Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *43 Namučiai...

Labas 4u.gif

QUOTE(eliss @ 2010 12 05, 10:20)
Vis galvoju įsigyti Colleen McCullough "Prisilietimas".Bet mane sulaiko atsiliepimai,kad labai sunki knyga.Keletą knygų esu skaičius,man labai patiko,ypač "Morgano kelias".

O kur tu radai tokių atsiliepimų, kad sunki? blink.gif
Nė velnio ji nesunki, kaip tik prie lengvesnių (mano nuomone, netgi prie neturinčių didelės literatūrinės vertės priskirčiau).
Gal tiesiog nėra labai užkabinanti.
Sakyčiau taip: jei rasi ją pirkti už kokius 20 Lt, gali bandyti, gal ir patiks. Bet jei brangiau, tikrai abejoju, ar ji to verta unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 05 gruodžio 2010 - 13:31
prieš minutę užverčiau paskutinį knygos "Mama ir kalė" (Anja Snellman) puslapį.Ant galinio viršelio labai graži nuotrauka.Būtų tikus rudeninei temai.

"...VADINASI,moteris gali patirti orgazmą,bet kodėl?..."

Labai atstūmė anotacinė ištrauka.O ir knygos pavadinimas.Panašu į pigų reklaminį triuką.Bet knyga nuostabi,Seniai ką skaičiau su tokiu pasimėgavimu.
Drąsiai rekomenduoju brandesnėms smile.gif
Atsakyti
Mano viena paskutinių skaitytų knygų - 'Mergaičių akademija" - erotinis romanas. Anksčiau neteko matyti lietuviškai išleisto erotinio romano - tikrai patiks norinčioms atsipalaiduoti. Smagu skaityti su savo antra puse wink.gif
http://vaga.lt/index...tegory_id=55875
Atsakyti
sveikos biggrin.gif

Esu baisiai laiminga, nes sugebėjau per savaitgalį įveikti Charlaine Harris ,,Mirusios širdys'' (taigi, nereiks laukti kito savaitgalio, kad sužinočiau, kas bus vėliau thumbup.gif ) . vėliau įdėsiu atsiliepimą, gal kas susidomės ax.gif
Atsakyti
Labas,

Skaitau Michael Ondaatje „Anglas ligonis“. Pusę metų nenorėjau kažkaip tos knygos net į rankas imti, dabar net atsitraukt negaliu, puslapiai patys verčiasi. Labai teisinga, kad kiekvienai knygai savas laikas. Be galo žavi, meniška knyga.

Baigiau skaityti "Likimo sūpuoklėse".Nieko daug nerašysiu,nuostabi knyga.

Taip trumpai teparašei, labai susiintrigavau ir pažiūrėjau internete, kas per knyga.
O pasirodo, tai iš mano mėgstamos temos!!! smile.gif

Adriana Trigiani romane „Likimo sūpuoklėse“ nukelia į jaukų ir kartu dramatišką mažo miestelio gyvenimą. Tai jaudinanti istorija apie meilės galią ir jos ribas. Knygoje vaizduojami Kastelukų, italų kilmės amerikiečių, šeimos likimai, apimantys net tris kartas. (!!!)

Jau patikrinau, kiek laisvų egzempliorių bibliotekoje ax.gif

Masako, atkreipk dėmesį, gal ir tau patiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaitanti: 05 gruodžio 2010 - 16:28
Charlaine Harris ,,Mirusios širdys''

Tai antroji Stukės Stekhaus sagos dalis ( pirmoji- ,,Miręs iki sutemų”). Jau kurį laiką buvau pasiilgusi vampyrų (neskaitant to, kad žiūriu serialą ,,The Vampire diaries”) , tad su malonumu prarijau šią knygą.

Tikriausiai pirmas klausimas visuomet kyla toks : kuo ši serija skiriasi kad ir nuo ,,Saulėlydžio” sagos ? Ogi tuo, kad pastarojoje visą laiką vyksta seilėjimasis, o štai Sukės sagoje jos ir Bilo meilė yra svarbi tiek pat, kiek ir vykstantys įvykiai. Šiose knygose galima rasti detektyvo prieskonių, kurie tikrai pagyvina siužetą. Be to, meilė yra nenusaldinta, dažnai vaizduojamos sekso scenos tikrai nelabai skirtos keturiolikmečiams – galbūt dėl to ši saga labiau mylima vyresnių ?

Kad ir kaip ten būtų, pirmoji knygos pusė buvo įdomi, bet vis tiek mąsčiau, kad trečiosios dalies tikriausiai nebeskaitysiu. Bet po to nuomonę pakeičiau Įvykiai eina vienas paskui kitą : iš pradžių randamas žmogaus lavonas, vėliau Sukė turi surasti dingusį vampyrą ir taip įsilieti į daugybę nuotykių, o galiausiai ryžtasi surasti ir lavono žudiką. Tam padeda jos gebėjimas skaityti žmonių (ne vampyrų) mintis. Be to, atsiranda naujų keistų būtybių: vilkolakiai, mainadė (ši turėtų būti žinoma iš graikų mitų).

