Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *43 Namučiai...

M. Starkus apie keliones ir knygas smile.gif
Atsakyti
Neskaitykit visos tų Harių Poterių, liksiu aš paskui viena neskaičius laugh.gif
Parsitempiau iš bibliotekos "Kalėdų nebus", tik įdomu ar spėsiu aš ją iki Kalėdų perskaityti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 09, 18:44)

aš neskaitysiu friends.gif tegu jau vaikai mano skaito ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Papugele @ 2010 12 09, 18:42)

mane kaip nervina visokie Starkai ir Skrudupaitės su savo nenumaldoma aistra keliauti doh.gif kitaip saknt, pavydu jiems galimybių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 12 09, 19:54)
aš neskaitysiu friends.gif tegu jau vaikai mano skaito  ax.gif
Papildyta:
mane kaip nervina visokie Starkai ir Skrudupaitės su savo nenumaldoma aistra keliauti  doh.gif kitaip saknt, pavydu jiems galimybių  ax.gif

Tada aš ne viena, aš ir neskaitysiu nei Hario Poterio, nei Žiedų valdovų, nei tų visų vampyrų laugh.gif niekada schmoll.gif lotuliukas.gif
Mano draugė tai išvis kaifuoja nuo Starkaus, siunčiasi visas tas serija kelionių ir vis aikčioja koks jis nuostabus vyras laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 09 gruodžio 2010 - 18:56
kitaip saknt, pavydu jiems galimybių  ax.gif

laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 09, 19:44)

Neliksi. Aš tik pirmą knygą skaičiau, ir tą pačią sunkiai, tai daugiau ir nenoriu.
mane kaip nervina visokie Starkai ir Skrudupaitės su savo nenumaldoma aistra keliauti  doh.gif kitaip saknt, pavydu jiems galimybių  ax.gif

Manęs nenervina, bet pavydėt tai irgi pavydžiu. Skaitau dabar antrą Starkaus knygą, labai patinka. Ir vis pagalvoju, kaip norėčiau vieno jų vietoj būti. ax.gif
Atsakyti
as vampyrus skaiciau, bet Hario Poterio, Ziedu valdovu jokiu ne, ir neplanuoju, bent jau artimiausiu metu biggrin.gif
Atsakyti
Dar noriu pagalbos ne į temą blush2.gif

Gal kas padėsit man, nu niekaip negaliu sugalvoti kaip gražiai suformuluoti temą doh.gif darau prezentaciją apie kūno kalbą, konkrečiai - galvos gestus (akys, lūpos, nosis), jų reikšmės skirtumus skirtingose kultūrose/šalyse g.gif
Gal kam šaus į galvą kokia geniali mintis laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 09 gruodžio 2010 - 19:32
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 09, 19:44)
Parsitempiau iš bibliotekos "Kalėdų nebus", tik įdomu ar spėsiu aš ją iki Kalėdų perskaityti  doh.gif

Sveikutes bigsmile.gif senai cia bebuvau biggrin.gif as galvoju, kad reik jau man ja pradet skaityt, nes tikrai nespesiu iki Kaledu biggrin.gif skaitau db dar vis Imperatore orchideja ir vazinedama i darba pasiemiau Nesudegintos ant lauzo.. baisiai neidomi schmoll.gif jauciu mesiu lauk..
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 08, 23:53)
Dabar ką tik skaičiau Lindgren "Karlsoną". Super knyga thumbup.gif

Is kart man pries akis Kazlas isnyra: kol nepadarau nepaskrendu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 08, 19:47)
aš ją pasilieku Kalėdinėms atostogoms, o tai jau ji baisiai stora biggrin.gif

As irgi lotuliukas.gif bet ir tai nemanau, kad spesiiu perskaityt lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dolly` @ 2010 12 08, 17:07)
mano paskutine perskaityta ,pavadinciau ja savo metu knyga, tai "Kleopatros memuarai" wub.gif  jau tokia "mano" knyga buvo...skaiciau ja ilgai,beveik tris menesius biggrin.gif  ir buvo labai gaila kai baigiau....tiesiog nereali:)

bigsmile.gif net gi taip.. oho.. idomu jau ir man biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nerinha @ 2010 12 08, 11:43)
Labas rytas, as vis dar su "Karta Amerikoje

Nu ir kaip? bigsmile.gif planuoju ateity isigyt
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 09, 19:32)
Gal kas padėsit man, nu niekaip negaliu sugalvoti kaip gražiai suformuluoti temą  doh.gif  darau prezentaciją apie kūno kalbą, konkrečiai - galvos gestus (akys, lūpos, nosis), jų reikšmės skirtumus skirtingose kultūrose/šalyse  g.gif

[COLOR=yellow]nežinau, ar konkretu čia, bet gal: NEVERBALINIO BENDRAVIMO YPATUMAI (SKIRTUMAI IR BENDRYBĖS) VAKARŲ KŪLTŪROJE (RYTŲ KULTŪROJE)...neaišku apie kokias kultūras rašysi g.gif čia tik šiaip pamąstymas 4u.gif
salut privet studentams doh.gif sesijonas valdo lotuliukas.gif doh.gif
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 09, 18:56)
Mano draugė tai išvis kaifuoja nuo Starkaus, siunčiasi visas tas serija kelionių ir vis aikčioja koks jis nuostabus vyras laugh.gif

kai vedė antrąkart reabilitavosi ir mano akyse biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 09 gruodžio 2010 - 21:06
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 12 09, 22:03)
nežinau, ar konkretu čia, bet gal: NEVERBALINIO BENDRAVIMO YPATUMAI (SKIRTUMAI IR BENDRYBĖS) VAKARŲ KŪLTŪROJE (RYTŲ KULTŪROJE)...neaišku apie kokias kultūras rašysi g.gif čia tik šiaip pamąstymas 4u.gif
salut privet studentams doh.gif sesijonas valdo lotuliukas.gif  doh.gif

Ooo, sesija yra gerai.. lotuliukas.gif
Aš dar sugudravau, reikėjo rašyti recenziją šiais metais, bet esu rašius II kurse kitai dėstytojai, tai tą pačią nusiunčiau šiandien ir tam dėstytojui. Tikiuosi prasisuksiu laugh.gif nes niekaip nespėju..
Dėl pavadinimo - visai gerai idėja, bet kaip apibrėžti, kad čia ne viso kūno kalbos skirtumus aptarsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 09, 18:56)

jis mums vieną kartą vedė pamoką wub.gif
žiauriai patiko,ir dar sedėjau pirmam suole tiesiai prieš jį laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tibė: 09 gruodžio 2010 - 21:59