Beje Masako cia tikrai ne pirmas leidimas, jei manes atmintis neapgauna. Pirmasis buvo is 20amz aukso fondo, lyg ir
QUOTE(Nerinha @ 2010 12 12, 12:15)
bet zinau, kad turinys tas pats
man svarbiau, kad pati knyga butu "sviezia", nenuskaityta, negu leidimas
Knyga apie San Mikele tai tikrai nelabai kaip isleista ta senoji - minkstais virseliais...Maciau nauja leidima - knyga trigubai storesne
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 12, 12:16)
Bet kad ir pati knyga nuskaityta gerokai, nelabai kokios būklės
ai, del to tai sutinku - norisi kuo "sviezesnes"
QUOTE(Nerinha @ 2010 12 12, 11:16)
Beje Masako cia tikrai ne pirmas leidimas, jei manes atmintis neapgauna. Pirmasis buvo is 20amz aukso fondo, lyg ir
Tai mano matyt ir yra ta pirmoji. Nes būtent iš XX a. aukso fondo.
Jeigu pati knyga būtų geros būklės, tai ir nesukčiau dėl to sau galvos. O dabar matosi, kad ir lapai buvo drėgmės pagavę, pageltonavę, ir viršelis kažkoks patrintas. Estetinio vaizdo nėra
Papildyta:
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 12, 11:21)
Ne šitas.
Tie du, tavo ir Masako įdėti man vienodai gražūs. Maniškis gi blankus, šviesus, neatspindintis turinio.
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 12, 10:23)
Maniškis gi blankus, šviesus, neatspindintis turinio.
Na internete jau matyt neįmanoma surasti to leidimo, nors wikipedijoje ra6o, kad "Lietuviškai Kvepalai išleisti 1998 metais Alma littera (Vilnius) leidyklos. 2004 m. knyga pakartotinai išleista tos pačios leidyklos XX amžiaus aukso fondo serijoje."
O angliškieji šio kūrinio viršeliai:
1, 2 ir paskutinis yra pasirodė UK, kiti USA.
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 12, 13:21)
as va tokia turiu
is anglisku man tas su gelem ir zirklem labai
nzn, kodel, bet man si daina asocijuojasi su sita Kvepalu istorija. Turbut del tu redheadziu
http://www.youtube.c...h?v=G_Ei0KjnXIM
http://www.youtube.c...h?v=G_Ei0KjnXIM
QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 11, 18:47)
Žemaitė. Marti.
niu kaip miela, kad klasika kažkam patinka ogi kažkokie gudročiai, girdėjau, jau iš mokyklų programų nori išimti tokius kūrinius
Žemaitė man labai patinka dėl daugelio priežasčių- viena, mano seneliai gimę ten, kur gyveno Žemaitė, antra, mano seneliai ir tėvai, proseneliai- visi gryni žemaičiai, trečia- man patinka ir mane žavi žemaičių dvasia, ketvirta- ir pati žemaitiškai moku, kalbu mano dukrytės vardą visada visi tapatina su vienu Žemaitės apsakymu bet man gražu lygiai taip pat, kaip veža vardas Veronika, ale mama jau prigrasino jei kada dukrytė bus- tokio neduot
O pas mane vakar parkeliavo dar trys naujos knygos: Vanduo drambliams, Reanimacijos palata ir Naktinis traukinys į Lisaboną
Labas dienas sergam
Labas sekmadienis
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 12, 11:42)
O angliškieji šio kūrinio viršeliai:
Man šitie du labai labai patiko QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 12 12, 12:05)
O pas mane vakar parkeliavo dar trys naujos knygos: Vanduo drambliams, Reanimacijos palata ir Naktinis traukinys į Lisaboną
Labas dienas sergam
Sveikinu su naujom knygom namie Ir daug daug sveikatos Nesirkit ir greitai sveikit
Labas dienas sergam
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 12, 12:23)
Tie du, tavo ir Masako įdėti man vienodai gražūs. Maniškis gi blankus, šviesus, neatspindintis turinio.
Ir man idomu koks tas tavo leidimas ir virselis, nes esu maciusi tik situos kur buvo ideti. Maniskis man grazus
Jau kelinta karta pavydas paima graziu anglisku virseliu
Sveikutes
laba
labai patiko filmas man netgi geresnis už knygą pasirodė
O iš viršelių tai tas paskutinis su raudonplauke labai gražus
QUOTE(Masako @ 2010 12 12, 11:46)
P. Suskind Kvepalai. Vieno zudiko istorija - nuostabi. Buvau girdejus, kad filmas prastokas, lyginant su knyga, o man pasirode lygiaverciai.
labai patiko filmas man netgi geresnis už knygą pasirodė
O iš viršelių tai tas paskutinis su raudonplauke labai gražus
Labu
Vakar pabaigiau Isabel Abedi Izolą. Labai patiko. Veiksmas tikrai nenuspėjamai vystėsi, nors iš dalies atitiko mano spėjimus Rekomenduočiau visoms, kam patiko Bado žaidynės, pastaroji gal šiek tiek stiprėsnė, bet Izola irgi gera
Vakar pabaigiau Isabel Abedi Izolą. Labai patiko. Veiksmas tikrai nenuspėjamai vystėsi, nors iš dalies atitiko mano spėjimus Rekomenduočiau visoms, kam patiko Bado žaidynės, pastaroji gal šiek tiek stiprėsnė, bet Izola irgi gera