Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *43 Namučiai...

QUOTE(Vessta @ 2010 12 11, 22:21)
sita turiu, bet tu niekad nesakei, kad nori, tai ir nesiuliau. blush2.gif  Galesiu atnest i musu sekanti meetuka. mirksiukas.gif

Būtų gerai blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 11, 21:44)
O kokia tema tos Picoult knygos? ax.gif Ar ji sunkiai skaitosi angliškai, kaži? Labai stipriai susimotyvavau paskaityti.
Šiuo atveju paliečiama religija, stigmos ir stebuklingi gydymai; kita tema, kiek suprantu iš aprašymo - vyro ir žmonos skyrybos, kaip su tuo susidorojo moteris, kaip tai priima ir išgyvena jos 7-metė dukra, kuriai ir ativeria tos stigmos. Čia kiek supratau iš aprašymo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 11 gruodžio 2010 - 22:38
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 11, 20:26)
Tai palinkėsim, kad greit turėtum 4u.gif
"Kabulo kregždes" norėčiau perskaityti.

Asiu.. 4u.gif 4u.gif labai norejau tos knygos, bet gaila tiek moket, kiek ji kainuoja knygyne, o cia gavau pigiau ir paemiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 11, 22:38)
Šiuo atveju paliečiama religija, stigmos ir stebuklingi gydymai; kita tema, kiek suprantu iš aprašymo - vyro ir žmonos skyrybos, kaip su tuo susidorojo moteris, kaip tai priima ir išgyvena jos 7-metė dukra, kuriai ir ativeria tos stigmos. Čia kiek supratau iš aprašymo.

Vajej, taigi labai įdomi tema bigsmile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

SS, man irgi labai malonu buvo susitikti. 4u.gif Tikiuosi, kad knygos patiks. O man labai smagu buvo gauti išankstinę Kalėdinę dovanėlę. thumbup.gif

Dėkui ir luizianai už servetėles. wub.gif wub.gif

Ši Picoult knyga nesunki skaityti, tematika tokia savotiška, kaip paminėjo Sielos Sparnai, todėl gana užkabinanti. mirksiukas.gif

Aš neseniai baigiau Harris "Penkis ketvirčius apelsino", knyga paliko nemažą įspūdį. thumbup.gif Tik niekaip nėra laiko geram aprašymui sukurpti. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daite: 12 gruodžio 2010 - 00:19
QUOTE(daite @ 2010 12 10, 17:18)
Labas vakaras,
Labai ačiū, merginos, kaip tik nuėjau į Pegasą ir įsigijau.  mirksiukas.gif Ir skirtukų dar paėmiau.  doh.gif

nu va kaip gerai smile.gif aš irgi šią knygą įsigijau, pirma knyga apie keliones.

QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 11, 18:47)
Žemaitė. Marti.

labai patiko Jūsų pasisakymas. labai.
malonu skaityti tokius postus, net verkt iš džiaugsmo norisi.... smile.gif
Atsakyti
Vakar,bežiūrėdama šokius,baigiau skaityti "Šnabždesiai smėlyje".Tikrai įdomi,tokia įtraukianti.Kažkuo priminė Agatos Kristi vieną knygą smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Lovely bones maciau filma, patiko, bet knygos nelabai traukia skaityt...

QUOTE(LEEja @ 2010 12 11, 11:48)
o filma matei?  bigsmile.gif  jeeeetau man tas aktorius KOOOOKS  rolleyes.gif
o knyga gera, turiu  wub.gif

aha, man sitas flmas ieina i "simta kartu galimu ziureti" filmu kategorija biggrin.gif aktorius ten tik per grazus parinktas biggrin.gif

QUOTE(katilina @ 2010 12 11, 19:13)
Man atrodo, kad mažai kam "Kvepalai" nepatiko.

nesistebiu smile.gif

QUOTE(eliss @ 2010 12 12, 11:05)
Vakar,bežiūrėdama šokius,baigiau skaityti "Šnabždesiai smėlyje".Tikrai įdomi,tokia įtraukianti.Kažkuo priminė Agatos Kristi vieną knygą smile.gif

tu matai, kaip skiriasi skoniai. Mane sitos knygos pradzia suintrigavo, bet paskui skaiciau vien tam, kad perskaityciau...nu jau toks eilinis meiles romaniukstis...o dar tie visi neitikinantys demonai.. cool.gif

P. Suskind Kvepalai. Vieno zudiko istorija - nuostabi. Buvau girdejus, kad filmas prastokas, lyginant su knyga, o man pasirode lygiaverciai.
Tai istorija apie zmogu, turinti genialia uosle. Veiksmas prasideda 18 amziaus kvepianciame ir smirdinciame ivairiais kvapais Paryziuje, kur pagrindinis veikejas ateina i si pasauli..
Knyga isties stipri, parasyta puikiu israiskingu itaigiu stiliumi, kuri nesunku skaityt. Su dideliu malonumu bei susidomejimu prarijau, labai rekomenduoju, jei dar kas neskaite.

