Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *43 Namučiai...

QUOTE(Tibė @ 2010 12 03, 21:16)
Gegyt,neisi ryt į VU Atvirų durų dienas?

o kur kada kaip kokia proga? mielai šiaip nueičiau. kelintą valandą? susirašytumėm ir susitikt galėtume.

QUOTE(Skiautelė @ 2010 12 03, 22:40)

ok tada smile.gif smagu.
Atsakyti
aš nupirkusi vaikams Skudurinę Onutę, iliustracijos žavingos, bet pati knyga man nebuvo labai įdomi ax.gif o maniškiai berniukai, suklausė, visai nieko buvo.

beje, poeziją, poemėles maniškis labai mėgsta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 03, 22:23)
Panos, turiu klausimą ar nesupyktumėt jei Kalėdinę dovaną gautumėt kitos savaitės pabaigoje ar dar kitos pradžioje (nes aš po to būsiu labai užsiėmus, egzas, vyras atvažiuoja, atostogoms išvažiuojam)?

QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 03, 22:25)
Galvoju, į kitos savaitės pabaigą gal jau visoms reikia pradėti galvoti apie siuntimą mastau.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif . Aciu uz grazius namus Sielos sparnai
Knyga ta pati "Karta Amerikoje"
QUOTE(katilina @ 2010 12 03, 19:58)
Aš tai nieko nesakiau apie tai, ar verta buvo dalyvauti, nes gilyn į bibliotekos vidų nebuvau užsukusi, o knygos pardavinėjamos vos įėjus pro duris. Tikėjausi, kad kas nors be manęs nueis ir po to papasakos.  smile.gif  Gal laTulipe?

Viskas gerai Katilina 4u.gif . Cia daugiau gal man kaip savipaguodos reikejo tokio pasisakymo apie muge blush2.gif . Esu ne karta dalyvavusi tokiuose renginiuose ir zinau, kad tik maza dalis knygu ten atvaziuoja, bet visada buna perliuku, kurie nuseda musu namuose thumbup.gif

QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 12 03, 21:14)
Pasinaudojau maximos nuolaidomiss, papirkau šitą 4u.gif
slankiojau slankiojau, visgi mano pomėgis ,,senienoms" įveikė mane 4u.gif ir viršelis man toks wub.gif
user posted image

Primena man vasara, nes beveik menesi draugavau su sia knyga, vis pailsedama nuo klasikos ir iterpdama koki siurkstesni kurini mirksiukas.gif

QUOTE(Skiautelė @ 2010 12 03, 21:31)
Labas  vakaras
registruojuosi su ką tik perskaityta Per Petterson "Vogti arklius"

"...tai tarsi Norvegijos kvintesencija,tas gyvenimas šiaurėje,susidedantis iš sniego,skausmo,ramybės,vienatvės,siūbuojančių eglių ir pėdų sniege.Tai knyga apie atsiskyrėlio gyvenimą ir jo vaikystę,pasibaigusią,kai tėvas paliko šeimą.Tačiau viskas ne tragiška,o ramu ir vyriška.Šiame skandinaviškai tyliame,rusčiame romane vėl atrandame išsiilgtą šiaurietišką ramybę."

Labai sudomino bigsmile.gif
Atsakyti
klaipėdietės, gal dar spėsiu sulaukti atsakymo - kaip Klaipėdoje oras? g.gif svarstau, važiuoti ar ne. meteo rodo, kad apie 0, o pas mus -10, tai man tuo 0 sunku patikėti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 12 04, 11:13)
klaipėdietės, gal dar spėsiu sulaukti atsakymo - kaip Klaipėdoje oras?  g.gif svarstau, važiuoti ar ne. meteo rodo, kad apie 0, o pas mus -10, tai man tuo 0 sunku patikėti  unsure.gif

jei taip parasyta apie esama situacija, reiskia, taip ir yra mirksiukas.gif
Jie tik apie ateiti neismano lotuliukas.gif
Atsakyti
Termometras rodo nuli, bet vejuota.
Atsakyti
Labas rytas,

o as skaitau Ana Karenina rolleyes.gif (Dekui Pukiui mirksiukas.gif Labai malonu skaityti is to 1966 m. graziai isleisto ir atrodancio kaip naujas tomelio.)

Puki, o kaip ten su tuo astigmatizmu, papasakok? Tai nesusije su blogu matymu is arti ar toli? t.y. tu nei trumparege, nei toliarege? zodziu, tu apklausa padarysi, jeigu ka lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 04 gruodžio 2010 - 11:13

Laba diena mirksiukas.gif

Smagu, kad žieminiai namukai visoms tiko ir patiko biggrin.gif

Aš registruojuos vis dar su Katharina Hagena "Obuolių sėklų skonis". Knygutė nedidukė, bet vis nepavyksta paimti jos į rankas, kad toliau pratęsčiau skaitymą.
Atsakyti
Labas rytelis. smile.gif
Atsakyti
laba.

kad nereiktų visų vardinti, pasakysiu pagrindines dvi : Mirusios širdys ir M. Jacksono biografija

buvau šiandien bibliotekoj. užtikau Užkalnio Kelionių istorijos. nesusilaikiau nepaėmusi blush2.gif hihihi.gif

QUOTE(Nerinha @ 2010 12 03, 19:31)
Katilina ir laTulipe, kaip gerai, kad uzsukute ten  mirksiukas.gif . Man ramiau, nes grauziausi siandien, kad nesusizinojau kas dalyvaus, o is atsiliepimo supratau, kad ir neverta buvo  blush2.gif

šiaip stalas su knygomis ne vienas buvo (pirmasis- prie įėjimo, o kiti- jau praėjus pro atžymėjimą). bet tikrai nieko įspūdingo nebuvo schmoll.gif
o renginiuose nesilankiau, tai negaliu pasakyt.

SS, ačiūks už naujus namučius mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti

Apsilankiau ir aš mūsų miestuko maksimoj biggrin.gif Žinoma, knygų pasirinkimas skurdesnis, nei didesnio miesto maksimoje, bet visgi pasiėmiau dvi knygas biggrin.gif Viena iš jų tai David Benedictus "Sugrįžimas į Šimtamylę Girią" wub.gif nes labai norėjau wub.gif Turiu A.A. Milne "Pūkuotuko pasaulis" wub.gif tai labai norėjosi dar vienos knygos apie šį fainuolį meškiuką wub.gif

Va kokios smaguolės wub.gif

user posted image user posted image

Turiu dar namie ir A.A, Milne "Pūkuotuko išmintis" wub.gif

user posted image

O kokia ta antroji nusipirkta knyga negaliu pasakyt kol kas, nes galvoju ją dovanot rolleyes.gif
Atsakyti