautelė @ 2010 12 05, 14:48)
prieš minutę užverčiau paskutinį knygos "Mama ir kalė" (Anja Snellman) puslapį.Ant galinio viršelio labai graži nuotrauka.Būtų tikus rudeninei temai.
Labai atstūmė anotacinė ištrauka.O ir knygos pavadinimas.Panašu į pigų reklaminį triuką.Bet knyga nuostabi,Seniai ką skaičiau su tokiu pasimėgavimu.
Drąsiai rekomenduoju brandesnėms smile.gif

O apie ką ši knyga? Ir kuo ji tokia nuostabi?
QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 05, 17:26)
Adriana Trigiani romane „Likimo sūpuoklėse“ nukelia į jaukų ir kartu dramatišką mažo miestelio gyvenimą. Tai jaudinanti istorija apie meilės galią ir jos ribas. Knygoje vaizduojami Kastelukų, italų kilmės amerikiečių, šeimos likimai, apimantys net tris kartas. (!!!)

Masako, atkreipk dėmesį, gal ir tau patiks.

Gal Masako ir patiks, tačiau aš tai šios knygos prie epinių niekaip nepriskirčiau. Bet sutinku, kad istorija graži ir jauki, nors ir liūdnoka (tiesa, ilgą laiką net nežinojau, kad esu šią knygą skaičiusi, nes angliškai ji vadinasi visai kitaip- Queen of the big time).

Na o aš toliau smaginuosi su Starkaus knyga. Man ji labai juokinga. Ir tuo pačiu labai pavydžiu jiems tokios kelionės. ax.gif
Atsakyti
Alzheimeris
baigiau šiandien... sukrėtė...
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 12 05, 19:35)
O apie ką ši knyga? Ir kuo ji tokia nuostabi?

apie skyrybas

dabar skaitau Sheila O'Flanagan "Visada tavo" - dar tik 52psl bet jau labai patinka.nors nujaučiu,apie ką intriga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skiautelė: 05 gruodžio 2010 - 22:51
QUOTE(Gegytė @ 2010 12 05, 23:39)
Alzheimeris
baigiau šiandien... sukrėtė...

Pagal aprašymą manau, kad ir man patiks.. smile.gif
Atsakyti

Kuo toliau, tuo labiau ir aš noriu paskaityti šią knygą, kad, kaip Gegytė savo atsiliepime sakė, žinot, kaip elgtis su tokiais žmonėmis, susidūrus su jais savam gyvenime...
Atsakyti
Gal kuri skaitėt Gogolio "Pamišėlio užrašus"? Galvoju ar verta į spektaklį eiti pagal šį apsakymą g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 06, 01:10)
Gal kuri skaitėt Gogolio "Pamišėlio užrašus"? Galvoju ar verta į spektaklį eiti pagal šį apsakymą  g.gif
pažįstama skaitė, sakė labai gera. jos rekomendacijomis pasitikiu.
Atsakyti