Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *43 Namučiai...

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 10, 18:24)
lotuliukas.gif matai kaip būna. žinok o pas mane dar toks leidimas kur trys tomai viename tai visai tokia knyga užmušt galima, o ir raidės mažytės  blink.gif

Man jau tikrai tada būtų geriau 3 tomai atskirai.
Aš net Kleopatros kažkaip nesiryžtu dėl didelės apimties skaityti. Apie Ivanauskaitės "Tibeto mandala" tai iš vis patyliu, kada jai pasiryšiu, nebent gabalais skaityti (šią knygą, matyt galima).
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 10, 09:00)
Labas rytas  biggrin.gif  aš valandą miegojau, bet visai žaviai atrodau  flirt.gif

QUOTE(Masako @ 2010 12 10, 09:19)
lotuliukas.gif  good for u biggrin.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 12 10, 13:16)
Stovėsim tada kartu eilėj prie autografo. Aš būtinai gausiu jį  thumbup.gif Įdomu, ką Vaga ir Alma Littera pakvies į mugę  g.gif

Apie kokią mugę kalbat? Ar apie tą, kuri vyksta vieną kartą metuose kažkur pavasary?

QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 10, 18:02)
Ačiū  4u.gif  tokia laiminga esu ir tokia pavargus smile.gif sėdėjau univere nuo 11 iki 5, į darbą nenuėjau  doh.gif , bet rezultatai verti laugh.gif vos sėdžiu, jaučiu reikia man jau gulti  unsure.gif  biggrin.gif

Aš kai miegojau tik 3-is valandas naktį, tai visą dieną vaikščiojau stiklinėmis akimis
Atsakyti
Aij,dar norėjau informuoti ( biggrin.gif ) kad jau turbūt pirmadienį siųsiu savo dovaną.Na,kad iki Kalėdų gautų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 10, 18:26)
žinok man ji irgi visai greitai susiskaitė. Labai tiko kelionėse tar vilniaus ir kauno biggrin.gif

Na, kelionėje tai tikrai gal visai nieko ją skaityt biggrin.gif

QUOTE(Tibė @ 2010 12 10, 18:27)
Va,o skaitau "Silva rerum" Po vieno epizodo paskui naktį sapnavau kirminus.Fui fui  fear.gif
Bet šiaip tai patinka

Aš ją turiu, tai galvoju, gal dabar ir imt skaityt - neapsisprendžiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2010 12 10, 18:27)
Va,o skaitau "Silva rerum" Po vieno epizodo paskui naktį sapnavau kirminus.Fui fui  fear.gif
Bet šiaip tai patinka

o tu , *****, katinas
biggrin.gif lotuliukas.gif

čia citata iš atminties, nesikeikiu ax.gif bet net balsu užsikvatojau, tą vietą perskaičiusi biggrin.gif
Atsakyti
imk,imk biggrin.gif
Nors aš ar visi nedaug jos perskaičius rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2010 12 10, 18:33)

o tu , *****, katinas
biggrin.gif  lotuliukas.gif

čia citata iš atminties, nesikeikiu  ax.gif bet net balsu užsikvatojau, tą vietą perskaičiusi  biggrin.gif

aha,šita vieta biggrin.gif
Kietuolis matgi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2010 12 10, 18:34)
imk,imk biggrin.gif
Nors aš ar visi nedaug jos perskaičius  rolleyes.gif

Gerai, palaikysiu tau kompaniją biggrin.gif mirksiukas.gif

Ai, prisiminiau bajerį susijusį su "Silva Rerum". Ateinu į biblioteką, ieškau jos - nėra, nors nete mačiau, kad nepaimta. Klausiu bibliotekininkės, tai ji nuėjo į kambariuką ir man ją atnešė. Sako: "Jums galima duoti - greitai skaitot" biggrin.gif Ale tai ir laiko paslėpusios lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sphinx: 10 gruodžio 2010 - 18:42
QUOTE(Mona187 @ 2010 12 10, 18:28)
Apie kokią mugę kalbat? Ar apie tą, kuri vyksta vieną kartą metuose kažkur pavasary?

apie ta pacia, tik ji vasari buna 4u.gif

Perskaiciau Markus Orths ,,Kambarinė". Nesupratau nei prasmes, nei esmes. Jei kas paklaustu, apie ka sita knyga, tai uzsifiksavo tik viena: apie kambarine, kuri guledavo viesbuti kambariuose po sveciu lovom. O kam jai to reikejo irgi nesupratau cool.gif

Vakarais megausiuosi Marinina, broliene 4 knygas jos atveze thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2010 12 10, 18:38)
apie ta pacia, tik ji vasari buna 4u.gif

Perskaiciau Markus Orths ,,Kambarinė". Nesupratau nei prasmes, nei esmes. Jei kas paklaustu, apie ka sita knyga, tai uzsifiksavo tik viena: apie kambarine, kuri guledavo viesbuti kambariuose po sveciu lovom. O kam jai to reikejo irgi nesupratau cool.gif

šitą gi kartu pirkom biggrin.gif
aš ir nelabai prasmės pagavau,tik žiauriai gaila tos merginos buvo,bo manau dėl vienatvės ji taip elgėsi ax.gif
Atsakyti
Tibe, pasididink žemėlapį, kairėje rasi Milkantus ir Tarvydus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2010 12 10, 19:29)
Aij,dar norėjau informuoti ( biggrin.gif ) kad jau turbūt pirmadienį siųsiu savo dovaną.Na,kad iki Kalėdų gautų  cool.gif

Ot naujieną pasakei visos tada ir žada siųst,tik,aš gal vėliau. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 10, 19:02)
Ačiū  4u.gif  tokia laiminga esu ir tokia pavargus smile.gif sėdėjau univere nuo 11 iki 5, į darbą nenuėjau  doh.gif , bet rezultatai verti laugh.gif vos sėdžiu, jaučiu reikia man jau gulti  unsure.gif  biggrin.gif

Sveikinu thumbup.gif
Naujokei 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(sphinx @ 2010 12 10, 18:35)
Ai, prisiminiau bajerį susijusį su "Silva Rerum". Ateinu į biblioteką, ieškau jos - nėra, nors nete mačiau, kad nepaimta. Klausiu bibliotekininkės, tai ji nuėjo į kambariuką ir man ją atnešė. Sako: "Jums galima duoti - greitai skaitot" biggrin.gif Ale tai ir laiko paslėpusios lotuliukas.gif
lotuliukas.gif Jau kaip sujuokino negaliu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 10 gruodžio 2010 - 18:51