Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *43 Namučiai...

QUOTE(Masako @ 2010 12 10, 10:19)
lotuliukas.gif  good for u biggrin.gif

biggrin.gif per naktį tapau kūno kalbos ekspertė biggrin.gif tikiuosi pastangos bus įvertintos, špygas palaikykit, kad neturit ką veikt laugh.gif
Atsakyti

QUOTE(Masako @ 2010 12 10, 09:19)
supratau, kad tau tiek Chirurgas, tiek Pameistrys nelabai bigsmile.gif
Aha ax.gif nelabai nelabai ax.gif Todėl ir įdomu kaip tau jis biggrin.gif Seniau skaitydavau trilerius, detektyvus ir labai nesikabinėdavau, tiesiog pasimėgaudavau sukurta intriga ir atia atia biggrin.gif O dabar vis noriu labiau pagrįsto tų visų blogiukų elgesio motyvų paaiškinimo, gilesnio pasikapstymo jų psichologijoje, nu kodėl jie po velnių taip elgiasi. Nebeužtenka to, kad jie tiesiog nesveiki su pavažiavusiais stogais ir žudo arba šiaip sau, arba vedini kažkokios nesveikos idėjos, kartais netgi balsų biggrin.gif O man visada kyla klausimas KODĖL, kame viso to šaknys cool.gif Kažkaip nebeužtenka tiesiog kabinančio veiksmo. Tsakant pradėjau priekabiaut prie detektyvų biggrin.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 10, 09:26)
biggrin.gif  per naktį tapau kūno kalbos ekspertė biggrin.gif tikiuosi pastangos bus įvertintos, špygas palaikykit, kad neturit ką veikt laugh.gif
Tapai tik galvos srities ekspertė biggrin.gif iki kūno kalbos nepriėjai biggrin.gif Taip kad vaikeliuk dar iki tikros specės trūksta likusios kūno dalies, žemiau galvos lotuliukas.gif O šiaip, ni pūcha ni pera tau mirksiukas.gif brake a leg mirksiukas.gif žodžiu sėkmės biggrin.gif Ačiū nesakyk biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 10 gruodžio 2010 - 09:33
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 10, 10:30)
Tapai tik galvos srities ekspertė biggrin.gif iki kūno kalbos nepriėjai biggrin.gif Taip kad vaikeliuk dar iki tikros specės trūksta likusios kūno dalies, žemiau galvos lotuliukas.gif O šiaip, ni pūcha ni pera tau mirksiukas.gif brake a leg mirksiukas.gif žodžiu sėkmės biggrin.gif Ačiū nesakyk biggrin.gif

nee, aš 3 nakties keičiau temą ir išplėčiau ją iki kūno biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2010 12 10, 00:24)
Aš ieškojau šiandien Studlendo "Vagoje" Gerulaitienės "Tolima. Artima", bet jau nebeturėjo, gal kas kitur Klaipėdoj "Vagoj" užmatėt?

Tyto Alba neseniai darė perkainavimą, tai šita knyga ne tik Vagoj turėtų būti pigiau. 4,55 + PVM + antkainis smile.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 10, 02:18)
Fiodoras Dostojevskis "Demonai" I ir II tomai

labai laukiau šitos knygos perleidimo, nes prieš kokius 5 metus buvau spektaklyje (virš 5 valandų!), kur Vaitkus iš Dostojevskio vos ne komediją buvo padaręs.
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 10, 10:30)
dabar vis noriu labiau pagrįsto tų visų blogiukų elgesio motyvų paaiškinimo, gilesnio pasikapstymo jų psichologijoje, nu kodėl jie po velnių taip elgiasi.

Tai tau dabarties reik griebt Dostojevskio Nusikaltima ir bausme su visom psichologinem izvalgom biggrin.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 10, 01:18)

Fiodoras Dostojevskis "Demonai" I ir II tomai

user posted image  user posted image

Atsiliepimas tai šaunus thumbup.gif 4u.gif
Bet pati skaityti jos visgi nesiryšiu unsure.gif Dar nesijaučiu subrendusi tokioms knygoms blush2.gif

QUOTE(Masako @ 2010 12 10, 08:55)
nu, zinokit, numeciau Evanso Takoskyra. Puse perskaiciau ir nusprendziau, kad man tas jos skaitymas jokio malonumo neteikia, tiesiog laukiu nesulaukiu, kada iveiksiu doh.gif  zodziu, nemaciau tikslo taip kankintis, tuolab, kad knyga, mano supratimu, labai vidutine...

