[quote=katilina,2010 12 10, 18:23]
Martynas Starkus "Tuk tuk Indija"
aš planuoju šią ir pirmąją knygą įsigyt, kiek skaičiau atsiliepimų, tai daug kam patiko
Martynas Starkus "Tuk tuk Indija"
aš planuoju šią ir pirmąją knygą įsigyt, kiek skaičiau atsiliepimų, tai daug kam patiko
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 10, 16:42)
Kaip gerai, kad aš ją jau turiu
Sudominai Pati tema tikrai įdomi. O kaip jos dėstymo stilius - ar lengvai skaitosi, ar čia sunkioji artlerija? Galvoju pati apie antrąjį variantą.
Ypač kai aš TV praktiškai nežiūriu...
Sudominai Pati tema tikrai įdomi. O kaip jos dėstymo stilius - ar lengvai skaitosi, ar čia sunkioji artlerija? Galvoju pati apie antrąjį variantą.
Ypač kai aš TV praktiškai nežiūriu...
Aš ją skaitau rusų kalba. Jau seniai atidėliojau, nes kažkaip prisibijojau. Bet žinok skaitosi ji tikrai nesunkiai. Tai istorinė knyga, kalbama apie tremimus ir miestų 'valymą', bet bent jau pradžia nesunkiai skaitosi. Stilius pasakojamasis, žinoma remiamasi archyvais, tremtinių pasakojimais, laiškais, knygomis ir pan. Nemažai iš tų šaltinių cituojama. Bet pats pasakojamas gana sklandus, neina pasimesti. Na bet daugiau galėsiu kai bent pirmą tomą perskaitysiu. Nors šiai knygai reikia pasiryžti, nes vien jos apintis beveik 1900 psl. O plius nelengva tema, istoriniai faktai. Bet tikrai verta. Kiek žinau, Rusijoje ji mokyklinėje programoje, ją privaloma perskaityti.
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 10, 16:49)
Aaaaaaaaaaaaaaaa, iš savo pristatymo gavau 8, o dar kito egzamino dėstytojas 9 pasirašė
Sveikinu
Man tai pirmasis egzas šį antradienį, psichologijos
aistuliaa, šaunuolė
Tada kažin ar pasiryžčiau
Man jau pramoginės tokia apimtis atbaidytų, o čia visgi ne kokį lengvą romaniūkštį skaityti...
Nebent į pensiją išėjus skaitysiu:P
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 10, 18:10)
Nors šiai knygai reikia pasiryžti, nes vien jos apintis beveik 1900 psl. O plius nelengva tema, istoriniai faktai. Bet tikrai verta. Kiek žinau, Rusijoje ji mokyklinėje programoje, ją privaloma perskaityti.
Man jau pramoginės tokia apimtis atbaidytų, o čia visgi ne kokį lengvą romaniūkštį skaityti...
Ačiū visoms už šiltą priėmimą pasiskaitinėjau jūsų temutėj, žiūriu yra nemažai mėgstančių "sunkias" knygas skaityt. Aš kažkaip dar nelabai tokias renkuosi, nesijaučiu joms "subrendusi" nors tikrai ateis toks laikas kai pradėsiu ir jas skaityti.
Šiandien užbaigiau " Iš meilės" ir tikrai galiu pasakyti, kad labai patiko. Tokia tikro moters gyvenimo istorija, knyga lengva, bet greit įtraukianti.
Dar esu nebaigusi skaityt Alan Weisman "Pasaulį be mūsų", tai būtent ją šiomis dienomis ir užbaigsiu. o sekanti savo eilės laukianti knygutė yra "Numylėtieji kaulai".
Ar patiko kuriai skaičiusiai ši knyga?
Šiandien užbaigiau " Iš meilės" ir tikrai galiu pasakyti, kad labai patiko. Tokia tikro moters gyvenimo istorija, knyga lengva, bet greit įtraukianti.
Dar esu nebaigusi skaityt Alan Weisman "Pasaulį be mūsų", tai būtent ją šiomis dienomis ir užbaigsiu. o sekanti savo eilės laukianti knygutė yra "Numylėtieji kaulai".
Martta, sveika pasmus atejus
Aistuliaa, esi šaunuolėėė
Aistuliaa, esi šaunuolėėė
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 10, 16:49)
Aš irgi sakiau, kad ji labai šabloniška.
Mačiau Ir visiškai su tavim sutinku. Tik įvertinau ją truputį prasčiau nei tu Man čia MB mama pripasakojo, kaip jai patiko, tai aš kažko vis laukiau, tikėjaus, bet pabaigiau ir... nieko. Kažkaip prieš tai skaityta "Tarantulas" įdomiau susiskaitė
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 10, 17:14)
matai kaip būna. žinok o pas mane dar toks leidimas kur trys tomai viename tai visai tokia knyga užmušt galima, o ir raidės mažytės
QUOTE(Martta @ 2010 12 10, 17:15)
o sekanti savo eilės laukianti knygutė yra "Numylėtieji kaulai".
aš esu skaičiusi, man ji patiko, daug labiau nei filmas.
QUOTE(sphinx @ 2010 12 10, 17:20)
Mačiau Ir visiškai su tavim sutinku. Tik įvertinau ją truputį prasčiau nei tu Man čia MB mama pripasakojo, kaip jai patiko, tai aš kažko vis laukiau, tikėjaus, bet pabaigiau ir... nieko. Kažkaip prieš tai skaityta "Tarantulas" įdomiau susiskaitė
žinok man ji irgi visai greitai susiskaitė. Labai tiko kelionėse tar vilniaus ir kauno
Martta,labas
Visoms kitom irgi labas
Kątik padariau vieną žiauriai šlykštų namų darbą Veik visą semestrą atidėliojau,tai kai atėjo paskutinioji prisiverčiau padaryti
Va,o skaitau "Silva rerum" Po vieno epizodo paskui naktį sapnavau kirminus.Fui fui
Bet šiaip tai patinka
Ir dar,paskaitų dėka atradau Melniką
Visoms kitom irgi labas
Kątik padariau vieną žiauriai šlykštų namų darbą Veik visą semestrą atidėliojau,tai kai atėjo paskutinioji prisiverčiau padaryti
Va,o skaitau "Silva rerum" Po vieno epizodo paskui naktį sapnavau kirminus.Fui fui
Bet šiaip tai patinka
Ir dar,paskaitų dėka atradau Melniką