Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *43 Namučiai...

QUOTE(katilina @ 2010 12 10, 17:50)
Aš ir tikiuosi. Nors ne iš kiekvienos jų kelionės išeina po knygą. Dėl kainos tai sutinku- pati pirkau su 30 proc. nuolaida, kitaip būčiau laukusi, kol kada nors atpigins, kaip ir pirmąją knygą.
A, dar yra vienas variantas- užsisakyt knygą dovanų.  smile.gif

O antra knyga gal storesne uz pirmaja? As dar net nevarciau jos gyvos.
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2010 12 10, 15:43)
jei jau pagal režisierius, tai Wajda. Nors imdb visų reitingai gan kuklūs smile.gif

dabar pasižiūrėjau, kad pagal kinozal balsavimus, tai 1992m geriau įvertintas. 2006 m yra jauno režisieriaus 6 dalių filmas. sunku net apsispresti
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 12 10, 17:59)
O antra knyga gal storesne uz pirmaja? As dar net nevarciau jos gyvos.
rolleyes.gif

90 psl. storesnė ir kokiu kilogramu sunkesnė (gal dėl to, kad popierius kitoks- antros lapai tokie slidūs ir blizgantys, žodžiu, geresni). smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Papugele @ 2010 12 10, 16:39)
As dar labai tikiuos, kad Starkus su Radzevicium vel kur vaziuos, ir vel bus nauja knyga. Puikiai jiems sekasi keliauti thumbup.gif
drinks_cheers.gif Man labai labai patinka tos jų kelionės ir jų pateikimas laidose. Smagūs žmogeliukai jie ir kelionės jų smagios biggrin.gif Todėl labai laukiu kada jie vėl kur nors keliaus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 12 10, 18:10)
90 psl. storesnė ir kokiu kilogramu sunkesnė (gal dėl to, kad popierius kitoks- antros lapai tokie slidūs ir blizgantys, žodžiu, geresni).  smile.gif

tikrai tobulėja visom prasmėm bigsmile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

smile.gif+2010 12 10, 07:57-->
QUOTE(laiminga smile.gif @ 2010 12 10, 07:57)
o Pegase nebandėte ieškoti?
antradienį mačiau Pegaso knygyne, prie nukainuotų. bijau pameluoti, berods 7 lt.
tiesa, veiksmas Vilniuje.

QUOTE(marakeš @ 2010 12 10, 10:08)
Tyto Alba neseniai darė perkainavimą, tai šita knyga ne tik Vagoj turėtų būti pigiau. 4,55 + PVM + antkainis smile.gif

Labai ačiū, merginos, kaip tik nuėjau į Pegasą ir įsigijau. mirksiukas.gif Ir skirtukų dar paėmiau. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daite: 10 gruodžio 2010 - 17:19
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 10, 18:11)
drinks_cheers.gif Man labai labai patinka tos jų kelionės ir jų pateikimas laidose. Smagūs žmogeliukai jie ir kelionės jų smagios biggrin.gif Todėl labai laukiu kada jie vėl kur nors keliaus bigsmile.gif

Fainos ju laidos, ir zinoma daug daugiau visko nei gali sudet i knyga, bet man taip sunku but prisirisus prie ziurejimo koki puse metu, pamirstu ar dar kas, tad labai mielai renkuosi knygas. Kada nori pasiimi... ir keliauji kartu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 10, 18:00)
dabar pasižiūrėjau, kad pagal kinozal balsavimus, tai 1992m geriau įvertintas. 2006 m yra jauno režisieriaus 6 dalių filmas. sunku net apsispresti

o kam spręsti, žiūrėk visus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 12 10, 16:23)
Martynas Starkus "Tuk tuk Indija"

Kaip gerai, kad aš ją jau turiu bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 10, 16:37)
ax.gif nežinau kas čia man užėjo, bet taip gerai eina biggrin.gif o "Archipelagas Gulago" jau nuo pirmųjų puslapių palieka gilų įspūdį. Dar tik baiginėju pirmąjį skyrių apie suėmimus ir jų priežastis ir odą eina pagaugais. Toks jausmas kad vos ne pusė šalies buvo suėmę už nieką ir išvežę.

Sudominai bigsmile.gif Pati tema tikrai įdomi. O kaip jos dėstymo stilius - ar lengvai skaitosi, ar čia sunkioji artlerija? Galvoju pati apie antrąjį variantą.

QUOTE(Papugele @ 2010 12 10, 17:19)
Fainos ju laidos, ir zinoma daug daugiau visko nei gali sudet i knyga, bet man taip sunku but prisirisus prie ziurejimo koki puse metu, pamirstu ar dar kas, tad labai mielai renkuosi knygas. Kada nori pasiimi... ir keliauji kartu wub.gif

drinks_cheers.gif Ypač kai aš TV praktiškai nežiūriu...
Atsakyti
Aaaaaaaaaaaaaaaa, iš savo pristatymo gavau 8, o dar kito egzamino dėstytojas 9 pasirašė bis.gif bis.gif bis.gif

Martta, sveika prisijungusi 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 10 gruodžio 2010 - 17:53

QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 10, 17:49)
Aaaaaaaaaaaaaaaa, iš savo pristatymo gavau 8, o dar kito egzamino dėstytojas 9 pasirašė bis.gif bis.gif bis.gif
Valio valio valio ploja.gif ploja.gif ploja.gif Šaunuolė aistuliaa user posted image
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 10, 17:49)
Aaaaaaaaaaaaaaaa, iš savo pristatymo gavau 8, o dar kito egzamino dėstytojas 9 pasirašė    bis.gif  bis.gif  bis.gif

Sveikinu!!!
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegytė: 10 gruodžio 2010 - 18:00