Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *43 Namučiai...

QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 12 10, 21:57)

kaip tokiai plonai knygai, toks poprastis vertimas ir daug korektūros klaidų. bet tai jau kasdienybė biggrin.gif

beje, knyga ekranizuota, ir pabaiga filme pakeista smile.gif

Fatimaallaa, o tu Karamazovus esi skaičius? jei esi, tai rekomenduoju šitą filmą pagal juos (jų motyvais, tiksliau).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marakeš: 10 gruodžio 2010 - 21:16

QUOTE(adžani @ 2010 12 10, 19:09)
Gerai,jau kažkokią esu pas tave rezervavus,ar tik ne kabulo knygininką?  blush2.gif
Nebepamenu blush2.gif bet berods taip, šitą užsisakei, jei perskaičiusi nutarsiu ją parduoti rolleyes.gif
Atsakyti
AgnĖ.**, man tavo atsiliepimas patiko thumbup.gif, jis nuoširdus.
Kaip gerai, kad aš irgi turiu šią knygą. Jaučia mano širdis, kad man ji turėtų patikti rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 09, 21:41)
Ooo, sesija yra gerai..  lotuliukas.gif
Aš dar sugudravau, reikėjo rašyti recenziją šiais metais, bet esu rašius II kurse kitai dėstytojai, tai tą pačią nusiunčiau šiandien ir tam dėstytojui. Tikiuosi prasisuksiu laugh.gif nes niekaip nespėju..

[COLOR=yellow]ne tu viena tongue.gif aš irgi vieną darbą rašiau, paskui jį papildžiau medicininiais aspektais ir atidaviau ir kitai dėstytojai doh.gif nebespėju visai- esu išsilaikiusi jau 3 egzus ir vieno egzo praktinę dalį- liko tik 4 egzai lotuliukas.gif doh.gif

labas vakaras ir labanaktis, nusikaliau, einu gult...ale pasigirsiu, parėjusi po egzo sėdau daryti mielo darbelio žmogeliui iš šio skyrelio, ruošiu, pakuoju dovanėlę, tik mąstau, kada išsiųst, ar kt. savaitės pradžioje ar viduryje? registruotas būna, eina apie savaitę g.gif iki manęs net ilgiau doh.gif

aistuliaa, su gerais pažymiais first.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 10 gruodžio 2010 - 21:44
QUOTE(marakeš @ 2010 12 10, 20:05)
Fatimaallaa, o tu Karamazovus esi skaičius? jei esi, tai rekomenduoju šitą  filmą pagal juos (jų motyvais, tiksliau).

Nea dar šitos neskaičiusi. Kol kas dar negavau. O filmą norėčiau pažiūrėti, dėkui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(marakeš @ 2010 12 10, 20:09)
kaip tokiai plonai knygai, toks poprastis vertimas ir daug korektūros klaidų. bet tai jau kasdienybė biggrin.gif

blink.gif apšalau kai pamačiau
Atsakyti
Dar kartą prašysiu išvardinti Ph. Gregory knygų apie karalienes (ę) eiliškumą. Turiu visas knygas, bet sąrašą eilės pamečiau. Tai koks turi būti. Pagelbėkit su juo ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2010 12 11, 00:12)
Dar kartą prašysiu išvardinti Ph. Gregory knygų apie karalienes (ę) eiliškumą. Turiu visas knygas, bet sąrašą eilės pamečiau. Tai koks turi būti. Pagelbėkit su juo ax.gif  4u.gif

čia surašyta
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2010 12 11, 00:19)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 10, 23:36)
Nea dar šitos neskaičiusi. Kol kas dar negavau. O filmą norėčiau pažiūrėti, dėkui 4u.gif

galiu paskolint. žiūrėk, kai jau būsi perskaičiusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2010 12 10, 19:17)
Gali būti biggrin.gif O kad knygų nežino, tai gal skaito tik tam tikras knygas, kitomis nesidomi net g.gif Man, pvz., meilės romanai visi kaip vienas - neatskirčiau lotuliukas.gif

niu, žinok, nėra pasiteisinimas mirksiukas.gif bibliotekininkas plius minus turi žinoti visas turimas, be to, yra ir paprastas, ir e-katalogai. yra nuolat siunčiamas informacinis biuletenis, jį vis tiek kas kart akimis permeti. žinau, ką sakau, nes mano darbas yra labai arti bibliotekinio. o Coelho ir Cobaino - dviejų gana populiarių autorių- neskyrimas jau bibliotekininko problema.
aišku, dirbant viešojoje bibliotekoje vėl kita specifika, bet tokioje vos ne kaimo bibliotekėlėje, iš viso kokie 40 kvadratų, tikrai vos ne mintinai turėtų žinoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 12 10, 20:57)
Perskaičius šią knygą nieko naujo apie Holokaustą nesužinojau, 

tai kokia knygos pabaiga,turbūt,nepasakysi? smile.gif nes filme berniukas sudega,o knygoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2010 12 10, 22:09)
beje, knyga ekranizuota, ir pabaiga filme pakeista smile.gif

aha, filma esu macius. O kaip knygoj baigesi? (jei kas rasysit, pageltoninkit 4u.gif )

SS, o ko taip pigiai pameistri pardavei? blink.gif

Pasirodo, bibliotekose galima gauti net paciu naujausiu/ populiariausiu knygu bigsmile.gif

as vakar perskaiciau Gerritsen Chirurga. Knygu tokia tematika nesu skaicius daug, bet filmu matyta nemazai, todel vis aplankydavo deja vu. Siaip siuzetas neoriginalus - eilinis trileris-detektyvas psichopatu tematika. Bet rasymo stilius itraukiantis, idomu buvo skaityt. Zodziu, kaip tokio pobudzio skiaitalas labai neblogas. mirksiukas.gif

Pradejau Kvepalus. Va cia tai knyga wub.gif rolleyes.gif
muminuk, esi skaicius turbut? tau, jauciu, patikt turetu.
Atsakyti