Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *43 Namučiai...

dabar galvoju, gal išsigalvojau, kad pabaigos skirtingos? doh.gif

pirma skaičiau knygą, po to, kai filmą žiūrėjau, pamenu tik tą įspūdį, kad pabaigos ne vienodos, bet kaip ten viskas buvo...nipomniu. senatvė :s
Atsakyti

Labas rytas mirksiukas.gif

QUOTE(Masako @ 2010 12 11, 09:35)
SS, o ko taip pigiai pameistri pardavei? blink.gif
Pati pirkau ją su nuolaida, per tas maksimos akcijas atrakcijas, o ir pačiai skubiai litų reikėjo, tai todėl ir atitinkama pardavimo kaina buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2010 12 11, 11:35)

Pradejau Kvepalus. Va cia tai knyga wub.gif  rolleyes.gif
muminuk, esi skaicius turbut? tau, jauciu, patikt turetu.

o filma matei? bigsmile.gif jeeeetau man tas aktorius KOOOOKS rolleyes.gif
o knyga gera, turiu wub.gif

as dar vis ezio elegancija dusinu doh.gif
Atsakyti

Žinau, kad anksti, bet užpuolė įkvėpimas, o ir ant baisiai gražaus paveiksliuko netyčia internete užtaikiau, todėl...... rolleyes.gif pastačiau naujus namus rolleyes.gif

Atsakyti

muminuk, esi skaicius turbut? tau, jauciu, patikt turetu.

seną leidimą turiu, tada ir skaičiau, nelabai atsimenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2010 12 11, 07:54)
galiu paskolint. žiūrėk, kai jau būsi perskaičiusi smile.gif

Skolintis noriu smile.gif o žiūrėti tikrai planuoju perskaičius, nes po to prarandi didesnę dali knygos žavesio smile.gif
Atsakyti
Labas dienas

QUOTE(muminukas @ 2010 12 11, 09:13)
niu, žinok, nėra pasiteisinimas  mirksiukas.gif bibliotekininkas plius minus turi žinoti visas turimas, be to, yra ir paprastas, ir e-katalogai. yra nuolat siunčiamas informacinis biuletenis, jį vis tiek kas kart akimis permeti. žinau, ką sakau, nes mano darbas yra labai arti bibliotekinio. o Coelho ir Cobaino - dviejų gana populiarių autorių- neskyrimas jau bibliotekininko problema.
aišku, dirbant viešojoje bibliotekoje vėl kita specifika, bet tokioje vos ne kaimo bibliotekėlėje, iš viso kokie 40 kvadratų, tikrai vos ne mintinai turėtų žinoti  mirksiukas.gif

Žinau, kad ne pasiteisinimas. Darbo specifika tokia, kad rašytojais pasidomėt reikėtų bent tam, kad galėtum pakonsultuot žmogų. Bet kartais būna, kad biblioteką studijuoti pasirenka tos, kurios niekur kitur neįstoja... Tai būna ir taip, kad jos nelabai ir domisi tom knygom rolleyes.gif Deja ne visi jaučia pareigą gerai atlikti savo darbą. ax.gif

Aga, įdomi šita thumbup.gif drinks_cheers.gif

SS, gražūs namučiai 4u.gif
Atsakyti
SS,gražūs namučiai,kai kas jau ir atsižymėti suspėjo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 11, 11:04)
Žinau, kad anksti, bet užpuolė įkvėpimas, o ir ant baisiai gražaus paveiksliuko netyčia internete užtaikiau, todėl...... rolleyes.gif pastačiau naujus namus rolleyes.gif

Labai gražūs naujieji namai, bet reikia ir senuosius pabaigti blush2.gif ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2010 12 11, 12:13)
Labas dienas
Žinau, kad ne pasiteisinimas. Darbo specifika tokia, kad rašytojais pasidomėt reikėtų bent tam, kad galėtum pakonsultuot žmogų.

drinks_cheers.gif nors šiaip ji tokia nebloga, įsivaizduoju, kad dūšios žmogus. pasisakė, kad eilėraščius kuria ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Visų pirma dėkoju už visų pasiūlymus,kai prašiau parašyti lengvų,humoristinių knygų taigi jau perskaičiau Jennifer Anselm "Pasidalinkime meilužiu" ir Sophie Kinsella "Nepaprasta namų šeimininkė" abi labai patiko:linksmos,nuotaikingos,žaismingos,lengvai skaitomos bigsmile.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Fati, Ingėnai, Papugele, Pajauta, Stiklo karoliukai ačiū 4u.gif man dabar irgi antradienį egzaminas, vienas iš baisesnių - stilistikos unsure.gif tada beliks skola ir du lpd darbai doh.gif

Martta, "Numylėtieji kaulai" žiūrėjau filmą, knygą irgi bandžiau skaityti, bet nelabai man patiko, mečiau smile.gif

Mona, dėl miego man buvo viskas ok, aš visą dieną normaliai jaučiausi, nei miegot norėjau, nei užtinus buvau laugh.gif bet jau grįžus namo kai pavalgiau, dar vyno taurę išgėriau ir šakės, kaip smigau po 19 biški ir iki 11 šiandien beveik.. biggrin.gif

SS, labai gražūs žiemiški namučiai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 11 gruodžio 2010 - 14:07