Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *43 Namučiai...

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 04, 21:20)
Tūkstančio saulių skaisčių pasirodymo ir aš baisulingai laukiu wub.gif Gerai čia nuskambėjo biggrin.gif kaip koks stebuklingas gamtos reiškinys biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif as bijau gamtos reiskiniu.. ir karo trecio pasaulinio.. parasyta Vangos knygoj, kad 2012 prasides 3cia pasaulinis.. pazekit kas vyksta tarp S. korejos ir P. korejos..maaaamaaa
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2010 12 04, 19:14)
Ateinu su šiandien pabaigta Khaled Hosseini "Bėgantis paskui aitvarą". Žinot, jeigu "Tūkstantis saulių skaisčių" dar įdomesnė, tai aš jos labai noriu bigsmile.gif Nes ši labai patiko.

Asmeniškai man daug labiau patiko 'Tūkstantis saulių skaisčių' nei 'Bėgantis paskui aitrvarą' ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana24 @ 2010 12 04, 19:03)
Labas vakaras visoms 4u.gif gal esate skaičiusios "Stiklinė pieno"? kokios nuomonės apie šią knygą? 4u.gif  smile.gif

Skaičiau. Labai labai patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Neprisimenu, ar sveikinausi blush2.gif Jei ne, tai labas vakaras 4u.gif smile.gif

QUOTE(Diana24 @ 2010 12 04, 19:03)
Labas vakaras visoms 4u.gif gal esate skaičiusios "Stiklinė pieno"? kokios nuomonės apie šią knygą? 4u.gif  smile.gif

Man tai ji gan vidutiniška. Bent jau tikrai ne iš pačių stipriausių Wassmo kūrinių ("Dinos knyga" bei "Septintasis susitikimas" man patiko nepalyginamai daugiau).

O šįvakar kimbsiu į "Stambulo pavainikę" bigsmile.gif
Šiandien šokių projektas toks žiauriai neįdomus doh.gif doh.gif , kad mielu noru jau eičiau skaityti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 04 gruodžio 2010 - 21:20
baigiau „Mėlynoji dama“ ir mielai eičiau toliau alzheimerio skaityti, bet x factor'iaus pusfinalį žiūriu youtube. Tibe, vienas berniokas You've got the love nuostabiai dainavo wub.gif

vėliau apie damą parašysiu atsiliepimą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 04, 22:18)
Šiandien šokių projektas toks žiauriai neįdomus doh.gif  doh.gif , kad mielu noru jau eičiau skaityti.

jo? man tai visai nieko, prisizvengt spejau laugh.gif jei tu apie tv3 biggrin.gif
o as visada ziuredama ir skaitau per neidomias vietas + reklamas garsa isjungus.
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2010 12 04, 23:11)
jo? man tai visai nieko, prisizvengt spejau laugh.gif jei tu apie tv3 biggrin.gif
o as visada ziuredama ir skaitau per neidomias vietas + reklamas garsa isjungus.

Aš per LNK žiūriu. Bet spėju, kad tema abiejų ta pati - cirkas. Ar ne?
Dar kartą įsitikinau, kaip nemėgstu aš cirko doh.gif
Aš irgi žiūriu šokių projektą arba po kompą kartkartėmis naršydama, arba žurnalą pasiėmusi neįdomioms vietoms užpildyti. Tai va šiandien visą žurnalą per projektą ir perskaičiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 04 gruodžio 2010 - 23:16
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 05, 00:16)
Aš per LNK žiūriu. Bet spėju, kad tema abiejų ta pati - cirkas. Ar ne?
Dar kartą įsitikinau, kaip nemėgstu aš cirko doh.gif
Aš irgi žiūriu šokių projektą arba po kompą kartkartėmis naršydama, arba žurnalą pasiėmusi neįdomioms vietoms užpildyti. Tai va šiandien visą žurnalą per projektą ir perskaičiau.

