Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *43 Namučiai...

Sveikos drinks_cheers.gif registras naujoj temoj
Atsakyti

QUOTE(amber123 @ 2010 12 04, 15:01)
Sveikos drinks_cheers.gif registras naujoj temoj
Ką beskaitai? biggrin.gif Ar nėr laiko tam dabar?
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 04, 15:53)
Apsilankiau ir aš mūsų miestuko maksimoj biggrin.gif Žinoma, knygų pasirinkimas skurdesnis, nei didesnio miesto maksimoje, bet visgi pasiėmiau dvi knygas biggrin.gif Viena iš jų tai David Benedictus "Sugrįžimas į Šimtamylę Girią" wub.gif nes labai norėjau wub.gif Turiu A.A. Milne "Pūkuotuko pasaulis" wub.gif tai labai norėjosi dar vienos knygos apie šį fainuolį meškiuką wub.gif

Sveikinu su pirkinukais. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Graži žiemiška tema 4u.gif Užėjus į ją, prisiminiau, kad turiu žiemai pasidėjus knygą "Žiema Stokholme", jau pats laikas, manau, ją skaityt, turbūt ir griebsiu ją po "Pienių vyno" smile.gif Pastarąją tai skaitau po truputį prieš miegą, kaip atgaiva man ji, vasariškai šilta ir jauki wub.gif

QUOTE(Masako @ 2010 12 04, 12:09)
Labas rytas,

o as skaitau Ana Karenina rolleyes.gif (Dekui Pukiui mirksiukas.gif  Labai malonu skaityti is to 1966 m. graziai isleisto ir atrodancio kaip naujas tomelio.)

Puki, o kaip ten su tuo astigmatizmu, papasakok? Tai nesusije su blogu matymu is arti ar toli? t.y. tu nei trumparege, nei toliarege? zodziu, tu apklausa padarysi, jeigu ka lotuliukas.gif

Nugis labai malonu, kad patinka smile.gif Mano mamos dar ji pirkta, gavo tik pirmą tomą šio leidimo, labai norėjo ir antro tomo tokio, bet niekur neišėjo nusipirkt...O neseniai gavom dovanų naujo leidimo, tai šitą nusprendėm parduot...

O dėl astigmatizmo, tai taip, aš nematau gerai nei į tolį, nei iš arti, akiniai nuolat reikalingi sad.gif Turėjau atseit išaugti šitą paveldėtą reikalą, bet dabar netgi dar suprastėjo regėjimas...

Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 04, 16:03)
Ką beskaitai? biggrin.gif Ar nėr laiko tam dabar?

Ta pacia Imperatore orchideja smile.gif dar neipusejau doh.gif
Atsakyti

QUOTE(amber123 @ 2010 12 04, 15:25)
Ta pacia Imperatore orchideja smile.gif dar neipusejau doh.gif
Šiandien kaip tik pakilnojau ją maksimoj, tai tokia labai jau neplona biggrin.gif Yra ką skaityt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 12 04, 12:13)
klaipėdietės, gal dar spėsiu sulaukti atsakymo - kaip Klaipėdoje oras?  g.gif svarstau, važiuoti ar ne. meteo rodo, kad apie 0, o pas mus -10, tai man tuo 0 sunku patikėti  unsure.gif

visa diena pusto doh.gif
Papildyta:
smile.gif as norejau jusu paklausti smile.gif
man kilo toks gal nekuklus klausimelis... jus l;abai daugf skaitote knygu, kiek pastebejau tai skaitote dienomis, vakarais, iki paryciu ir t.t. o kada jus einat i darbus? kada tvarkotes namuose? priziurit vaikus? bendraujat su vyrais, draugem ir t.t.? nes toks jausmas kad daugiau nieko eveikiat tik skaitot visa diena knygas smile.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Labas,

Registruojuosi naujoj temoje be knygos.

QUOTE(_buterfly_ @ 2010 12 04, 15:40)
nes toks jausmas kad daugiau nieko eveikiat tik skaitot visa diena knygas smile.gif  4u.gif  ax.gif

Na, aš taip nepasakyčiau. Vieni savo laisvalaikį praleidžia prie televizoriaus, kiti keliauja, treti FB (ačiū dievui, aš jo nemėgstu). Aš pavyzdžiui, skaitau. Tam ir yra laisvalaikis, kad veiktum, ką nori. O jeigu laisvalaikio neturi, tai reiškia, kad nemoki organizuotis darbų. Tai jau kita tema.

Aš pavyzdžiui, skaitau tik vakarais, po 2,5 val. kažkur (beveik visai nežiūriu televizoriaus), labai retai kada - dieną (dabar pavyzdžiui - kai nedirbu, bet ne visada turiu laiko skaityti dieną). Perskaitau nemažai, bet ir kitkam lieka laiko smile.gif

Atsakyti

QUOTE(_buterfly_ @ 2010 12 04, 15:40)
Aš asmeniškai skaitau tik vėlesniais vakarais (paprastom dienom), jei tam turiu jėgų ir jei akikės nėra pervargusios nuo spoksojimo į monitorių (darbas mano toks, parašiau ir pagalvojau, kad gerai skamba: darbas - spoksoti į monitorių visą dieną lotuliukas.gif Nea, vertėja aš cool.gif ) arba savaitgaliais biggrin.gif Vyrų, vaikų nėr, tai jiems laiko skirt nereik biggrin.gif O su draugėmis susimatau, laisvu nuo knygų skaitymo metu lotuliukas.gif Juokauju biggrin.gif Normaliai ir toms draugėms laiko lieka irnesakyk.gif
Atsakyti
Sveikos visos naujoje temoje smile.gif
Nieko naujo nepasakysiu, prie skaitomų sąrašo tik prisidėjo "Prezentacijos menas" (mokslams laugh.gif) kitos knygos liko, nes mažai turėjau laiko skaityt..

