Laba diena,
SS, kokie issamus ir idomus atsiliepimai
As kai perskaiciau Mergaiciu trilogija..., labai norejau dar kazko panasaus, nusirpikau Kai saka nulus, bet ji mane siek tiek nuvyle - man pasirode, kad pirmoji mano minima knyga zymiai vertesne demesio.
O man labai stiprias emocijas sukele knyga (ja turbut pavadinciau viena liudniausiu skaitytu) Uzburtas ratas - tiesiog buvau sukresta ir pasibaisejus baigus skaityt..
Beje, mergai, as busiu "ant" svenciu Klp, gal netgi iki Nauju metu, tai gal kas noretu susitikti? SS, atvezciau tau paskaityt Mergaiciu trilogija, ir linamog juk turiu knyga perduoti... aisku, sudetinga su tais susitikimais tokiu metu, bet jei butu norinciu, turekit omeny
QUOTE(eliss @ 2010 12 09, 13:31)
As anksciau visokio zanro knygas skaitydavau,bet po gimdymo,nebegaliu pakest visokiu ziaurybiu Keista,ar ne
nekeista aš po pirmo irgi labai sujautrėjau ir kol kas neatjautrėju į iki gimdyvinę būseną dar visokie žiaurumai, pjaustymai (kaip kažkurioje Cobaino knygoje) man nieko, galiu skaityti, bet detalių moterų prievartavimo aprašymų - iškart minusas knygai, dėl to ir Jūros katedros tikra pradžią perskaičiau ir kryžių dėjau.
QUOTE(dolly` @ 2010 12 09, 12:06)
turbut ilgas atostogas turesi
tai, kad ne kaip ir visi studentai, sausio pradžioj sesija. tiesiog nereiks į kauną važiuoti, daugiau laiko bus skaityti
SS, šaunūs atsiliepimai Aš užsimaniau irgi perskaityti "Kai šaka nulūš", įdomu ar ir man tiek pykčio sukeltų
Visgi manau, kad neskaitysiu "Obuolių sėklų", kiek skaitau atsiliepimus, ne mano tai knyga
O "Pameistrys' spėju skaitysiu irgi iš sportinio intereso, dėl palyginimo. "Kaulų sodas" ir man labai patiko, įdomu kaip 'Chiruras" pasirodys
Masako, kai būsi šitam gale, tada parašyk, žiūrėsim pagal situaciją, būtų visai smagu susimatyt.
daite, ačiū, kad leidi dar pasilikt. pažadu kitąmet imsiu vieną iš pirmų šią knygų
Visgi manau, kad neskaitysiu "Obuolių sėklų", kiek skaitau atsiliepimus, ne mano tai knyga
O "Pameistrys' spėju skaitysiu irgi iš sportinio intereso, dėl palyginimo. "Kaulų sodas" ir man labai patiko, įdomu kaip 'Chiruras" pasirodys
Masako, kai būsi šitam gale, tada parašyk, žiūrėsim pagal situaciją, būtų visai smagu susimatyt.
daite, ačiū, kad leidi dar pasilikt. pažadu kitąmet imsiu vieną iš pirmų šią knygų
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 09, 14:38)
tai, kad ne kaip ir visi studentai, sausio pradžioj sesija. tiesiog nereiks į kauną važiuoti, daugiau laiko bus skaityti
Mums dabar sesija galvojau pailsėsiu aš per ją, kurgi tai dabar laukiu sausio mėnesio, praktika bus, tada tikiuosi pailsėti ir daugiau paskaityti..
