Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *43 Namučiai...

Ačiū 4u.gif tokia laiminga esu ir tokia pavargus smile.gif sėdėjau univere nuo 11 iki 5, į darbą nenuėjau doh.gif , bet rezultatai verti laugh.gif vos sėdžiu, jaučiu reikia man jau gulti unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=katilina,2010 12 10, 18:23]
Martynas Starkus "Tuk tuk Indija"

aš planuoju šią ir pirmąją knygą įsigyt, kiek skaičiau atsiliepimų, tai daug kam patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 10, 16:42)
Kaip gerai, kad aš ją jau turiu bigsmile.gif  thumbup.gif
Sudominai bigsmile.gif  Pati tema tikrai įdomi. O kaip jos dėstymo stilius - ar lengvai skaitosi, ar čia sunkioji artlerija? Galvoju pati apie antrąjį variantą.
drinks_cheers.gif  Ypač kai aš TV praktiškai nežiūriu...

Aš ją skaitau rusų kalba. Jau seniai atidėliojau, nes kažkaip prisibijojau. Bet žinok skaitosi ji tikrai nesunkiai. Tai istorinė knyga, kalbama apie tremimus ir miestų 'valymą', bet bent jau pradžia nesunkiai skaitosi. Stilius pasakojamasis, žinoma remiamasi archyvais, tremtinių pasakojimais, laiškais, knygomis ir pan. Nemažai iš tų šaltinių cituojama. Bet pats pasakojamas gana sklandus, neina pasimesti. Na bet daugiau galėsiu kai bent pirmą tomą perskaitysiu. Nors šiai knygai reikia pasiryžti, nes vien jos apintis beveik 1900 psl. O plius nelengva tema, istoriniai faktai. Bet tikrai verta. Kiek žinau, Rusijoje ji mokyklinėje programoje, ją privaloma perskaityti.

QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 10, 16:49)
Aaaaaaaaaaaaaaaa, iš savo pristatymo gavau 8, o dar kito egzamino dėstytojas 9 pasirašė    bis.gif  bis.gif  bis.gif

Sveikinu 4u.gif

Man tai pirmasis egzas šį antradienį, psichologijos unsure.gif
Atsakyti
aistuliaa, šaunuolė 4u.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 10, 18:10)
Nors šiai knygai reikia pasiryžti, nes vien jos apintis beveik 1900 psl. O plius nelengva tema, istoriniai faktai. Bet tikrai verta. Kiek žinau, Rusijoje ji mokyklinėje programoje, ją privaloma perskaityti.

blink.gif doh.gif Tada kažin ar pasiryžčiau unsure.gif
Man jau pramoginės tokia apimtis atbaidytų, o čia visgi ne kokį lengvą romaniūkštį skaityti...
Nebent į pensiją išėjus skaitysiu:P lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 10 gruodžio 2010 - 18:14
Ačiū visoms už šiltą priėmimą wub.gif pasiskaitinėjau jūsų temutėj, žiūriu yra nemažai mėgstančių "sunkias" knygas skaityt. Aš kažkaip dar nelabai tokias renkuosi, nesijaučiu joms "subrendusi" blush2.gif nors tikrai ateis toks laikas kai pradėsiu ir jas skaityti.
Šiandien užbaigiau " Iš meilės" ir tikrai galiu pasakyti, kad labai patiko. Tokia tikro moters gyvenimo istorija, knyga lengva, bet greit įtraukianti.
Dar esu nebaigusi skaityt Alan Weisman "Pasaulį be mūsų", tai būtent ją šiomis dienomis ir užbaigsiu. o sekanti savo eilės laukianti knygutė yra "Numylėtieji kaulai".
Ar patiko kuriai skaičiusiai ši knyga? book.gif
Atsakyti
Martta, sveika pasmus atejus 4u.gif smile.gif

Aistuliaa, esi šaunuolėėė 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 10, 16:49)
Aš irgi sakiau, kad ji labai šabloniška.

Mačiau ax.gif Ir visiškai su tavim sutinku. Tik įvertinau ją truputį prasčiau nei tu blush2.gif Man čia MB mama pripasakojo, kaip jai patiko, tai aš kažko vis laukiau, tikėjaus, bet pabaigiau ir... nieko. Kažkaip prieš tai skaityta "Tarantulas" įdomiau susiskaitė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 10, 18:42)
Kaip gerai, kad aš ją jau turiu bigsmile.gif  thumbup.gif

Iš kur gavai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 10, 17:14)
blink.gif  doh.gif  Tada kažin ar pasiryžčiau unsure.gif
Man jau pramoginės tokia apimtis atbaidytų, o čia visgi ne kokį lengvą romaniūkštį skaityti...
Nebent į pensiją išėjus skaitysiu:P  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif matai kaip būna. žinok o pas mane dar toks leidimas kur trys tomai viename tai visai tokia knyga užmušt galima, o ir raidės mažytės blink.gif

QUOTE(Martta @ 2010 12 10, 17:15)
o sekanti savo eilės laukianti knygutė yra "Numylėtieji kaulai".
Ar patiko kuriai skaičiusiai ši knyga? book.gif

aš esu skaičiusi, man ji patiko, daug labiau nei filmas.
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 12 10, 18:21)
Iš kur gavai?  bigsmile.gif

Pasinaudojau Maximos nuolaida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2010 12 10, 17:20)
Mačiau ax.gif Ir visiškai su tavim sutinku. Tik įvertinau ją truputį prasčiau nei tu blush2.gif Man čia MB mama pripasakojo, kaip jai patiko, tai aš kažko vis laukiau, tikėjaus, bet pabaigiau ir... nieko. Kažkaip prieš tai skaityta "Tarantulas" įdomiau susiskaitė rolleyes.gif

žinok man ji irgi visai greitai susiskaitė. Labai tiko kelionėse tar vilniaus ir kauno biggrin.gif
Atsakyti
Martta,labas 4u.gif

Visoms kitom irgi labas biggrin.gif

Kątik padariau vieną žiauriai šlykštų namų darbą karsta.gif Veik visą semestrą atidėliojau,tai kai atėjo paskutinioji prisiverčiau padaryti laugh.gif

Va,o skaitau "Silva rerum" Po vieno epizodo paskui naktį sapnavau kirminus.Fui fui fear.gif
Bet šiaip tai patinka

Ir dar,paskaitų dėka atradau Melniką bigsmile.gif
Atsakyti