QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 10, 15:24)
Kuri čia ta jo nauja bėra? Ir kame parduodama?
Tiesa pati naujausia , tai jo jau ką tik pasirodžiusi "Apsakymai", dar ne visuose knygynuose kol kas yra.
O Šiaip Dostojevskio knygas pigiau galima įsigyti Margų raštų leidykloje.
O "Idiotas" leidykloje kainuoja 28Lt su centais.
http://www.margirast...st/page/5/id/14
Ai Dostojevskis mano meilė, nors ne visas jo knygas skaičiusi.
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 10, 19:49)
sveikinu
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 10, 20:10)
Aš ją skaitau rusų kalba. Jau seniai atidėliojau, nes kažkaip prisibijojau. Bet žinok skaitosi ji tikrai nesunkiai. Tai istorinė knyga, kalbama apie tremimus ir miestų 'valymą', bet bent jau pradžia nesunkiai skaitosi. Stilius pasakojamasis, žinoma remiamasi archyvais, tremtinių pasakojimais, laiškais, knygomis ir pan. Nemažai iš tų šaltinių cituojama. Bet pats pasakojamas gana sklandus, neina pasimesti. Na bet daugiau galėsiu kai bent pirmą tomą perskaitysiu. Nors šiai knygai reikia pasiryžti, nes vien jos apintis beveik 1900 psl. O plius nelengva tema, istoriniai faktai. Bet tikrai verta. Kiek žinau, Rusijoje ji mokyklinėje programoje, ją privaloma perskaityti.
Man tai pirmasis egzas šį antradienį, psichologijos
Archepilago gulas viena iš mano didžiausių norų jas įsigyti.Tiesa praitais metais kai laukiausi gavau bibliotekoje pirmą tomą.Pradėjau ir tikrai labai įdomiai skaitėsi, bet priskaičiau tą vietą, kur nušauną besilaukiančią moterį ir stop, atidėjau, pabijojau toliau skaityti.Tai tikrai rimta knyga, verta dėmesio.
tai antradienį kaip ir reiks už tave "laikyt kumščius" , sėkmės