Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *43 Namučiai...

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 04, 16:33)
Šiandien kaip tik pakilnojau ją maksimoj, tai tokia labai jau neplona biggrin.gif Yra ką skaityt biggrin.gif

Nu tai kad nestora.. 400psl g.gif man cia nestora biggrin.gif tik mazokos raides..bet seip laaaaabai idomi
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 12 04, 18:31)
Šiandien iš knygyno grįžau su dviem knygom:
Tracy Chevalier "Skaistusis smėlis"
R.J. Ellory "Tylus tikėjimas angelais"
(abi buvo nupigintos).

Kiekvieną dieną po knygą. biggrin.gif Duodi tu katilina,labai noriu tavo lentynas pamatyti. smile.gif Aš kaip tik šiandien galvojau,gal parduot kokias knygeles,bet negaliu nors užmušk. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 12 04, 18:52)
Kiekvieną dieną po knygą.  biggrin.gif Duodi  tu katilina,labai noriu tavo lentynas pamatyti.  smile.gif Aš kaip tik šiandien galvojau,gal parduot kokias knygeles,bet negaliu nors užmušk.  doh.gif

Ne į gera kartais tos akcijos ir nukainavimai, nes jau priverstinė dieta man gresia. smile.gif Pasižadėjau greitu laiku nieko nebepirkti. Ir smagu, kad ne man vienai gaila su savo knygom skirtis. drinks_cheers.gif O mano lentynos ne tokios ir įspūdingos, nes didžioji dalis knygų sudėtos dviem eilėm, kitaip tikrai nesutalpinčiau.

Ir gėda sakyti, bet neteisingai parašiau vienos knygos pavadinimą. Jau daug kartų knygyne tą knygą buvau paėmusi į rankas, bet tik dabar pastebėjau, kad ne "Skaistusis smėlis", bet "Skaistusis mėlis". blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukis_miau @ 2010 12 04, 15:17)
O dėl astigmatizmo, tai taip, aš nematau gerai nei į tolį, nei iš arti, akiniai nuolat reikalingi sad.gif Turėjau atseit išaugti šitą paveldėtą reikalą, bet dabar netgi dar suprastėjo regėjimas...

Aš irgi turėjau, kai maža buvau, bet dabar sakė lyg ir išaugau, nes į arti nepriekaištingai matau, ir į tolį tik viena akis nemato, kita puikiai. Akinius sakė galiu nešiot kada noriu/jaučiu, kad reikia. Tai dažniausiai prie kompo užsidedu ir labai retai kada į tolį. Tik baisiai nervina, kad darantis akinius reikia mokėt nemažai ir už tą paprastą stiklą be dioptrijų doh.gif

QUOTE(_buterfly_ @ 2010 12 04, 15:40)
smile.gif as norejau jusu paklausti smile.gif
man kilo toks gal nekuklus klausimelis... jus l;abai daugf skaitote knygu, kiek pastebejau tai skaitote dienomis, vakarais, iki paryciu ir t.t. o kada jus einat i darbus? kada tvarkotes namuose? priziurit vaikus? bendraujat su vyrais, draugem ir t.t.? nes toks jausmas kad daugiau nieko eveikiat tik skaitot visa diena knygas smile.gif  4u.gif  ax.gif

Aš skaitau mokykloj per langus, tada po mokyklos laukdama treniruotės, ir vakare 22-24h per filmų reklamas biggrin.gif O savaitgaliais per naktis skaitau blush2.gif

QUOTE(katilina @ 2010 12 04, 17:46)
Neparduodu. Kartais pagalvoju, kad būtų neblogai kai kurias knygas parduoti, ypač tas, kurios nelabai patiko ir kurių antrąkart niekada neskaitysiu. Pralaisvinčiau vietos naujoms. Bet negaliu ir viskas.  smile.gif

