Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *43 Namučiai...

QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 10, 13:12)
Liuks bigsmile.gif
Gal kartais  pavyks autografą susimedžioti smile.gif

Ingėnai, o tai antradienį nepavyktų tau į didžioji g. 5? ar negerai nuskaičiau ten, nebus autorės? g.gif
Atsakyti
Ne, autorės tada nebus. Tik kiti kalbės apie knygą, leidyklos atstovė, vertėja, dar kažkas ten.

Klaipėda region, nepamirštam, kad ryt tinkamės 14val ten pat, kur praeitą kartą 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Dorifore @ 2010 12 10, 12:36)
SS, prisiminiau, iš tikro labai, labai norėčiau Dostojevskio naujos knygos kalėdoms  blush2.gif
Kuri čia ta jo nauja bėra? Ir kame parduodama? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 10, 13:24)
Kuri čia ta jo nauja bėra? Ir kame parduodama? rolleyes.gif

Nauja, turiu omeny leidimą. Ne seno, kaip tu turi biggrin.gif Labiausiai noriu "idiotas" arba "Nusikaltimas ir bausmė". Tiesiog yra daug mano norimų knygų, bet žinau, kad iki Dostojevskio taip ir neprieisiu, jeigu neturėsiu pati namie. ax.gif

Ir laukiu dar sąrašo iš tavęs, o tai tik aš vardinu ir vardinu savo norus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 12 10, 13:17)
Ingėnai, o tai antradienį nepavyktų tau į didžioji g. 5? ar negerai nuskaičiau ten, nebus autorės?  g.gif

Nea, nepavyktų unsure.gif
Atsakyti

QUOTE(Dorifore @ 2010 12 10, 13:26)
Nauja, turiu omeny leidimą. Ne seno, kaip tu turi  biggrin.gif Labiausiai noriu "idiotas" arba "Nusikaltimas ir bausmė".
Dostojevskio "Idiotas" naujas leidimas kainuoja 38 litus rolleyes.gif Gal norėk ko nors kukliau rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 10, 13:44)
Dostojevskio "Idiotas" naujas leidimas kainuoja 38 litus rolleyes.gif Gal norėk ko nors kukliau rolleyes.gif blush2.gif

doh.gif persistengiau. Tada noriu "Amo sūpuoklės" biggrin.gif

Ingėnai, o tu nenori mainytis "Musių valdovas" į ką nors? ax.gif

Va dar ką rašo:
Kitais metais Vilniaus knygų mugė minės rašytojo, poeto, Nobelio premijos laureato Č. Milošo (Czesław Miłosz) 100 metų gimimo jubiliejų. Todėl keletas mugėje vyksiančių renginių bus skirti šios iškilios asmenybės kūrybai paminėti, bus diskutuojama apie valstybių sienas ir tautinių tapatybių ribas peržengiančios literatūros ypatumus, kultūros ir politikos sąsajas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 10 gruodžio 2010 - 13:51
Aš jau dovaną gavau ax.gif Tik tas žmogus savęs neįvardijo,bet aš nutuokiu kas smile.gif Ech,kaip gera,kai netikėtai sulauki staigmenos biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(eliss @ 2010 12 10, 14:54)
Aš jau dovaną gavau ax.gif Tik tas žmogus savęs neįvardijo,bet aš nutuokiu kas smile.gif Ech,kaip gera,kai netikėtai sulauki staigmenos biggrin.gif
Kaip smagu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2010 12 10, 15:54)

O ko tokios kūdos naujienos? Ką gavai girkis, ar to norejai, ar laiminga? bigsmile.gif

Tai kada likusios siunciam, pirmadieni? Siaip kol kas paštas dirba kaip iprastai, isiunti ir per dvi dienas gauna. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2010 12 10, 09:08)
labai laukiau šitos knygos perleidimo, nes prieš kokius 5 metus buvau spektaklyje (virš 5 valandų!), kur Vaitkus iš Dostojevskio vos ne komediją buvo padaręs.

aš kaip tik vakar skaičiau apie tą spektaklį, kad jis kaip ir knyga iš trijų dalių. Vakar dar taip galvojau, oi kad taip būtų fainai, kad vėl jį pradėtų rodyti, bet sakai, kad komedija padarė g.gif kai knyga man labiau primena tragedija, tai tuomet nežinau... g.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 10, 10:15)
Atsiliepimas tai šaunus  thumbup.gif 4u.gif 
Bet pati skaityti jos visgi nesiryšiu unsure.gif Dar nesijaučiu subrendusi tokioms knygoms blush2.gif

Mano manymu, kad kiekvienam kažkada ateina, kai jis pasineria į tokio pobūdžio knygas ieškodamas atsakymų į savo klausimus. Manau ir tau ateis 4u.gif Man asmeniškai tai ateina kartą į metus

QUOTE(Martta @ 2010 12 10, 11:12)
Sveikos mielos knygų skaitytojos 4u.gif  norėčiau sužinoti, ar priimtumėte į savo būrelį naują knygų mylėtoją?

sveika prisijungus 4u.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 12 10, 11:36)
Fati, super atsiliepmas  wub.gif  Bet kaip ir Ingėnas, prisibijau tos knygos  unsure.gif O tu žiūriu nebijai sunkių ir storų knygų, dar Solženicybą griebi dabar  bigsmile.gif

Eik jau tu ir prisibijai, knygų nereik bijoti, nekanda biggrin.gif Tu gi pas mus sunkiąją artileriją irgi gi skaitai kiek pamenu mirksiukas.gif
Žinai, man dabar toks laikotarpis atėjo, kai norisi kažko sunkaus ir sudėtingo smile.gif Aš po Salženicyno žadėjau dar James Joyce 'Ulisa' skaityti anglų kalba biggrin.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 12 10, 12:48)
doh.gif persistengiau. Tada noriu "Amo sūpuoklės"  biggrin.gif

ją jau turiu biggrin.gif jinai kaip tik dabar su akcija leidykloje visai padoriai kainuoja, berods apie 21 Lt
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 12 10, 15:05)
O ko tokios kūdos naujienos? Ką gavai girkis, ar to norejai, ar laiminga? bigsmile.gif 

Tame ir staigmena,kai nežinai ką gausi smile.gif Gavau "Geišos gyvenimas",nors kažkodėl galvojau,kad pasirinks kitą variantą smile.gif
Dabar kažkaip pagalvojau,kad jau senai nesu gavusi knygos su dedikacija.Tai kuponą,tai pati nusiperku ...smile.gif
Atsakyti