SS, ačiū už temelę 4u.gif

Stiklo karoliukai, smagus pirkinukas, patiko man ta "Ponia Bovari" wink.gif

Gegyte, kaip tau alzhaimeris? Pas mane ji guli krūvoj, laukia savo eilės laugh.gif

masako, aš irgi turiu astigmatizmą,jis visam gyvenimui, bet dėl to akinių nereikia, turiu tik akinius vairavimui ar į tolį, šiek tiek minusiukas yra nuo vaikystės, bet jis nedidėja ir nėra toks, kad reiktų akinių kasdieniam nešiojimui.

_buterfly_, man kartais irgi toks klausimas iškyla kitų skaitymo tempus pamačius laugh.gif aš skaitau šiek tiek darbe, šiek tiek troleibusuose, šiaip kad dieną sėdėčiau ir skaityčiau, nelabai yra laiko. Anksčiau vakarais lovoj skaitydavau, dabar dažnai vakarais mokaus, o tada jau miegas suima.. O savaitgaliais dažniausiai neskaitadieniai man, nes norisi pasitvarkyti, į miestą vakarais išlįsti, su draugėm susimatyti ir pan smile.gif dar gerai, kad nėra nei vyro/draugo, nei vaikų. Nes tada tikrai laiko neliktų, nes ir dabar ne tiek to laiko ir lieka doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 04 gruodžio 2010 - 16:12
aistuliaa, žinok kai skaitau tris knygas vienu metu... patinka šiaip. Nesigraudinu kol kas. Bandysiu gal per šiandien perskaityt ir sau susimažint krūvį, nes nemėgstu ilgai su viena knyga knistis.
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 04, 17:52)
Labas,

Registruojuosi naujoj temoje be knygos.
Na, aš taip nepasakyčiau. Vieni savo laisvalaikį praleidžia prie televizoriaus, kiti keliauja, treti FB (ačiū dievui, aš jo nemėgstu). Aš pavyzdžiui, skaitau. Tam ir yra laisvalaikis, kad veiktum, ką nori. O jeigu laisvalaikio neturi, tai reiškia, kad nemoki organizuotis darbų. Tai jau kita tema.

Aš pavyzdžiui, skaitau tik vakarais, po 2,5 val. kažkur (beveik visai nežiūriu televizoriaus), labai retai kada - dieną (dabar pavyzdžiui - kai nedirbu, bet ne visada turiu laiko skaityti dieną). Perskaitau nemažai, bet ir kitkam lieka laiko smile.gif

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 04, 17:53)
Aš asmeniškai skaitau tik vėlesniais vakarais (paprastom dienom), jei tam turiu jėgų ir jei akikės nėra pervargusios nuo spoksojimo į monitorių (darbas mano toks, parašiau ir pagalvojau, kad gerai skamba: darbas - spoksoti į monitorių visą dieną lotuliukas.gif Nea, vertėja aš cool.gif ) arba savaitgaliais biggrin.gif Vyrų, vaikų nėr, tai jiems laiko skirt nereik biggrin.gif O su draugėmis susimatau, laisvu nuo knygų skaitymo metu lotuliukas.gif Juokauju biggrin.gif Normaliai ir toms draugėms laiko lieka irnesakyk.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 04, 18:12)
_buterfly_, man kartais irgi toks klausimas iškyla kitų skaitymo tempus pamačius laugh.gif aš skaitau šiek tiek darbe, šiek tiek troleibusuose, šiaip kad dieną sėdėčiau ir skaityčiau, nelabai yra laiko. Anksčiau vakarais lovoj skaitydavau, dabar dažnai vakarais mokaus, o tada jau miegas suima.. O savaitgaliais dažniausiai neskaitadieniai man, nes norisi pasitvarkyti, į miestą vakarais išlįsti, su draugėm susimatyti ir pan smile.gif dar gerai, kad nėra nei vyro/draugo, nei vaikų. Nes tada tikrai laiko neliktų, nes ir dabar ne tiek to laiko ir lieka  doh.gif  lotuliukas.gif

man vakarais max po 1,5 val. lieka laiko paskaityti knygas, o jei ryte anksti keltis tai pusvalanduka paskaitineju ir begu miegoti smile.gif tik va del to laisvalaikio man idomu g.gif ar as cia jo neturiu ar kaip, atrodo ryte nuo 10 darbe jau reikia sedeti iki 8 vakaro, gryztu namo apie 9 val, tada vakariene, dusas ir i lova, va tada paskaitau, o jei dar veliau gryzti namo, pvz su draugem susibegus? g.gif tada gryzus namo 11 val jau tikrai nebesinori skaityti smile.gif
Atsakyti