QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 09, 18:44)
aš neskaitysiu tegu jau vaikai mano skaito
Papildyta:
QUOTE(Papugele @ 2010 12 09, 18:42)
mane kaip nervina visokie Starkai ir Skrudupaitės su savo nenumaldoma aistra keliauti kitaip saknt, pavydu jiems galimybių
QUOTE(muminukas @ 2010 12 09, 19:54)
aš neskaitysiu tegu jau vaikai mano skaito
Papildyta:
mane kaip nervina visokie Starkai ir Skrudupaitės su savo nenumaldoma aistra keliauti kitaip saknt, pavydu jiems galimybių
Papildyta:
Tada aš ne viena, aš ir neskaitysiu nei Hario Poterio, nei Žiedų valdovų, nei tų visų vampyrų niekada
Mano draugė tai išvis kaifuoja nuo Starkaus, siunčiasi visas tas serija kelionių ir vis aikčioja koks jis nuostabus vyras
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 09, 19:44)
Neskaitykit visos tų Harių Poterių, liksiu aš paskui viena neskaičius
Neliksi. Aš tik pirmą knygą skaičiau, ir tą pačią sunkiai, tai daugiau ir nenoriu.
QUOTE(muminukas @ 2010 12 09, 19:54)
Manęs nenervina, bet pavydėt tai irgi pavydžiu. Skaitau dabar antrą Starkaus knygą, labai patinka. Ir vis pagalvoju, kaip norėčiau vieno jų vietoj būti.
as vampyrus skaiciau, bet Hario Poterio, Ziedu valdovu jokiu ne, ir neplanuoju, bent jau artimiausiu metu
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 09, 19:44)
Neskaitykit visos tų Harių Poterių, liksiu aš paskui viena neskaičius
Parsitempiau iš bibliotekos "Kalėdų nebus", tik įdomu ar spėsiu aš ją iki Kalėdų perskaityti
Parsitempiau iš bibliotekos "Kalėdų nebus", tik įdomu ar spėsiu aš ją iki Kalėdų perskaityti
Sveikutes senai cia bebuvau as galvoju, kad reik jau man ja pradet skaityt, nes tikrai nespesiu iki Kaledu skaitau db dar vis Imperatore orchideja ir vazinedama i darba pasiemiau Nesudegintos ant lauzo.. baisiai neidomi jauciu mesiu lauk..
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 08, 23:53)
Dabar ką tik skaičiau Lindgren "Karlsoną". Super knyga
Is kart man pries akis Kazlas isnyra: kol nepadarau nepaskrendu
Papildyta:
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 08, 19:47)
aš ją pasilieku Kalėdinėms atostogoms, o tai jau ji baisiai stora
As irgi bet ir tai nemanau, kad spesiiu perskaityt
Papildyta:
QUOTE(dolly` @ 2010 12 08, 17:07)
mano paskutine perskaityta ,pavadinciau ja savo metu knyga, tai "Kleopatros memuarai" jau tokia "mano" knyga buvo...skaiciau ja ilgai,beveik tris menesius ir buvo labai gaila kai baigiau....tiesiog nereali:)
net gi taip.. oho.. idomu jau ir man
Papildyta:
QUOTE(Nerinha @ 2010 12 08, 11:43)
Labas rytas, as vis dar su "Karta Amerikoje
Nu ir kaip? planuoju ateity isigyt
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 09, 19:32)
Gal kas padėsit man, nu niekaip negaliu sugalvoti kaip gražiai suformuluoti temą darau prezentaciją apie kūno kalbą, konkrečiai - galvos gestus (akys, lūpos, nosis), jų reikšmės skirtumus skirtingose kultūrose/šalyse
[COLOR=yellow]nežinau, ar konkretu čia, bet gal: NEVERBALINIO BENDRAVIMO YPATUMAI (SKIRTUMAI IR BENDRYBĖS) VAKARŲ KŪLTŪROJE (RYTŲ KULTŪROJE)...neaišku apie kokias kultūras rašysi čia tik šiaip pamąstymas
salut privet studentams sesijonas valdo
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 09, 18:56)
Mano draugė tai išvis kaifuoja nuo Starkaus, siunčiasi visas tas serija kelionių ir vis aikčioja koks jis nuostabus vyras
kai vedė antrąkart reabilitavosi ir mano akyse
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 12 09, 22:03)
nežinau, ar konkretu čia, bet gal: NEVERBALINIO BENDRAVIMO YPATUMAI (SKIRTUMAI IR BENDRYBĖS) VAKARŲ KŪLTŪROJE (RYTŲ KULTŪROJE)...neaišku apie kokias kultūras rašysi čia tik šiaip pamąstymas
Ooo, sesija yra gerai..
Aš dar sugudravau, reikėjo rašyti recenziją šiais metais, bet esu rašius II kurse kitai dėstytojai, tai tą pačią nusiunčiau šiandien ir tam dėstytojui. Tikiuosi prasisuksiu nes niekaip nespėju..
Dėl pavadinimo - visai gerai idėja, bet kaip apibrėžti, kad čia ne viso kūno kalbos skirtumus aptarsiu
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 09, 18:56)
jis mums vieną kartą vedė pamoką
žiauriai patiko,ir dar sedėjau pirmam suole tiesiai prieš jį