Ai nors bus atostogos nuo Kalėdų iki sausio 6 lyg, bet tos šventinės dienos, neaišku, ar liks laiko skaitymui
QUOTE(Masako @ 2010 12 09, 13:33)
Beje, mergai, as busiu "ant" svenciu Klp, gal netgi iki Nauju metu, tai gal kas noretu susitikti? SS, atvezciau tau paskaityt Mergaiciu trilogija, ir linamog juk turiu knyga perduoti... aisku, sudetinga su tais susitikimais tokiu metu, bet jei butu norinciu, turekit omeny
QUOTE(Dorifore @ 2010 12 09, 13:43)
Kai tiksliai žinosi datą, kada būsi mūsų gale, brūkštelk, bandysim ką nors pasiplanuot QUOTE(Dorifore @ 2010 12 09, 13:43)
Aš užsimaniau irgi perskaityti "Kai šaka nulūš", įdomu ar ir man tiek pykčio sukeltų
Manau bet kokiam normaliam žmogui knygos pradžioj paliesta tema sukeltų stiprų pyktį, tame tarpe ir tau.QUOTE(eliss @ 2010 12 09, 13:31)
Zinot,ka pastebejau,kad labai sunkias knygas skaitot.Man,kartais paskaicius tokiu kancios kupinu knygu,ir gyvent nesinori.Todel siuo sunkmeciu,bandau skaityt lengvesnes knygas.Vat neseniai skaiciau apie tremti,bet taip ir nebaigiau,dar ilgai negalejau atsitoket,kad taip zmoniu pasaulyje imanoma As anksciau visokio zanro knygas skaitydavau,bet po gimdymo,nebegaliu pakest visokiu ziaurybiu Keista,ar ne
Aš skaitau lengvesnes knygas , bet žadu jau pereiti ir prie sunkesnių. Reikia ir to, ir to paįvairinimui. Va dabar iš pirmojo žanro skaitau Klementiną ir vėl į rankas paėmiau Ledi Čaterli meilužį. Tai man su savo skaitomom knygom tik slėptis po lapais reikia (ar po sniegu)
QUOTE(Mona187 @ 2010 12 09, 14:10)
Tai man su savo skaitomom knygom tik slėptis po lapais reikia (ar po sniegu)
Niekam ir niekada nederėtų slėptis nei po lapais, nei po sniegu dėl skaitomų knygų Svarbiausia, kad žmogus skaito, kad myli knygas, o kokio žanro, kokio lengvumo ar sunkumo, man asmeniškai, visiškai nesvarbu.
Lengvos knygos padeda lengvai gyventi, žiūrėti į gyvenimą optimistiškai
Papildyta:
Knygas tai labai labai myliu, net labiausiai sudriskusios jos gali būti vertingos savo turiniu, nebūtinai išvaizda. Nors ir naujos ne ką mažesnį malonumą suteikia, o perskaičius tai išvis būna
Papildyta:
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 09, 14:12)
Niekam ir niekada nederėtų slėptis nei po lapais, nei po sniegu dėl skaitomų knygų Svarbiausia, kad žmogus skaito, kad myli knygas, o kokio žanro, kokio lengvumo ar sunkumo, man asmeniškai, visiškai nesvarbu.
Knygas tai labai labai myliu, net labiausiai sudriskusios jos gali būti vertingos savo turiniu, nebūtinai išvaizda. Nors ir naujos ne ką mažesnį malonumą suteikia, o perskaičius tai išvis būna
nelabai gal į temą aš čia, nu bet ką jau
Kadangi mes čia visos tokios apsiskaičiusios ir protingos (), gal kuri kokioje knygoje yra radusi ir turi kokių įdomių citatų apie kūno kalbą, galvos judesius, mimikas ir pan.? Ryt darau pristatymą universitete apie kūno kalbą (konkrečiai - galva, lūpos, akys, ausys), noriu kažkaip įdomia pradžią pradėti
Kadangi mes čia visos tokios apsiskaičiusios ir protingos (), gal kuri kokioje knygoje yra radusi ir turi kokių įdomių citatų apie kūno kalbą, galvos judesius, mimikas ir pan.? Ryt darau pristatymą universitete apie kūno kalbą (konkrečiai - galva, lūpos, akys, ausys), noriu kažkaip įdomia pradžią pradėti
QUOTE(Masako @ 2010 12 09, 13:33)
As nepamirsau, tik pamirsau, kokia knyga... Bet jei norejau, tai muset gera....
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 09, 14:34)
nelabai gal į temą aš čia, nu bet ką jau
imk kokį Svajonių romaną - ten rasi ir įspūdis bus ypač dėstytojams
jei rimtai, tai nieks neateina galvą.