Labiausiai įsirėžęs į atmintį veikėjas- vampyras Erikas. Ir, tiesą pasakius, jis man patinka labiau už Bilą. Galiu pasakyti tiek, kad Erikas simpatizuoja Sukei… Ir šis meilės trikampis primena pirma minėtą serialą. Nejučia imu gretinti Damon’ą su Eriku. Nors išvaizda jų ir skiriasi.

Na, bet kad nenuklysčiau į lankas, grįžtu prie ,,Mirusių širdžių”. Kaip ir minėjau, pirmoji knygos pusė buvo pusė bėdos, o antroji pusė patiko labai. Nors, jei fantastikos elementų daugės, nenustebčiau, jei visgi nepabaigčiau skaityti šios sagos.

Rekomenduoju vampyrų mylėtojams, na, ir gal dar detektyvų mėgėjams, kurie nesibodi fantastikos.

4u.gif
Atsakyti

Labuks mirksiukas.gif

QUOTE(Masako @ 2010 12 04, 23:22)
Labiausiai sergu uz Donata Montvyda, paskui dar Stasiulyte su Meskausku idomu paziuret, Kolobovaite su Butkum biggrin.gif
drinks_cheers.gif Masako, šiuo klausimu tu mano draugė biggrin.gif

Baigiau skaityti "Likimo sūpuoklėse".Nieko daug nerašysiu,nuostabi knyga.Tiesiog atgaiva,nes šiais laikais knygose tiek daug visokių gašlybių,vulgarybių...O šitą skaitant,siela atsigavo smile.gif
Viskas, vėl išjudinai norą pirktis šią knygą doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas,
man visų įmanomų rūšių kosminis ir ne tik liūdesys,ir šiaip pikta ant visko,tai iš to pykčio skaitau viską iš eilės,ko mokslui reikia biggrin.gif Ačiū D,kad "Morfologijos pradmenys" kažkur užkišti,bo ir tuos pradėčiau skaityt biggrin.gif

Vakar pabaigiau "Kerus"
user posted image

Pirmą dalį (Sparnus) skaičiau su pasimėgavimu rolleyes.gif Kažkaip labai šilta ir smagi knyga.O va antrą damušinėjau vos ne savaitę doh.gif Kažkaip perdaug tų meilių seilių,per lengvai išsisprendžia visos problemos...nu žodž,kažko pritrūko.
Bet labai patiko to fėjų miesto aprašymas-net šilta pasidarė pagalvojus kokia ten graži vasara laugh.gif

Žodžiu,skaityti,jeigu netyčia pakliuvo į rankas,ir labai pasiilgot vasaros beigi užkniso mokslinė literatūra ir neskaityti,jeigu norit gilumo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tibė: 05 gruodžio 2010 - 17:16
QUOTE(laTulipe @ 2010 12 04, 14:44)

buvau šiandien bibliotekoj. užtikau Užkalnio Kelionių istorijos. nesusilaikiau nepaėmusi  blush2.gif hihihi.gif

aš ją nusipirkusi - patiko smile.gif

QUOTE(katilina @ 2010 12 04, 17:46)

Neparduodu. Kartais pagalvoju, kad būtų neblogai kai kurias knygas parduoti, ypač tas, kurios nelabai patiko ir kurių antrąkart niekada neskaitysiu. Pralaisvinčiau vietos naujoms. Bet negaliu ir viskas.  smile.gif

aš persilaužiau šiuo klausimu biggrin.gif tik kol kas vienintelę iš atrinktųjų pavyko parduoti, ir tai pažįstamai blush2.gif Tik su dukra.

vakar oras Klaipėdoje ir apskritai autostradoje nuo kažkur Laukuvos tragiškas doh.gif na, bet sėkmingai suvažinėjome smile.gif

pradėjau Milošo ISOS SLĖNIS. vaikas paprašė paskaityti, kaip tik buvo vieta apie žvejybą, - ir jam patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2010 12 05, 16:15)
Vakar pabaigiau "Kerus"
user posted image

Dėkui už komentarą, vis tiek kažkaip norisi ją perskaityti biggrin.gif
Jei tai tavo knyga, gal galėtum paskolinti? blush2.gif
Atsakyti
Taip mano,taip galėčiau paskolint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 05, 17:26)
*Labai teisinga, kad kiekvienai knygai savas laikas.

**Masako, atkreipk dėmesį, gal ir tau patiks.

* drinks_cheers.gif
Manau, kad ir man Anglas ligonis patiktu rolleyes.gif

** 4u.gif tu teisi, susidomejau bigsmile.gif

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 05, 18:01)

drinks_cheers.gif Masako, šiuo klausimu tu mano draugė biggrin.gif

as jau spejau susidaryt ispudi, kad esu tau drauge ne vien siuo klausimu laugh.gif
Atsakyti