Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *43 Namučiai...

QUOTE(linamog @ 2010 12 09, 15:36)
As nepamirsau, tik pamirsau, kokia knyga... Bet jei norejau, tai muset gera.... tongue.gif

lotuliukas.gif doh.gif

ok, merginos, susirasysim, kai busiu Klp biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 09 gruodžio 2010 - 14:45
QUOTE(muminukas @ 2010 12 09, 15:39)
imk kokį Svajonių romaną  - ten rasi lotuliukas.gif ir įspūdis bus  biggrin.gif  ypač dėstytojams  biggrin.gif

Šmaikštuolė biggrin.gif
Atsakyti
Nors ir ne i temą,bet kaip Šiauliuose prisnigo,prie namo išvis per pusnis turi eiti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 12 09, 16:14)
Nors ir ne i temą,bet kaip Šiauliuose prisnigo,prie namo išvis per pusnis turi eiti.  doh.gif

Pas mus tai lijo, o dabar šąla doh.gif dar lauke nebuvau, bet reikės tuoj eiti, jaučiu kaip slidu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 09, 15:23)
Pas mus tai lijo, o dabar šąla  doh.gif  dar lauke nebuvau, bet reikės tuoj eiti, jaučiu kaip slidu  unsure.gif

baisu kas darosi, patikėk. aš ką tik grįžau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2010 12 09, 16:43)
baisu kas darosi, patikėk. aš ką tik grįžau... unsure.gif

gerai, kad tėtis pasiūlė pavežiot mane laugh.gif nes pati net nedrįsau mašinos imti, nes tikrai įlėkčiau kur nors tokiomis sąlygomis laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2010 12 09, 14:31)
Zinot,ka pastebejau,kad labai sunkias knygas skaitot.Man,kartais paskaicius tokiu kancios kupinu knygu,ir gyvent nesinori.Todel siuo sunkmeciu,bandau skaityt lengvesnes knygas.Vat neseniai skaiciau apie tremti,bet taip ir nebaigiau,dar ilgai negalejau atsitoket,kad taip zmoniu pasaulyje imanoma verysad.gif As anksciau visokio zanro knygas skaitydavau,bet po gimdymo,nebegaliu pakest visokiu ziaurybiu unsure.gif Keista,ar ne g.gif

Visai nekeista. Aš irgi dažnai bijau sunkių (emocine prasme) knygų, nes kartais taip įsijaučiu, kad nuo to sunkumo nebežinau kur slėptis. smile.gif Bet man vis tiek norisi ir sunkių knygų, ir sunkių filmų.

Paklausiusi jūsų, nusprendžiau nusipirkti vieną iš sudominusių knygų- "Etrusko šypsena". Bet kai pamačiau, kad kitos knygos po 5 litus, tai nesusilaikiau ir nusipirkau visas tris (kitos dvi- "Fantomo skausmas" ir "Lagūnos šviesoje"). smile.gif
Atsakyti
linamog, tu gi norėjai iš Masako tą pigią knygą už 3lt "Berlynas. Aleksandro aikštė" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 12 09, 17:00)
linamog, tu gi norėjai iš Masako tą pigią knygą už 3lt "Berlynas. Aleksandro aikštė"  ax.gif

Vaaa, Dorifore geriau zino. Aha, noriu, bo skaiciau cia, kad gera. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2010 12 08, 22:26)
O kuo netinka bibliotekinės knygos Hario Poterio?

Labas,

Šiauliuose bendram abonemente Hario Poterio nėra, tik vaikų abonemente. Ir Saulėtekio to nėra, irgi tik vaikiškam...

Na nenoriu aš pas vaikučius eiti, bet tas knygas paskaityti visai norėčiau.

O dėl knygų sudėtingumo ar lengvumo... Labai baisus turinys man nepatinka. Va, perskaičiau "Chirurgo" anotaciją, ir nebenoriu skaityti... Bet šiaip sudėtingų temų nesibaidau. Juk skaityti lengvom, optimistinėm temom knygas irgi gana greitai pabostų. Reikia juk ir šilto ir šalto.
Atsakyti
sveikos
QUOTE(Tibė @ 2010 12 08, 22:49)
Aš noriu Hario Poterio visas knygas iš eilės perskaityt,bet reikia kokių atostogų laukt,ar ko,bo kai užsikabinsiu bus negerai biggrin.gif

aš perskaičiau savu laiku tris su puse ir užteko biggrin.gif

QUOTE(adžani @ 2010 12 09, 16:14)
Nors ir ne i temą,bet kaip Šiauliuose prisnigo,prie namo išvis per pusnis turi eiti.  doh.gif

Panevėžy lygiai tas pats blink.gif aš kai rajone gyvenu, tai iš viso tyliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 09, 17:11)
Labas,

Šiauliuose bendram abonemente Hario Poterio nėra, tik vaikų abonemente. Ir Saulėtekio to nėra, irgi tik vaikiškam...

Na nenoriu aš pas vaikučius eiti, bet tas knygas paskaityti visai norėčiau.

O dėl knygų sudėtingumo ar lengvumo... Labai baisus turinys man nepatinka. Va, perskaičiau "Chirurgo" anotaciją, ir nebenoriu skaityti... Bet šiaip sudėtingų temų nesibaidau. Juk skaityti lengvom, optimistinėm temom knygas irgi gana greitai pabostų. Reikia juk ir šilto ir šalto.

O kodėl nenorit užeiti į vaikų skyrių? Būtų problema tik jei tas skyrius būtų ne tam pačiam pastate. Be to, vaikų skyrius būna ne tik vaikų, bet ir jaunimo, ir kartais ten galima rasti visai gerų knygų ir suaugusiam žmogui. Nereikia bijoti tokio skyriaus mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
Hario Poterio knygas gal 3-4 pirmąsias perskaičiau lengvai, pasijungdama vaizduotę, įsigilinusi, o paskui kažkaip dingo dėmesys ir ne su tokiu dėmesiu kitas skaičiau. Paskutinę skaičiau (nepamenu pavadinimo), kur nužudė Hario Poterio krikštatėvį, dar ten kažką, tai neįsijaučiau ir šiaip nelabai patiko palyginus su pirmosiomis
Atsakyti