dabar galvoju, gal išsigalvojau, kad pabaigos skirtingos?
pirma skaičiau knygą, po to, kai filmą žiūrėjau, pamenu tik tą įspūdį, kad pabaigos ne vienodos, bet kaip ten viskas buvo...nipomniu. senatvė :s
Labas rytas
QUOTE(Masako @ 2010 12 11, 09:35)
SS, o ko taip pigiai pameistri pardavei?
Pati pirkau ją su nuolaida, per tas maksimos akcijas atrakcijas, o ir pačiai skubiai litų reikėjo, tai todėl ir atitinkama pardavimo kaina buvo QUOTE(Masako @ 2010 12 11, 11:35)
Pradejau Kvepalus. Va cia tai knyga
muminuk, esi skaicius turbut? tau, jauciu, patikt turetu.
o filma matei? jeeeetau man tas aktorius KOOOOKS
o knyga gera, turiu
as dar vis ezio elegancija dusinu
Žinau, kad anksti, bet užpuolė įkvėpimas, o ir ant baisiai gražaus paveiksliuko netyčia internete užtaikiau, todėl...... pastačiau naujus namus
muminuk, esi skaicius turbut? tau, jauciu, patikt turetu.
seną leidimą turiu, tada ir skaičiau, nelabai atsimenu
QUOTE(marakeš @ 2010 12 11, 07:54)
galiu paskolint. žiūrėk, kai jau būsi perskaičiusi
Skolintis noriu o žiūrėti tikrai planuoju perskaičius, nes po to prarandi didesnę dali knygos žavesio
Labas dienas
Žinau, kad ne pasiteisinimas. Darbo specifika tokia, kad rašytojais pasidomėt reikėtų bent tam, kad galėtum pakonsultuot žmogų. Bet kartais būna, kad biblioteką studijuoti pasirenka tos, kurios niekur kitur neįstoja... Tai būna ir taip, kad jos nelabai ir domisi tom knygom Deja ne visi jaučia pareigą gerai atlikti savo darbą.
Aga, įdomi šita
SS, gražūs namučiai
QUOTE(muminukas @ 2010 12 11, 09:13)
niu, žinok, nėra pasiteisinimas bibliotekininkas plius minus turi žinoti visas turimas, be to, yra ir paprastas, ir e-katalogai. yra nuolat siunčiamas informacinis biuletenis, jį vis tiek kas kart akimis permeti. žinau, ką sakau, nes mano darbas yra labai arti bibliotekinio. o Coelho ir Cobaino - dviejų gana populiarių autorių- neskyrimas jau bibliotekininko problema.
aišku, dirbant viešojoje bibliotekoje vėl kita specifika, bet tokioje vos ne kaimo bibliotekėlėje, iš viso kokie 40 kvadratų, tikrai vos ne mintinai turėtų žinoti
aišku, dirbant viešojoje bibliotekoje vėl kita specifika, bet tokioje vos ne kaimo bibliotekėlėje, iš viso kokie 40 kvadratų, tikrai vos ne mintinai turėtų žinoti
Žinau, kad ne pasiteisinimas. Darbo specifika tokia, kad rašytojais pasidomėt reikėtų bent tam, kad galėtum pakonsultuot žmogų. Bet kartais būna, kad biblioteką studijuoti pasirenka tos, kurios niekur kitur neįstoja... Tai būna ir taip, kad jos nelabai ir domisi tom knygom Deja ne visi jaučia pareigą gerai atlikti savo darbą.
Aga, įdomi šita
SS, gražūs namučiai
SS,gražūs namučiai,kai kas jau ir atsižymėti suspėjo.
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 11, 11:04)
Žinau, kad anksti, bet užpuolė įkvėpimas, o ir ant baisiai gražaus paveiksliuko netyčia internete užtaikiau, todėl...... pastačiau naujus namus
Labai gražūs naujieji namai, bet reikia ir senuosius pabaigti
QUOTE(sphinx @ 2010 12 11, 12:13)
Labas dienas
Žinau, kad ne pasiteisinimas. Darbo specifika tokia, kad rašytojais pasidomėt reikėtų bent tam, kad galėtum pakonsultuot žmogų.
Žinau, kad ne pasiteisinimas. Darbo specifika tokia, kad rašytojais pasidomėt reikėtų bent tam, kad galėtum pakonsultuot žmogų.
nors šiaip ji tokia nebloga, įsivaizduoju, kad dūšios žmogus. pasisakė, kad eilėraščius kuria
Laba diena
Fati, Ingėnai, Papugele, Pajauta, Stiklo karoliukai ačiū man dabar irgi antradienį egzaminas, vienas iš baisesnių - stilistikos tada beliks skola ir du lpd darbai
Martta, "Numylėtieji kaulai" žiūrėjau filmą, knygą irgi bandžiau skaityti, bet nelabai man patiko, mečiau
Mona, dėl miego man buvo viskas ok, aš visą dieną normaliai jaučiausi, nei miegot norėjau, nei užtinus buvau bet jau grįžus namo kai pavalgiau, dar vyno taurę išgėriau ir šakės, kaip smigau po 19 biški ir iki 11 šiandien beveik..
SS, labai gražūs žiemiški namučiai
Fati, Ingėnai, Papugele, Pajauta, Stiklo karoliukai ačiū man dabar irgi antradienį egzaminas, vienas iš baisesnių - stilistikos tada beliks skola ir du lpd darbai
Martta, "Numylėtieji kaulai" žiūrėjau filmą, knygą irgi bandžiau skaityti, bet nelabai man patiko, mečiau
Mona, dėl miego man buvo viskas ok, aš visą dieną normaliai jaučiausi, nei miegot norėjau, nei užtinus buvau bet jau grįžus namo kai pavalgiau, dar vyno taurę išgėriau ir šakės, kaip smigau po 19 biški ir iki 11 šiandien beveik..
SS, labai gražūs žiemiški namučiai