Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *43 Namučiai...

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 10, 19:50)
lotuliukas.gif Jau kaip sujuokino negaliu lotuliukas.gif

Ir kodėl nespėjau,taip norėjau pameistrio. doh.gif verysad.gif
Buvau ir aš šiandien bibliotekoj,Užkalnio teiravaus, biggrin.gif bet neturėjo.Bet radau Mergaitę. thumbup.gif Dabar Makedonietį skaitau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 10, 18:50)
lotuliukas.gif Jau kaip sujuokino negaliu lotuliukas.gif

Mane irgi prajuokino biggrin.gif Užtat kokia įvertinta pasijutau cool.gif smartass.gif
Atsakyti

QUOTE(adžani @ 2010 12 10, 18:53)
Ir kodėl nespėjau,taip norėjau pameistrio. doh.gif  verysad.gif
Labai greit pagriebė, net suregėt nespėjau biggrin.gif Tiksliau prisiminiau, kad vienas žmogus ieškojo pirkt, tai pasiūliau ir nupirko. Kažkaip nebuvau užfiksavus, kad tu jos taip pat nori blush2.gif Naliūdiek friends.gif bus tų pameistrių dar ne vienas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 10 gruodžio 2010 - 19:04
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 10, 20:00)
Labai greit pagriebė, net suregėt nespėjau biggrin.gif Tiksliau prisiminiau, kad vienas žmogus ieškojo pirkt, tai pasiūliau ir nupirko. Kažkaip nebuvau užfiksavus, kad tu jos taip pat nori blush2.gif Naliūdiek friends.gif

Gal dėl to,kad aš niekam nesakiau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2010 12 10, 18:41)
šitą gi kartu pirkom biggrin.gif
aš ir nelabai prasmės pagavau,tik žiauriai gaila tos merginos buvo,bo manau dėl vienatvės ji taip elgėsi  ax.gif

aha, tada per meeta gerai prasinesem Gedimino pr. biggrin.gif
man pasirode, kad ji pati ir norejo tos vienatves g.gif
Atsakyti

QUOTE(adžani @ 2010 12 10, 19:04)
Gal dėl to,kad aš niekam nesakiau.  biggrin.gif
Kitą kartą garsiai šauk ko nori mirksiukas.gif mažu išgirsiu ir turėsiu ką pasiūlyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 10, 20:08)
Kitą kartą garsiai šauk ko nori mirksiukas.gif mažu išgirsiu ir turėsiu ką pasiūlyt biggrin.gif

Gerai,jau kažkokią esu pas tave rezervavus,ar tik ne kabulo knygininką? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2010 12 10, 18:35)
Ai, prisiminiau bajerį susijusį su "Silva Rerum". Ateinu į biblioteką, ieškau jos - nėra, nors nete mačiau, kad nepaimta. Klausiu bibliotekininkės, tai ji nuėjo į kambariuką ir man ją atnešė. Sako: "Jums galima duoti - greitai skaitot" biggrin.gif Ale tai ir laiko paslėpusios lotuliukas.gif

šitas bajeris dar iš sovietmečio, kai deficitines knygas gaudavo tik išrinktieji, bibliotekininkės stalčiukuose laikydavo. paprasti mirtingieji tik po metų kitų gaudavo paskaityti.

o mano bibliotekininkė SR net negirdėjusi doh.gif klausiu, ar turi Cobainą, ji man prie Coelho rodo...
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 12 10, 19:10)
šitas bajeris dar iš sovietmečio, kai deficitines knygas gaudavo tik išrinktieji, bibliotekininkės stalčiukuose laikydavo. paprasti mirtingieji tik po metų kitų gaudavo paskaityti.

o mano bibliotekininkė SR net negirdėjusi  doh.gif klausiu, ar turi Cobainą, ji man prie Coelho rodo...

