Laba diena
Retai pas jus uzsuku,nes nieko neskaitau siuo metu,aktyviai ruosiuosi Kaledoms Tikiuosi kai noresiu po perskaitytos knygos, pasidalinti ispudziai,priimsite?
Kas del dovanu,buvau paste paklausti pries kiek dienu mazdaug reiketu siusti,kad gavejas gautu Kaledoms,sake pries septynias dienas...Kada jus nusprandete siusti?Skaiciau lyg pirmadieni?
QUOTE(ceburashka @ 2010 12 11, 15:17)
Laba diena
Retai pas jus uzsuku,nes nieko neskaitau siuo metu,aktyviai ruosiuosi Kaledoms Tikiuosi kai noresiu po perskaitytos knygos, pasidalinti ispudziai,priimsite?
Kas del dovanu,buvau paste paklausti pries kiek dienu mazdaug reiketu siusti,kad gavejas gautu Kaledoms,sake pries septynias dienas...Kada jus nusprandete siusti?Skaiciau lyg pirmadieni?
Lauksim su atsiliepimais
Aš abejoju, kad pirmadienį išsiųsiu..
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 11, 15:19)
Dekuj
Na,as irgi turiu dar kai ka pabaigti Bet jai bus nuspresta pirmadieni,pasistengsiu uzbaigti,maziau pamegosiu...
QUOTE(eliss @ 2010 12 11, 09:30)
tai kokia knygos pabaiga,turbūt,nepasakysi? nes filme berniukas sudega,o knygoj
Knygoj irgi sudega.
QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 11, 18:04)
Oho neblogai.
Labas
Antrą, trečią ir septintą iš jų skaičiau. Dešimtą turiu ir netolimoje ateityje skaitysiu. Dar norėčiau perskaityti aštuntą ir devintą.
O šiaip, mano nuomone, gana stiprus dešimtukas literatūrine prasme
Beje, pirmojoje pozicijoje atsiradusi knyga man visai negirdėta
QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 11, 17:04)
Labas,
Šiaulių krašto mėgstamiausios knygos
Mėgstamiausios knygos
su "Valymu" priešakyje, kam įdomu.
Šiaulių krašto mėgstamiausios knygos
Mėgstamiausios knygos
su "Valymu" priešakyje, kam įdomu.
Antrą, trečią ir septintą iš jų skaičiau. Dešimtą turiu ir netolimoje ateityje skaitysiu. Dar norėčiau perskaityti aštuntą ir devintą.
O šiaip, mano nuomone, gana stiprus dešimtukas literatūrine prasme
Beje, pirmojoje pozicijoje atsiradusi knyga man visai negirdėta
Labas vakaras
Grįžau namo, per sniegus ir pūsnis Ne viena, o su:
ir su fainuoliu magnetiniu skirtuku - meškute Didžiulis ačiū daitei Ir už labai smagų pasisėdėjimą bei pasivaikščiojimą snieguotomis Klaipėdos gatvėmis taip pat ačiū Tikrai šauniai praleidau pusdienį
QUOTE(Masako @ 2010 12 11, 10:35)
Pradejau Kvepalus. Va cia tai knyga
muminuk, esi skaicius turbut? tau, jauciu, patikt turetu.
muminuk, esi skaicius turbut? tau, jauciu, patikt turetu.
Man atrodo, kad mažai kam "Kvepalai" nepatiko.
QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 11, 18:04)
Aš skaičiau 2, 8, 10. Visos . O pagal pirmą mačiau pastatytą filmą, kuris labai patiko, tai knyga turbūt dar geresnė.
Iš tų Šiaulų mėgstamiausių nieko nesu skaičius
SS, labai lauksiu atsiliepimų apie "Tūkstančiai gervių". Atsimenu, kad buvau šią knygą parsinešusi seniau iš bibliotekos, bet visiškai nepamenu kodėl aš jos nebaigiau - ar tiesiog laikas baigėsi, ar kažkas nepatiko.. Nu bet visai atmintis apleidus, net nepamenu apie ką ar kodėl man nepatiko.. Tai dėl to labai įdomu..
SS, labai lauksiu atsiliepimų apie "Tūkstančiai gervių". Atsimenu, kad buvau šią knygą parsinešusi seniau iš bibliotekos, bet visiškai nepamenu kodėl aš jos nebaigiau - ar tiesiog laikas baigėsi, ar kažkas nepatiko.. Nu bet visai atmintis apleidus, net nepamenu apie ką ar kodėl man nepatiko.. Tai dėl to labai įdomu..