Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *43 Namučiai...

Laba diena 4u.gif
Retai pas jus uzsuku,nes nieko neskaitau siuo metu,aktyviai ruosiuosi Kaledoms smile.gif Tikiuosi kai noresiu po perskaitytos knygos, pasidalinti ispudziai,priimsite? rolleyes.gif

Kas del dovanu,buvau paste paklausti pries kiek dienu mazdaug reiketu siusti,kad gavejas gautu Kaledoms,sake pries septynias dienas...Kada jus nusprandete siusti?Skaiciau lyg pirmadieni?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ceburashka: 11 gruodžio 2010 - 14:18
QUOTE(ceburashka @ 2010 12 11, 15:17)
Laba diena 4u.gif
Retai pas jus uzsuku,nes nieko neskaitau siuo metu,aktyviai ruosiuosi Kaledoms smile.gif Tikiuosi kai noresiu po perskaitytos knygos, pasidalinti ispudziai,priimsite? rolleyes.gif

Kas del dovanu,buvau paste paklausti pries kiek dienu mazdaug reiketu siusti,kad gavejas gautu  Kaledoms,sake pries septynias dienas...Kada jus nusprandete siusti?Skaiciau lyg pirmadieni?

Lauksim su atsiliepimais 4u.gif
Aš abejoju, kad pirmadienį išsiųsiu..
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 11, 15:19)
Lauksim su atsiliepimais  4u.gif
Aš abejoju, kad pirmadienį išsiųsiu..

Dekuj 4u.gif
Na,as irgi turiu dar kai ka pabaigti ax.gif Bet jai bus nuspresta pirmadieni,pasistengsiu uzbaigti,maziau pamegosiu... smile.gif
Atsakyti
Vis dar skaitau ką skaičiusi, labiau P. Viljamson Klementiną, o Ledi Čaterli meilužį trukdo skaityti tai, kad knyga truputį suplyšusi, tai ją skaitysiu tada, kai susiklijuosiu
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2010 12 11, 09:30)
tai kokia knygos pabaiga,turbūt,nepasakysi? smile.gif nes filme berniukas sudega,o knygoj g.gif

Knygoj irgi sudega.
Atsakyti
Labas,

Šiaulių krašto mėgstamiausios knygos

Mėgstamiausios knygos

su "Valymu" priešakyje, kam įdomu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaitanti: 11 gruodžio 2010 - 17:06
Pagaliau susitariau ir suradau knygą dovanai, tai pirmadienį imu, išsiųsiu trečiadienį, arba jei pavyks, antradienį vakare, tikiuosi nevėluosiu stipriai blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 11, 18:04)

Oho neblogai. thumbup.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 11, 17:04)
Labas,

Mėgstamiausios knygos

Antrą, trečią ir septintą iš jų skaičiau. Dešimtą turiu ir netolimoje ateityje skaitysiu. Dar norėčiau perskaityti aštuntą ir devintą.
O šiaip, mano nuomone, gana stiprus dešimtukas literatūrine prasme thumbup.gif
Beje, pirmojoje pozicijoje atsiradusi knyga man visai negirdėta unsure.gif
Atsakyti

Labas vakaras 4u.gif

Grįžau namo, per sniegus ir pūsnis biggrin.gif Ne viena, o su:

user posted image user posted image

ir su fainuoliu magnetiniu skirtuku - meškute wub.gif Didžiulis ačiū daitei 4u.gif Ir už labai smagų pasisėdėjimą bei pasivaikščiojimą snieguotomis Klaipėdos gatvėmis taip pat ačiū 4u.gif Tikrai šauniai praleidau pusdienį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2010 12 11, 10:35)
Pradejau Kvepalus. Va cia tai knyga wub.gif  rolleyes.gif
muminuk, esi skaicius turbut? tau, jauciu, patikt turetu.

Man atrodo, kad mažai kam "Kvepalai" nepatiko.
QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 11, 18:04)
Mėgstamiausios knygos

Aš skaičiau 2, 8, 10. Visos thumbup.gif . O pagal pirmą mačiau pastatytą filmą, kuris labai patiko, tai knyga turbūt dar geresnė.
Atsakyti
Iš tų Šiaulų mėgstamiausių nieko nesu skaičius rolleyes.gif

SS, labai lauksiu atsiliepimų apie "Tūkstančiai gervių". Atsimenu, kad buvau šią knygą parsinešusi seniau iš bibliotekos, bet visiškai nepamenu kodėl aš jos nebaigiau - ar tiesiog laikas baigėsi, ar kažkas nepatiko.. Nu bet visai atmintis apleidus, net nepamenu apie ką ar kodėl man nepatiko.. Tai dėl to labai įdomu..
Atsakyti