Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *43 Namučiai...

QUOTE(eliss @ 2010 12 08, 14:32)
Siandien buvau uzbegusi i knygyna,nusipirkau Barbara Erskine "Snabzdesiai smelyje",tikiuosi patiks,nes tokios man patinka smile.gif

Skaičiau, man visai patiko, tik pabaiga nelabai.

QUOTE(Dorifore @ 2010 12 08, 16:55)
Man jis ir patinka, planuoju perskaityti visas išleistas jo knygas  tongue.gif Apskritai aš mėgstu alkoliteratūrą  biggrin.gif

Tai tau reiktų perskaityti Herkaus Kunčiaus "Pijoko chrestomatija". smile.gif Aš dar neskaičiau, bet kažkodėl įsivaizduoju, kad turėtų būti panašu į Bukowskį.
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 12 08, 21:13)
Tai tau reiktų perskaityti Herkaus Kunčiaus "Pijoko chrestomatija".  smile.gif  Aš dar neskaičiau, bet kažkodėl įsivaizduoju, kad turėtų būti panašu į Bukowskį.

Pamenu grupiokė pristatinėjo tą knygą per paskaitą, jai patiko, o ir man visai įdomi pasirodė paklausius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 12 08, 20:04)
pajauta, ačiū už pagalbą. radai knygą pigiau 20lt net nei būčiau pirkusi iš BLK  biggrin.gif  ot kainas užsikėlę.

Bet tai tavo ištrauktasis, išeitų, brangokos knygos pageidavo g.gif Juk gi tarėmės rašyti norus apie 20-25 Lt, kiek pamenu unsure.gif Bent aš pati su savo norais į tokias kainas orientavausi. Nors, aišku, čia ne mano gal reikalas blush2.gif
Atsakyti
Ingėnai, brangoka knyga, todėl ir nepirkau jos brangiai, nes net sau gailiu knygai tiek pinigų blush2.gif o va, Pajauta rado, kad net su siuntimu man išeina pigiau. Sutaupė man lygiai 14lt ax.gif 4u.gif Ir nauja knyga, ne iš sena.lt o toks kainų skirtumas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 08 gruodžio 2010 - 20:51
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 08, 21:51)
Gal ir man padėtum? laugh.gif  blush2.gif  blush2.gif  biggrin.gif

parašyk man į az kokia knyga.Žiūrėsiu, kiek galėsiu bandysiu pagelbėti.
Atsakyti
Dar ką prisiminiau - žiemą, nebūtinai Kalėdoms bent jau man kartais patinka skaityti tam tikro lygio fantastiką iš serijos apie Laurą, Harį Poterį
Papildyta:
Šnabždesiai smėlyje man irgi patiko
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2010 12 08, 21:26)
Dar ką prisiminiau - žiemą, nebūtinai Kalėdoms bent jau man kartais patinka skaityti tam tikro lygio fantastiką iš serijos apie Laurą, Harį Poterį
Papildyta:
Šnabždesiai smėlyje man irgi patiko

Haris Poteris gal ir turi kažkokių sąsajų su Kalėdomis (savo nuotaika )biggrin.gif Nors knygų apie jį nė vienos neskaičiau, tik mačiau keletą filmų.
Atsakyti
Aš noriu Hario Poterio visas knygas iš eilės perskaityt,bet reikia kokių atostogų laukt,ar ko,bo kai užsikabinsiu bus negerai biggrin.gif

Laba vakarą,ir labanakt tuo pačiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2010 12 08, 21:49)
Aš noriu Hario Poterio visas knygas iš eilės perskaityt,bet reikia kokių atostogų laukt,ar ko,bo kai užsikabinsiu bus negerai biggrin.gif

Aš tai noriu visų pirma bent vieną jų įsigyti biggrin.gif Na gal ne sau, labiau dukrai. Bet perskaityčiau tuo pačiu ir aš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 08, 21:52)
Aš tai noriu visų pirma bent vieną jų įsigyti biggrin.gif  Na gal ne sau, labiau dukrai. Bet perskaityčiau tuo pačiu ir aš smile.gif

O kuo netinka bibliotekinės knygos Hario Poterio?
Papildyta:
Noriu patarimo. Jei knyga leidyklos kainom kainuoja 17 Lt ir yra akcija, kad siuntimas nemokamas, tai ar įsigyti tą knygą iš ten, ar ieškotis, kur pigiau ji yra, bet vargintis su siuntimo mokesčiu ar pačiu nuvažiavimu į vietą jos pasiimti?
Atsakyti
Mona, nesuprantu, ko tu geltonini tekstą, jeigu kalbama apie knygas biggrin.gif
Žiūrint, kiek tas pigiau, pasiskaičiuoji, kiek išeis su siuntimu. Jeigu +- porą lt brangiau išeina, tai neapsimoka vargt. jeigu tingi lakstyt kažkur, užsisakai iš neto ir ramiai lauki namie
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2010 12 08, 22:26)
Noriu patarimo. Jei knyga leidyklos kainom kainuoja 17 Lt ir yra akcija, kad siuntimas nemokamas, tai ar įsigyti tą knygą iš ten, ar ieškotis, kur pigiau ji yra, bet vargintis su siuntimo mokesčiu ar pačiu nuvažiavimu į vietą jos pasiimti?

QUOTE(Dorifore @ 2010 12 08, 22:36)
Mona, nesuprantu, ko tu geltonini tekstą, jeigu kalbama apie knygas  biggrin.gif
Žiūrint, kiek tas pigiau, pasiskaičiuoji, kiek išeis su siuntimu. Jeigu +- porą lt brangiau išeina, tai neapsimoka vargt. jeigu tingi lakstyt kažkur, užsisakai iš neto ir ramiai lauki namie

Na, aišku. Reiks dar pagalvoti, ar labai man tos knygos "reikia" ir turbūt užsisakinėti internetu. Na, galiu truputi išduoti paslaptį: radau, kur pigiau ta knyga penkiais Lt, tai manau, dėl tokios smulkmės neapsimoka vargintis; 480 psl. minkštais viršeliais, tai turbūt tas pats, ar net brangiau būtų su siuntimu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 08 gruodžio 2010 - 22:53