Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *43 Namučiai...

QUOTE(laTulipe @ 2010 12 12, 16:20)
gal kas nematėt  blink.gif Knygopolis  blink.gif tai bent būtų dovana knygų mylėtojai  bigsmile.gif  blink.gif

Norėčiau wub.gif ,man irgi labai sunku mokytis doh.gif taip ir norisi eiti žaisliukus eglutei doh.gif daryti.
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 12 12, 15:15)
Aš irgi šitą turiu, man jos viršelis gražesnis už tą mėlyną/juodą.

drinks_cheers.gif
Man tas maniskis kazkoks vadovelinis (su ta mergaite)
O labiausiai tas su gelem, kaip ir daugumai, patiko.

LaTulipe, sudominai bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 12, 11:42)
Na internete jau matyt neįmanoma surasti to leidimo, nors wikipedijoje ra6o, kad "Lietuviškai Kvepalai išleisti 1998 metais Alma littera (Vilnius) leidyklos. 2004 m. knyga pakartotinai išleista tos pačios leidyklos XX amžiaus aukso fondo serijoje."

Dar kartą pažiūrėjau, manasis leidimas tikrai 1995 m. Ir leidėjas - Alma Littera. Tai matyt internete jo viršelio jau nebesurasiu. Fotografuoti tingiu blush2.gif , na nebent kada prie progos.

QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 12 12, 12:05)
O pas mane vakar parkeliavo dar trys naujos knygos: Vanduo drambliams, Reanimacijos palata ir Naktinis traukinys į Lisaboną 4u.gif
Labas dienas 4u.gif sergam verysad.gif

Sveikit console.gif Bet tau dažnai jūs sergat unsure.gif
O su knygomis sveikinu 4u.gif

QUOTE(laTulipe @ 2010 12 12, 13:43)
O iš viršelių tai tas paskutinis su raudonplauke labai gražus  wub.gif

Man irgi turbūt paskutinis gražiausias iš įdėtų g.gif Ir dar kitas su raudonplauke, truputį išplaukęs, irgi gražus rolleyes.gif

QUOTE(Masako @ 2010 12 12, 16:31)
O labiausiai tas su gelem, kaip ir daugumai, patiko.

Man turbūt vienintelei tas su gėlėmis nepatiko. Visiškai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2010 12 12, 17:25)
aij,padariau ką reikia,o daugiau tiiiingiu  blush2.gif

Kaip pavydžiu, kad gali patingėt. Aš tai bijau, kad man iki antradienio bus per trumpos dienos ir naktys laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2010 12 12, 14:51)
jazz,kaip klaikiai nesimoko  gun_rifle.gif  Užtat suvyniojau dovaną biggrin.gif

ne tau vienai, nors priverstinai jau puse temų peržiūrėjau, kurios bus egzamine, o kur dar likusios doh.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 12, 15:40)
Dar kartą pažiūrėjau, manasis leidimas tikrai 1995 m. Ir leidėjas - Alma Littera. Tai matyt internete jo viršelio jau nebesurasiu. Fotografuoti tingiu blush2.gif , na nebent kada prie progos.

Žinok, vat ir aš suabejojau interneto tikslumu, nes esu pati ją skaičiusi 96 ar 97 metais ir viršelis kiek atmintis nemeluoja tikrai ne toks kaip pateikia nete. Na bet norėtųsi ją gal dar kartą perskaityti, nes pirmą kartą kai ją skaičiau ji man visiškai visiškai nepatiko. unsure.gif
Atsakyti
toks kažkoks dangiškas viršelis to seniausio Kvepalų leidimo, ania? toks kaip akvarelinisi pastelinis kažkoks g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 12 12, 16:49)
toks kažkoks dangiškas viršelis to seniausio Kvepalų leidimo, ania? toks kaip akvarelinisi pastelinis kažkoks  g.gif

Kaip pirštu į akį tongue.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šiandien ne darbų ir ne mokslų diena. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2010 12 12, 18:02)
Šiandien ne darbų ir ne mokslų diena.  biggrin.gif

Mokslų mokslų mokslų mokslų bash.gif bash.gif bash.gif
Atsakyti
Šia graži gaida ir baigsime šią temą. 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti