Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *43 Namučiai...

Sveikos 4u.gif Turiu klausimėlį rolleyes.gif g.gif Noriu parduoti dvi A4 formato knygeles, kurios abi sveria apie 1 Kg. Kiek man kainuotų pašto išlaidos? Siųsčiau iš Kauno į Trakų raj. Labai būčiau dėkinga už informaciją g.gif Pirmą kartą ryžtuosi siųsti ir baugoka kažkiek doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shiaudine: 04 gruodžio 2010 - 17:01
Manau,apie 7 litus kainuos
Atsakyti
Tikiu, kad turint seima, vaiku, dar ir dirbant sunku butu rast laiko knygai unsure.gif
Kadangi as nedirbu, tai skaitau ne tiek mazai blush2.gif Gera mama, gera zmona manes irgi nepavadinsi blush2.gif

Kaip idomu ta Ana Karenina bigsmile.gif Jau pirma dali perskaitiau. Tik, zinoma, liudna, kai zinai pabaiga...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 04 gruodžio 2010 - 17:15
QUOTE(shiaudine @ 2010 12 04, 17:57)
Sveikos 4u.gif  Turiu klausimėlį  rolleyes.gif  g.gif  Noriu parduoti dvi A4 formato knygeles, kurios abi sveria apie 1 Kg. Kiek man kainuotų pašto išlaidos? Siųsčiau iš Kauno į Trakų raj. Labai būčiau dėkinga už informaciją  g.gif Pirmą kartą ryžtuosi siųsti ir baugoka kažkiek  doh.gif

Jokio skirtumo ar siunčiat iš Trakų į Kauną, ar iš Vilniaus į Vilnių, kaina nesikeičia smile.gif jei toks svoris, registruotu bus 6.25 wink.gif
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2010 12 04, 16:29)
tik va del to laisvalaikio man idomu g.gif  ar as cia jo neturiu ar kaip, atrodo ryte nuo 10 darbe jau reikia sedeti iki 8 vakaro, gryztu namo apie 9 val,

Ai, na tai ko tu nori, tai pas tave darbas iš vienos pusės gerai, nuo 10 dirbti, iš kitos pusės nė už ką nenorėčiau, nes kaip pati sakai, 9 val. namie. Visos dienos kaip ir nėra.
Tada sunkiau planuotis.
Reikia gal vistiek 6 val. keltis, nors į darbą ir 10 val., kad iš grafiko neišsimušti.
Čia jau kiekvienam kaip išeina... ax.gif

Perskaičiau
Ivaras Lu-Juhansonas. Tiktai motina.

Namų bibliotekos turi vieną didelį privalumą: jos nuolat gali stebinti. Gerai paieškojęs gali rasti knygų, kurių nerasi nei viename šiandieniniame knygynų ar leidyklų „Populiariausiųjų/perkamiausiųjų dešimtuke“, bet kurių pirmuosiuose puslapiuose pažįstama rašysena kruopščiai išvedžiotos tokios pastabos kaip: „Labai gera knyga“ ar „Puiki knyga“.

Tokia, iš serijos „labai gera knyga“ ir ši. Apie moterį. Riją-Riją. Švedų rašytojas nepaprastai talentingai, jautriai ir meniškai vaizduoja dvaro gyvenimą prieš pirmąjį pasaulinį karą, pasakoja apie samdinių, kumečių buitį, darbus, dvaro ūkį. Ir žinoma, apie moteris. Tiksliau – apie vieną moterį – Riją-Riją, kuri tarsi norėtų gyventi kitaip, mėgsta tiesiog išeiti pasivaikščioti (!) ir pasvajoti apie šviesesnę ateitį. Žinoma, ne tik savo, bet ir savo vaikų, būtinai savo vaikų ateitį.

- Aš savo padariau… Pulkelis kone pasiruošęs skrydžiui… Bent jau vyresnieji skris aukščiau ir toliau, negu aš, jų motina, galėčiau pakilti. (psl. 402).

Žinoma, Rijos – Rijos gyvenimas sunkus, svajonės daug kartų sudūžta ir jai ne visada tenka gyventi taip, kaip norėtųsi.

Knyga žavi pasakojimo ramybe, nors kai kurie įvykiai skaudūs, o pati tema – liūdna.

- Matot, kiekvieno žmogaus gyvenime yra keturi tarpsniai! – tarė jis patetišku balsu. – Keturi tarpsniai… Jaunystės metas, brendimo metas, šėlimo metas ir galiausiai senatvės metas! (psl. 285).

Man labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Pukis_miau @ 2010 12 04, 16:17)
*Mano mamos dar ji pirkta, gavo tik pirmą tomą šio leidimo, labai norėjo ir antro tomo tokio, bet niekur neišėjo nusipirkt...O neseniai gavom dovanų naujo leidimo, tai šitą nusprendėm parduot...

**O dėl astigmatizmo, tai taip, aš nematau gerai nei į tolį, nei iš arti, akiniai nuolat reikalingi sad.gif Turėjau atseit išaugti šitą paveldėtą reikalą, bet dabar netgi dar suprastėjo regėjimas...

*Man, zinok, butu gaila parduoti tokias senas knygas, o dar taip pigiai... rolleyes.gif

**mano sese irgi turi ta geri, smulkmenu nezinau, tik tiek, kad daugiau vargo negu man, darantis akinius... g.gif
Atsakyti
Ačiū atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 04, 18:18)

mano tevu bibliotekoj irgi yra ta knyga. Ir nesuprantu, kodel jos niekad ir nepaemiau skaityt g.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 04 gruodžio 2010 - 17:22

QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 04, 17:18)
Man labai patiko.
O man labai patiko tavo atsiliepimas 4u.gif Ir labai sudominai su šia knyga bigsmile.gif Reikės pasižvalgyti mamos bibliotekoje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2010 12 04, 16:40)
man kilo toks gal nekuklus klausimelis... jus l;abai daugf skaitote knygu, kiek pastebejau tai skaitote dienomis, vakarais, iki paryciu ir t.t. o kada jus einat i darbus? kada tvarkotes namuose? priziurit vaikus? bendraujat su vyrais, draugem ir t.t.? nes toks jausmas kad daugiau nieko eveikiat tik skaitot visa diena knygas smile.gif  4u.gif  ax.gif

Aš tai vakarais skaitau, bet skirtingai- kartais išeina tik 15 minučių, kartais kelios valandos. Savaitgaliais irgi, jei nieko svarbaus neturiu veikti. Bet pagalvoju, kad jei būtų vyras ir vaikai, laiko skaitymui liktų daug mažiau. O šiaip tai daugiau bereikalingo laiko turbūt sugaištu ne su knyga, bet prie kompo. blush2.gif Aišku, būna tokių atvejų, kai knyga taip įtraukia, kad nieko daugiau negaliu daryti, kol jos nepabaigiu. Bet taip nedažnai atsitinka. smile.gif

Šiandien iš knygyno grįžau su dviem knygom:
Tracy Chevalier "Skaistusis smėlis"
R.J. Ellory "Tylus tikėjimas angelais"
(abi buvo nupigintos).

Dar norėjau nusipirkti "Gernsio literatūros ir bulvių lupenų pyrago draugija". Jau buvau susiruošusi mokėti, bet pardavėja pasakė, kad ant knygos neteisinga kaina- vieto 11 litų- 20. Tai nebepirkau ir dar supykau ant Pegaso, nes jau trečias kartas šią savaitę, kai ant knygos užklijuota neteisinga kaina. schmoll.gif

Vakar pradėjau skaityti "Tuk tuk Indija". Patinka, ir prisijuokti jau spėjau.
Atsakyti
katilina, o tu knygas parduodi? ar visas pirktas ir kaupi?
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 04, 18:18)
Perskaičiau
Man labai patiko.

Man tai beveik nuo pradžių ta knyga tokia liūdna buvo, net nežinau, kodėl, nes yra daug liūdnesnių knygų. Gaila buvo tos moters nuo pat jos vestuvių. O pati knyga pasirodė labai panaši į "Katryną", kurią nemažai kas jau skaitė (be to, skaičiau jas vieną po kitos).
QUOTE(Masako @ 2010 12 04, 18:35)
katilina, o tu knygas parduodi? ar visas pirktas ir kaupi?

Neparduodu. Kartais pagalvoju, kad būtų neblogai kai kurias knygas parduoti, ypač tas, kurios nelabai patiko ir kurių antrąkart niekada neskaitysiu. Pralaisvinčiau vietos naujoms. Bet negaliu ir viskas. smile.gif
Atsakyti