Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *43 Namučiai...

Laba diena,

SS, kokie issamus ir idomus atsiliepimai 4u.gif

As kai perskaiciau Mergaiciu trilogija..., labai norejau dar kazko panasaus, nusirpikau Kai saka nulus, bet ji mane siek tiek nuvyle - man pasirode, kad pirmoji mano minima knyga zymiai vertesne demesio. rolleyes.gif

O man labai stiprias emocijas sukele knyga (ja turbut pavadinciau viena liudniausiu skaitytu) Uzburtas ratas - tiesiog buvau sukresta ir pasibaisejus baigus skaityt.. verysad.gif

Beje, mergai, as busiu "ant" svenciu Klp, gal netgi iki Nauju metu, tai gal kas noretu susitikti? ax.gif SS, atvezciau tau paskaityt Mergaiciu trilogija, ir linamog juk turiu knyga perduoti... ax.gif aisku, sudetinga su tais susitikimais tokiu metu, bet jei butu norinciu, turekit omeny biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 09 gruodžio 2010 - 13:35
QUOTE(eliss @ 2010 12 09, 13:31)
As anksciau visokio zanro knygas skaitydavau,bet po gimdymo,nebegaliu pakest visokiu ziaurybiu unsure.gif Keista,ar ne g.gif

nekeista mirksiukas.gif aš po pirmo irgi labai sujautrėjau ir kol kas neatjautrėju į iki gimdyvinę būseną doh.gif dar visokie žiaurumai, pjaustymai (kaip kažkurioje Cobaino knygoje) man nieko, galiu skaityti, bet detalių moterų prievartavimo aprašymų - schmoll.gif iškart minusas knygai, dėl to ir Jūros katedros tikra pradžią perskaičiau ir kryžių dėjau.
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2010 12 09, 12:06)
turbut ilgas atostogas turesi smile.gif

tai, kad ne kaip ir visi studentai, sausio pradžioj sesija. tiesiog nereiks į kauną važiuoti, daugiau laiko bus skaityti smile.gif
Atsakyti
SS, šaunūs atsiliepimai 4u.gif Aš užsimaniau irgi perskaityti "Kai šaka nulūš", įdomu ar ir man tiek pykčio sukeltų biggrin.gif
Visgi manau, kad neskaitysiu "Obuolių sėklų", kiek skaitau atsiliepimus, ne mano tai knyga g.gif
O "Pameistrys' spėju skaitysiu irgi iš sportinio intereso, dėl palyginimo. "Kaulų sodas" ir man labai patiko, įdomu kaip 'Chiruras" pasirodys ax.gif

Masako, kai būsi šitam gale, tada parašyk, žiūrėsim pagal situaciją, būtų visai smagu susimatyt.

daite, ačiū, kad leidi dar pasilikt. pažadu kitąmet imsiu vieną iš pirmų šią knygų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 09, 14:38)
tai, kad ne kaip ir visi studentai, sausio pradžioj sesija. tiesiog nereiks į kauną važiuoti, daugiau laiko bus skaityti smile.gif

Mums dabar sesija doh.gif galvojau pailsėsiu aš per ją, kurgi doh.gif tai dabar laukiu sausio mėnesio, praktika bus, tada tikiuosi pailsėti ir daugiau paskaityti..
Ai nors bus atostogos nuo Kalėdų iki sausio 6 lyg, bet tos šventinės dienos, neaišku, ar liks laiko skaitymui smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Masako @ 2010 12 09, 13:33)
Beje, mergai, as busiu "ant" svenciu Klp, gal netgi iki Nauju metu, tai gal kas noretu susitikti? ax.gif  SS, atvezciau tau paskaityt Mergaiciu trilogija, ir linamog juk turiu knyga perduoti... ax.gif aisku, sudetinga su tais susitikimais tokiu metu, bet jei butu norinciu, turekit omeny  biggrin.gif 4u.gif
QUOTE(Dorifore @ 2010 12 09, 13:43)
Masako, kai būsi šitam gale, tada parašyk, žiūrėsim pagal situaciją, būtų visai smagu susimatyt.
drinks_cheers.gif Kai tiksliai žinosi datą, kada būsi mūsų gale, brūkštelk, bandysim ką nors pasiplanuot mirksiukas.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 12 09, 13:43)
Aš užsimaniau irgi perskaityti "Kai šaka nulūš", įdomu ar ir man tiek pykčio sukeltų biggrin.gif
Manau bet kokiam normaliam žmogui knygos pradžioj paliesta tema sukeltų stiprų pyktį, tame tarpe ir tau.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2010 12 09, 13:31)
Zinot,ka pastebejau,kad labai sunkias knygas skaitot.Man,kartais paskaicius tokiu kancios kupinu knygu,ir gyvent nesinori.Todel siuo sunkmeciu,bandau skaityt lengvesnes knygas.Vat neseniai skaiciau apie tremti,bet taip ir nebaigiau,dar ilgai negalejau atsitoket,kad taip zmoniu pasaulyje imanoma verysad.gif As anksciau visokio zanro knygas skaitydavau,bet po gimdymo,nebegaliu pakest visokiu ziaurybiu unsure.gif Keista,ar ne g.gif

