Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *43 Namučiai...

QUOTE(Tibė @ 2010 12 11, 20:54)
cray.gif cray.gif

blem,nupirkau mamai knygą Kalėdų proga,ir rankinėj ji susipurvino  verysad.gif  verysad.gif
Ir neišsivalo  verysad.gif

Tai su kuo isvelei?
Atsakyti
na,aš spėju,kad čia tada,kai išsidrėbiau biggrin.gif
Matyt į rankinę prisitaškė purvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2010 12 11, 21:29)
na,aš spėju,kad čia tada,kai išsidrėbiau biggrin.gif
Matyt į rankinę prisitaškė purvo  verysad.gif

Tai gal kaip nors susitvarkys? g.gif
Atsakyti
nežinau verysad.gif
pabadysiu trintuku patrinti,bo kartais jis stebuklingus dalykus padaro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 11, 18:07)
Labas vakaras 4u.gif

Grįžau namo, per sniegus ir pūsnis biggrin.gif Ne viena, o su:

O kokia tema tos Picoult knygos? ax.gif Ar ji sunkiai skaitosi angliškai, kaži? Labai stipriai susimotyvavau paskaityti.
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 11, 22:44)
O kokia tema tos Picoult knygos? ax.gif Ar ji sunkiai skaitosi angliškai, kaži? Labai stipriai susimotyvavau paskaityti.

įvairiom soaicialinėm dažniausiai. smurtas prieš moteris, patyčios mokykloje, įvairios ligos. sunkiai skaitytis gali nebent dėl specifinių terminų
Atsakyti
Šiaip nemėgstų el. knygų, nemėgstų skaityti žiūrėdama į monitorių, bet va, pasmalsauti, kas mėgsta Picoult knygas

Picoult angliškai skaitom

Jei online - nemokamai, jei parsisiųsti, reikia užsiregistruoti.
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2010 12 11, 21:49)
įvairiom soaicialinėm dažniausiai. smurtas prieš moteris, patyčios mokykloje, įvairios ligos. sunkiai skaitytis gali nebent dėl specifinių terminų

Oi ne, drįsiu paprieštarauti biggrin.gif Skaitosi išties lengvai, tie specifiniai terminai tikrai netrukdo. O daugelyje Picoult knygų jų mažai ir tėra. Va gal "Trapume" buvo daugiau medicinių terminų, aprašymų. Bet iš esmės skaitosi kaip sviestu patepta.
Vienintelė Picoult knyga, kurioje aš nepagavau kampo, pasirodė iš viso neužkabinanti, nesudominti, tai "Nykstantys pavidalai".

Aš pati knygose labiausiai baidausi politikos, jos terminų. Todėl labai politizuotų knygų vengiu unsure.gif Jei knyga sudėtingesnė, galbūt ties religiniais dar galiu užklupti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 11 gruodžio 2010 - 21:56
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 11, 22:54)
Oi ne, drįsiu paprieštarauti biggrin.gif  Skaitosi išties lengvai, tie specifiniai terminai tikrai netrukdo. O daugelyje Picoult knygų jų mažai ir tėra. Va gal "Trapume" buvo daugiau medicinių terminų, aprašymų. Bet iš esmės skaitosi kaip sviestu patepta.
Vienintelė Picoult knyga, kurioje aš nepagavau kampo, pasirodė iš viso neužkabinanti, nesudominti, tai "Nykstantys pavidalai".

nesiginčysiu, angliškai neskaičiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2010 12 11, 22:00)
nesiginčysiu, angliškai neskaičiau smile.gif

Tada nesupratau klausimo blush2.gif Nemaniau, kad klausia apie skaitymą originalo kalba.
Žiūriu, tikrai klausime buvo paminėta anglų kalba, neatidžiai skaičiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 11 gruodžio 2010 - 22:03
QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 11, 20:44)

Man teko skaityti anglų kalba, tai galiu pasakyti, kad jokių problemų nesutikau, nebent kartais kokį medicininį terminą pasitikslinti. Bet šiaip skaitosi labai lengvai ir paprastai.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 11, 19:26)
Tai palinkėsim, kad greit turėtum 4u.gif
"Kabulo kregždes" norėčiau perskaityti.

sita turiu, bet tu niekad nesakei, kad nori, tai ir nesiuliau. blush2.gif Galesiu atnest i musu sekanti meetuka. mirksiukas.gif
Atsakyti