Dabar emiau Pameistri. Man si knyga idomesne uz Chirurga bigsmile.gif Nu bet talentinga ta T. Gerristsen ax.gif
Papildyta:
tiesa, Henry Isminciu dovanos ir as skaiciau bei turiu. Puikiu apsakymu knyga thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 12 gruodžio 2010 - 10:48
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(daite @ 2010 12 12, 00:18)
Aš neseniai baigiau Harris "Penkis ketvirčius apelsino", knyga paliko nemažą įspūdį.  thumbup.gif

Mano draugė drinks_cheers.gif mirksiukas.gif

smile.gif+2010 12 12, 05:48-->
QUOTE(laiminga smile.gif @ 2010 12 12, 05:48)
malonu skaityti tokius postus, net verkt iš džiaugsmo norisi.... smile.gif

Pritariu drinks_cheers.gif

QUOTE(Masako @ 2010 12 12, 10:46)
P. Suskind Kvepalai. Vieno zudiko istorija - nuostabi. Buvau girdejus, kad filmas prastokas, lyginant su knyga, o man  pasirode lygiaverciai.
Tai istorija apie zmogu, turinti genialia uosle. Veiksmas prasideda 18 amziaus kvepianciame ir smirdinciame ivairiais kvapais Paryziuje, kur pagrindinis veikejas ateina i si pasauli..
Knyga isties stipri, parasyta puikiu israiskingu itaigiu stiliumi, kuri nesunku skaityt. Su dideliu malonumu bei susidomejimu prarijau, labai rekomenduoju, jei dar kas neskaite.

Aš tik vieno dalyko gailiuosi - kad įsigyjau šios knygos seną nelabai gražų leidimą verysad.gif Tiesiog užsinorėjau ją turėti, ir ieškojau pigiau, negalėjau brangiai mokėti. Tuo metu nebuvo jai pasiūlos, tai griebiau patį pirmą variantą.
O turiu įtarimų, kad perskaičiusi ją norėsiu pasilikti (jau vien dėl to, kad kvapams ir kvepalams pati nesu abejinga).
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 12, 12:03)
Aš tik vieno dalyko gailiuosi - kad įsigyjau šios knygos seną nelabai gražų leidimą verysad.gif Tiesiog užsinorėjau ją turėti, ir ieškojau pigiau, negalėjau brangiai mokėti. Tuo metu nebuvo jai pasiūlos, tai griebiau patį pirmą variantą.
O turiu įtarimų, kad perskaičiusi ją norėsiu pasilikti (jau vien dėl to, kad kvapams ir kvepalams pati nesu abejinga).

as, manau, irgi pasiliksiu - verta tokia knyga tureti smile.gif

o kuris tavo leidimas?
Man atrodo, svarbiausia turinys, o virselis...irnesakyk.gif

as tai sita turiu:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 12 gruodžio 2010 - 11:12
Labas rytas smile.gif , vakar iki gero pusiaunakcio skaiciau book.gif (maze leido pasimegauti)
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 12, 12:03)
Labas rytas 4u.gif
Mano draugė drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif
Pritariu drinks_cheers.gif

o tokia "bedele" ir as turiu su "Rozes vardas" U.Eco. Kai skaiciau atrodo nieko ipatingo, bet galiausiai i pabaiga panorau ir tureti ja, tada turgelyje uzmaciau laaaabai pigiai. Aisku naujas leidimas grazus, simpatiskas, bet zinau, kad turinys tas pats tai ir dusiai ramiau ax.gif . Kompanijoje smagiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2010 12 12, 11:11)
as, manau, irgi pasiliksiu - verta tokia knyga tureti smile.gif

o kuris tavo leidimas?
Man atrodo, svarbiausia turinys, o virselis...irnesakyk.gif

as tai sita turiu:
user posted image

Maniškis 1995 m. leidimo, tingiu googlėj ieškoti viršelio. Bet kad ir pati knyga nuskaityta gerokai, nelabai kokios būklės unsure.gif Aišku, svarbiau turinys, o ne forma. Bet jei pasilikti sau, norisi kuo geresnės kokybės knygos. Ypač kai jų dabar dažnai pasitaiko nebrangiai pardavime.
Atsakyti