Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *43 Namučiai...

QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 10, 14:20)
Žinoma mirksiukas.gif
Sveika prisijungusi 4u.gif
Ką mėgsti skaityti?

ačiū blush2.gif
oi, mėgstu skaityti daug ką, priklauso nuo nuotaikos. Galima sakyti, visada kokią knygą skaitau. Dabar baiginėju Kristin Hannah "Iš meilės" wub.gif
Atsakyti

QUOTE(Martta @ 2010 12 10, 12:12)
Sveikos mielos knygų skaitytojos 4u.gif  norėčiau sužinoti, ar priimtumėte į savo būrelį naują knygų mylėtoją? blush2.gif
Uoj, kuo daugiau tuo smagiau 4u.gif Drąsiai junkis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Martta @ 2010 12 10, 12:22)
ačiū blush2.gif
oi, mėgstu skaityti daug ką, priklauso nuo nuotaikos. Galima sakyti, visada kokią knygą skaitau. Dabar baiginėju Kristin Hannah "Iš meilės" wub.gif

ir kaip? bigsmile.gif aš vienintelė Prie Mistiko ežero skaičiau, kažkaip daugiau neteko gauti jos nieko.
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 10, 14:27)
Uoj, kuo daugiau tuo smagiau 4u.gif Drąsiai junkis mirksiukas.gif

ačiū smile.gif
Papildyta:
Muminuk, aš irgi skaičiau "Prie Mistiko ežero" ir man labai patiko. Netgi labiau patiko nei "Iš meilės". Yra išleista dar viena šios rašytojos knyga "Angelo krioklys".
Atsakyti
Fati, super atsiliepmas wub.gif Bet kaip ir Ingėnas, prisibijau tos knygos unsure.gif O tu žiūriu nebijai sunkių ir storų knygų, dar Solženicybą griebi dabar bigsmile.gif
SS, prisiminiau, iš tikro labai, labai norėčiau Dostojevskio naujos knygos kalėdoms blush2.gif

Martta, sveika prisijungusi prie mūsų 4u.gif

Aš vakar pagaliau galėjau paskaityt thumbup.gif Tad vienu prisėdimu ir užbaigiau J. Ivanauskaitės "Švelnūs tardymai". Dabar galvoju, ar imti "Baltas tigras", kurios niekaip SS negrąžinu, Ar grįžti prie savo sąžinės graužaties "Šimtas metų vienatvės" blush2.gif

Beje, vakar skaitydama prisiminiau "Džeinė Eir". Nors pradžioj kankinaus su ja, bet kuo toliau, tuo labiau suprantu, kaip man ji patiko ir kaip norėčiau dar kažką panašaus paskaityt. Net už "Čiauškutė" man geriau buvo wub.gif

Ir dar žiauriai norėčiau nueiti į tą susitikimą apie Oksanen knygą "Valymas". Nu kokia gera knyga, vilnietės, jei galit, būtinau nueikit į tą renginį ir paskaitykit knygą mirksiukas.gif
Atsakyti
Ką tik sužinojau, kad S. Oksanen bus Knygų mugėj thumbup.gif Jeee, tiesiog nuostabu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 12 10, 13:00)
Ką tik sužinojau, kad S. Oksanen bus Knygų mugėj  thumbup.gif  Jeee, tiesiog nuostabu  thumbup.gif

bigsmile.gif ką dar žinai šiuo klausimu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 12 10, 13:02)
bigsmile.gif ką dar žinai šiuo klausimu? bigsmile.gif

Turi omeny, kokie dar autoriai bus KM? Man tik leidykla Versus Aureus parašė, kad galėsiu gyvai pakamantinėti Oksanen per KM biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 12 10, 13:03)
Turi omeny, kokie dar autoriai bus KM? Man tik leidykla Versus Aureus parašė, kad galėsiu gyvai pakamantinėti Oksanen per KM  biggrin.gif

tą turiu omeny smile.gif labai laukiu, kas dar bus. labiausiai Užkalnio noriu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Žinau, kad dar bus Mike Gayle ir Yuri Slezkine. Kažkaip manau, kad Užkalnį tikrai pakvies Baltos lankos biggrin.gif

Beje, matėt naują jau Palahniuk knygą?
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 12 10, 13:00)
Ką tik sužinojau, kad S. Oksanen bus Knygų mugėj  thumbup.gif  Jeee, tiesiog nuostabu  thumbup.gif

Liuks bigsmile.gif
Gal kartais pavyks autografą susimedžioti smile.gif
Atsakyti
Stovėsim tada kartu eilėj prie autografo. Aš būtinai gausiu jį thumbup.gif Įdomu, ką Vaga ir Alma Littera pakvies į mugę g.gif
Atsakyti