ne, tema buvo "profesijos", kaip supratau. biggrin.gif Ai, man tos temos nesvarbu, svarbu, kas soka. Labiausiai sergu uz Donata Montvyda, paskui dar Stasiulyte su Meskausku idomu paziuret, Kolobovaite su Butkum biggrin.gif
Kiek zinau, daug kas nemegsta TV3 sokiu del komisijos bei vedeju gasliu kalbu, o mane kaip tik vez, kartais iki asaru prisizvengiu is tu blevyzgu laugh.gif
apie LNK projekta tai nieko nezinau biggrin.gif

Beje, cirko irgi nemegstu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 04 gruodžio 2010 - 23:25
Javier Sierra - Mėlynoji dama

user posted image

Sunku pasakyti, ką manau apie šį romaną. Kai rašiau apie „Pernakt“, minėjau, kad mėgstu knygas su neaiškia pabaiga, na bet tik ne tokias! Ne ale detektyvus, kur viskas turėtų išsirišti. Daug religinių faktų, gal net kiek per daug - ir nė nežinai kuriais iš jų tikėti, kurie tėra rašytojo fantazija. Žinoma, galima pasidomėti viskuo labiau ir perskaičius knygą, bet vargu ar man pačiai atsiras noro. Na tikrinau tik tai apie bilokaciją - žmogaus buvimą dviejose vietose vienu metu, bet nelabai ką radau. Na o rašytojo iškeltoji teorija apie Marijos apsireiškimus mane gal net įtikino. Ir sužavėjo ta fantazija, kad kai kuriuos antgamtinius reiškinius, pasirodo, galima paaiškinti moksliniais faktais. Daug siužetinių linijų pradžioje labai maišėsi, bet vėliau viskas labai nuosekliai susidėliojo, tačiau pabaiga ir angelai manęs neįtikino... Buvo įdomu skaityti, bet iš šio romano tikėjausi gerokai daugiau, nes knygyne akys užkliuvo ne kartą ir ne du, kol ją nusipirkau.
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2010 12 04, 23:22)
ne, tema buvo "profesijos", kaip supratau.  biggrin.gif Ai, man tos temos nesvarbu, svarbu, kas soka. Labiausiai sergu uz Donata Montvyda, paskui dar Stasiulyte su Meskausku idomu paziuret, Kolobovaite su Butkum biggrin.gif
Kiek zinau, daug kas nemegsta TV3 sokiu del komisijos bei vedeju gasliu kalbu, o mane kaip tik vez, kartais iki asaru prisizvengiu is tu blevyzgu laugh.gif
apie LNK projekta tai nieko nezinau biggrin.gif

Beje, cirko irgi nemegstu schmoll.gif

Man vienintelis dalykas, kas Tele3 patiktų, tai ir būtų vedėjai bei komisija tongue.gif O va poros kažkaip nepatinka, nejaučiu joms simpatijos, užtat ir pasirinkau žiūrėjimui LNK projektą.
O tema irgi svarbu. Kažkas baisaus buvo tas cirkas doh.gif Per mirgu-margu visiškai pačio šokio nebuvo galima įžvelgti cool.gif
Dažniausiai šokių tematika LNK ir TV3 projektuose sutampa.
Atsakyti
Baigiau skaityti "Likimo sūpuoklėse".Nieko daug nerašysiu,nuostabi knyga.Tiesiog atgaiva,nes šiais laikais knygose tiek daug visokių gašlybių,vulgarybių...O šitą skaitant,siela atsigavo smile.gif
Įdomu,ar kitos rašytojos knygos būtų tokios pačios?

Vis galvoju įsigyti Colleen McCullough "Prisilietimas".Bet mane sulaiko atsiliepimai,kad labai sunki knyga.Keletą knygų esu skaičius,man labai patiko,ypač "Morgano kelias".
Atsakyti
Šiąnakt baigiau Mary Higgins Clark „Kur tu dabar esi?“. Vėliau parašysiu atsiliepimą. Ir šiandien pradėsiu John Boyne „Berniukas dryžuota pižama“ smile.gif
Atsakyti