Aš skaitau lengvesnes knygas blush2.gif , bet žadu jau pereiti ir prie sunkesnių. Reikia ir to, ir to paįvairinimui. Va dabar iš pirmojo žanro skaitau Klementiną ir vėl į rankas paėmiau Ledi Čaterli meilužį. Tai man su savo skaitomom knygom tik slėptis po lapais reikia (ar po sniegu) biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Mona187 @ 2010 12 09, 14:10)
Tai man su savo skaitomom knygom tik slėptis po lapais reikia (ar po sniegu) biggrin.gif
Niekam ir niekada nederėtų slėptis nei po lapais, nei po sniegu dėl skaitomų knygų mirksiukas.gif Svarbiausia, kad žmogus skaito, kad myli knygas, o kokio žanro, kokio lengvumo ar sunkumo, man asmeniškai, visiškai nesvarbu.
Atsakyti
Lengvos knygos padeda lengvai gyventi, žiūrėti į gyvenimą optimistiškai
Papildyta:
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 09, 14:12)
Niekam ir niekada nederėtų slėptis nei po lapais, nei po sniegu dėl skaitomų knygų mirksiukas.gif Svarbiausia, kad žmogus skaito, kad myli knygas, o kokio žanro, kokio lengvumo ar sunkumo, man asmeniškai, visiškai nesvarbu.

Knygas tai labai labai myliu, net labiausiai sudriskusios jos gali būti vertingos savo turiniu, nebūtinai išvaizda. Nors ir naujos ne ką mažesnį malonumą suteikia, o perskaičius tai išvis thumbup.gif būna
Atsakyti
nelabai gal į temą aš čia, nu bet ką jau biggrin.gif
Kadangi mes čia visos tokios apsiskaičiusios ir protingos (laugh.gif), gal kuri kokioje knygoje yra radusi ir turi kokių įdomių citatų apie kūno kalbą, galvos judesius, mimikas ir pan.? Ryt darau pristatymą universitete apie kūno kalbą (konkrečiai - galva, lūpos, akys, ausys), noriu kažkaip įdomia pradžią pradėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2010 12 09, 13:33)
Beje, mergai, as busiu "ant" svenciu Klp, gal netgi iki Nauju metu, tai gal kas noretu susitikti? ax.gif  SS, atvezciau tau paskaityt Mergaiciu trilogija, ir linamog juk turiu knyga perduoti... ax.gif aisku, sudetinga su tais susitikimais tokiu metu, bet jei butu norinciu, turekit omeny  biggrin.gif  4u.gif

As nepamirsau, tik pamirsau, kokia knyga... Bet jei norejau, tai muset gera.... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 09, 14:34)
nelabai gal į temą aš čia, nu bet ką jau  biggrin.gif
Kadangi mes čia visos tokios apsiskaičiusios ir protingos (laugh.gif), gal kuri kokioje knygoje yra radusi ir turi kokių įdomių citatų apie kūno kalbą, galvos judesius, mimikas ir pan.? Ryt darau pristatymą universitete apie kūno kalbą (konkrečiai - galva, lūpos, akys, ausys), noriu kažkaip įdomia pradžią pradėti smile.gif

imk kokį Svajonių romaną - ten rasi lotuliukas.gif ir įspūdis bus biggrin.gif ypač dėstytojams biggrin.gif
jei rimtai, tai nieks neateina galvą.
Atsakyti