Gali būti biggrin.gif O kad knygų nežino, tai gal skaito tik tam tikras knygas, kitomis nesidomi net g.gif Man, pvz., meilės romanai visi kaip vienas - neatskirčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
O kaip vyksta užsakymas ir apmokėjimas, užsakant internetu iš leidyklos knygas - reikia suvesti iš pradžių informaciją apie save ir tada eiti į leidyklos kontaktus, ar kur kitur, kur galėčiau rasti duomenis su informacija apie banko sąskaitą, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 10, 15:24)
Kuri čia ta jo nauja bėra? Ir kame parduodama? rolleyes.gif

Tiesa pati naujausia , tai jo jau ką tik pasirodžiusi "Apsakymai", dar ne visuose knygynuose kol kas yra.
O Šiaip Dostojevskio knygas pigiau galima įsigyti Margų raštų leidykloje.
O "Idiotas" leidykloje kainuoja 28Lt su centais.
http://www.margirast...st/page/5/id/14

Ai Dostojevskis mano meilė, nors ne visas jo knygas skaičiusi. smile.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 10, 19:49)
Aaaaaaaaaaaaaaaa, iš savo pristatymo gavau 8, o dar kito egzamino dėstytojas 9 pasirašė    bis.gif  bis.gif  bis.gif

sveikinu 4u.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 10, 20:10)
Aš ją skaitau rusų kalba. Jau seniai atidėliojau, nes kažkaip prisibijojau. Bet žinok skaitosi ji tikrai nesunkiai. Tai istorinė knyga, kalbama apie tremimus ir miestų 'valymą', bet bent jau pradžia nesunkiai skaitosi. Stilius pasakojamasis, žinoma remiamasi archyvais, tremtinių pasakojimais, laiškais, knygomis ir pan. Nemažai iš tų šaltinių cituojama. Bet pats pasakojamas gana sklandus, neina pasimesti. Na bet daugiau galėsiu kai bent pirmą tomą perskaitysiu. Nors šiai knygai reikia pasiryžti, nes vien jos apintis beveik 1900 psl. O plius nelengva tema, istoriniai faktai. Bet tikrai verta. Kiek žinau, Rusijoje ji mokyklinėje programoje, ją privaloma perskaityti.
Man tai pirmasis egzas šį antradienį, psichologijos unsure.gif

Archepilago gulas viena iš mano didžiausių norų jas įsigyti.Tiesa praitais metais kai laukiausi gavau bibliotekoje pirmą tomą.Pradėjau ir tikrai labai įdomiai skaitėsi, bet priskaičiau tą vietą, kur nušauną besilaukiančią moterį ir stop, atidėjau, pabijojau toliau skaityti.Tai tikrai rimta knyga, verta dėmesio.

tai antradienį kaip ir reiks už tave "laikyt kumščius" , sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif

Pabaigiau Mary Higgins Clark „Nesidaityk atgal“. Dabar eisiu parašyt atsiliepimą. Ir šiandien pradėjau Isabel Abedi „Izolą“. Iš anotacijos supratau, kad turėtų būtų kažkas panašaus į „Bado žaidynes“, žiūrėsim kaip čia bus bigsmile.gif

Kažkos nevykėlis tas mano atsiliepimas doh.gif

Perskaičius šią knygą nieko naujo apie Holokaustą nesužinojau, tiesiog John Boyne įvykius parodo iš kito kampo, kurio istorijos vadovėlyje nerasi. Tiesą sakant, aš ir nemanau, kad autoriaus tikslas buvo su kažkuo supažindinti; jis aprašė įvykius, apie kuriuos visi žino, tačiau iš visiškai netikėtos ir gana keistos pozicijos. Taip pat manau, kad autorius rašydamas šią knygą tikrai negalvojo apie pasaulinį pripažinimą ir šlovę, jis tiesiog eksperimentavo su siužetu ir pasakojimo stiliumi. Būtent dėl išskirtinumo ši knyga tokia gera.

Rašytojas taip tiksliai perteikia Bruno charakterį, kad ne vieną kartą norėjau berniuką aprėkti, papurtyti ir prikelti, kad jis pagaliau išsivaduotų iš savo begalinio naivumo.

Iš esmės, Berniukas dryžuota pižama - tai istorija apie dviejų berniukų draugystę. Dviejų labai skirtingų berniukų draugystę. Ši knyga giliai įsirėžia į sielą ir mintis…

Knygą perskaičiau per dieną, bet tai tikrai nereiškia, kad tai lengvas skaitalas. Visą likusią dienos dalį mintys vis grįždavo atgal į knygą. Turbūt nerasčiau tokio žmogaus, kuriam negalėčiau rekomenduoti šios knygos smile.gif

Atsakyti