Aš tave labai suprantu, nes pati esu numetusi Evans "Vilkų ratas". Skaičiau skaičiau, neužkabino, ir pagalvojau, kad neverta save kankinti, bus tų knygų blush2.gif
O va jo "Arklių užkalbėtojas" su malonumu perskaičiau. Joje daug daugiau veiksmo, nuoseklesnis siužetas man pasirodė.
Bet po "Vilkų rato"(ją skaičiau antrąją) nusprendžiau, gal man Evans'o jau ir užteks blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(Masako @ 2010 12 10, 10:34)
Tai tau dabarties reik griebt Dostojevskio Nusikaltima ir bausme su visom psichologinem izvalgom  biggrin.gif
Turiu biggrin.gif Vadinas reiks griebt artimiausiu metu rolleyes.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 10, 11:15)
Atsiliepimas tai šaunus  thumbup.gif 4u.gif 
Bet pati skaityti jos visgi nesiryšiu unsure.gif Dar nesijaučiu subrendusi tokioms knygoms blush2.gif
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 10 gruodžio 2010 - 11:16
QUOTE(Masako @ 2010 12 10, 10:34)
Tai tau dabarties reik griebt Dostojevskio Nusikaltima ir bausme su visom psichologinem izvalgom  biggrin.gif

drinks_cheers.gif gera. ir visai nesunki - aš tik su Idiotu galiu lyginti kol kas blush2.gif

nusėdo akumas, ,tai su vaikais su rogėmis iki vietinės bibliotekos ėjome. pasiėmiau, kas po ranka buvo. Raudonlapis bukas - atsimenu, kad kažkokių atsiliepimų buvo, be to, viršelis gražus, kita Karolinos Kalėdos - tikiuosi skaitaliuko a la maniakė, o trečią apie kalėdas įpiršo bibliotekininkė, įtariu tai esant skystą skystą meilės romaną biggrin.gif bet man prie kavos tokie labai gerai - turiu nuodėmę valgau skaitydama, o isi žurnalai ir laikraščiai namie suskaityti, tai tiesiog negaliu ramiai pavalgyti, trūksta kažko.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 12 10, 11:22)
nusėdo akumas, ,tai su vaikais su rogėmis iki vietinės bibliotekos ėjome. pasiėmiau, kas po ranka buvo. Raudonlapis bukas - atsimenu, kad kažkokių atsiliepimų buvo, be to, viršelis gražus, kita Karolinos Kalėdos - tikiuosi skaitaliuko a la maniakė, o trečią apie kalėdas įpiršo bibliotekininkė, įtariu tai esant skystą skystą meilės romaną  biggrin.gif bet man prie kavos tokie labai gerai - turiu nuodėmę valgau skaitydama, o isi žurnalai ir laikraščiai namie suskaityti, tai tiesiog negaliu ramiai pavalgyti, trūksta kažko.

Tai štai iš kur paskui blynai ant bibliotekinių knygų lotuliukas.gif
Nepyk, aš tik juokauju tongue.gif mirksiukas.gif
Kavą gerti skaitymo metu aš sau leidžiu. Valgyti ar juo labiau tualete skaityti knygas (girdėjau, kai kas taip daro) - jokiu būdu schmoll.gif Per daug aš jas gerbiu.
Užtat nuo mano skaitymo ant knygų nelieka skaitymo žymių.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 10, 12:03)
Tai štai iš kur paskui blynai ant bibliotekinių knygų lotuliukas.gif
Nepyk, aš tik juokauju tongue.gif  mirksiukas.gif
Kavą gerti skaitymo metu aš sau leidžiu. Valgyti ar juo labiau tualete skaityti knygas (girdėjau, kai kas taip daro)  - jokiu būdu schmoll.gif  Per daug aš jas gerbiu.
Užtat nuo mano skaitymo ant knygų nelieka skaitymo žymių.

nevalgau blynų tongue.gif nieks neiškepa... nežinau, aš kavos negaliu gerti be kokio zefyro ar sumuštinio, bet kažkaip neteplioju knygų. dar kartais ir suklijuoju, jei kokia labai baisi būna doh.gif pietauti skaitant jau neišeina.
Atsakyti
Sveikos mielos knygų skaitytojos 4u.gif norėčiau sužinoti, ar priimtumėte į savo būrelį naują knygų mylėtoją? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Martta @ 2010 12 10, 12:12)
Sveikos mielos knygų skaitytojos 4u.gif  norėčiau sužinoti, ar priimtumėte į savo būrelį naują knygų mylėtoją? blush2.gif

Žinoma mirksiukas.gif
Sveika prisijungusi 4u.gif
Ką mėgsti skaityti?
Atsakyti