Aš irgi su savo knygom išsiskirti negaliu ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras visoms 4u.gif gal esate skaičiusios "Stiklinė pieno"? kokios nuomonės apie šią knygą? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana24 @ 2010 12 04, 20:03)
Labas vakaras visoms 4u.gif gal esate skaičiusios "Stiklinė pieno"? kokios nuomonės apie šią knygą? 4u.gif  smile.gif

Esu smile.gif suskaiciau per 1d, labai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2010 12 04, 18:19)
**mano sese irgi turi ta geri, smulkmenu nezinau, tik tiek, kad daugiau vargo negu man, darantis akinius... g.gif

Toks ten ir vargas, stikliukus cilindrinius deda ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(Pajauta @ 2010 12 03, 22:19)
  Iš tavo minėtų biografijų turiu irgi skaitysiu Hudinio ir Hesės.Hesės biografiją esu skaičiusi rusų kalba kito autoriaus, tai labai patiko.Šiaip Visockio biografiją skaičiau, bet man kažkokio labai didelio įdomumo nebuvo.
  Dali,Nikolajaus, Remarko biografijų neskaičiau, bet labai norėčiau kada paskaityti.Tiesa jei mėgsti abiografines knygas atkreipk dėmesį į Panteono seriją, kurią leidžia leidykla "Margi raštai".Iš iš šios serijos perskaičiau ir  labai patiko Dostojevskis dukters akimis", bei neseniai perskaityta Moemo "Anuomet ir dabar".
O šiandien iš draugės kaip tik parsinešiau paskaityti J.Kohler "Paskutinis Nyčės sapnas" thumbup.gif labai laukiau šios knygos
    Iš mano skaitytų man labai patiko "Aš Felini".Felinio atsiminimai, jo memuarai man labai patiko, o šiandien kaip tik nusipirkau Versuse, nes skaičiau skolintą.

Ačiū, pasidomėsiu bigsmile.gif

Ačiū SS už jaukius namukus 4u.gif

Ateinu su šiandien pabaigta Khaled Hosseini "Bėgantis paskui aitvarą". Žinot, jeigu "Tūkstantis saulių skaisčių" dar įdomesnė, tai aš jos labai noriu bigsmile.gif Nes ši labai patiko. Nors šiek tiek priminė indų filmus, bet vistiek labai įtraukė, patiko thumbup.gif
Dar per porą valandų perskaičiau Thierry Jonquet "Tarantulas". Visai įdomiai susiskaitė, intrigavo rolleyes.gif
O dabar nežinau, ką imt skaityt - per didelis pasirinkimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana24 @ 2010 12 04, 20:03)
Labas vakaras visoms 4u.gif gal esate skaičiusios "Stiklinė pieno"? kokios nuomonės apie šią knygą? 4u.gif  smile.gif

Skaičiau, patiko, bet, vėlgi, tikėjausi kažko daugiau aš iš jos biggrin.gif bet šiaip skaitykit, jai noras kyla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2010 12 04, 21:14)
Ateinu su šiandien pabaigta Khaled Hosseini "Bėgantis paskui aitvarą". Žinot, jeigu "Tūkstantis saulių skaisčių" dar įdomesnė, tai aš jos labai noriu bigsmile.gif

As sitos baisiai laukiu.. sake gruodzio viduri turi but, bent kaip su redaktore kalbejau bigsmile.gif
Atsakyti

Tūkstančio saulių skaisčių pasirodymo ir aš baisulingai laukiu wub.gif Gerai čia nuskambėjo biggrin.gif kaip koks stebuklingas gamtos reiškinys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 04 gruodžio 2010 - 20:21
QUOTE(amber123 @ 2010 12 04, 20:16)
As sitos baisiai laukiu.. sake gruodzio viduri turi but, bent kaip su redaktore kalbejau bigsmile.gif

Lauksim drinks_cheers.gif

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 04, 20:20)
Tūkstančio saulių skaisčių pasirodymo ir aš baisulingai laukiu wub.gif Gerai čia nuskambėjo biggrin.gif kaip koks stebuklingas gamtos reiškinys biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti