Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *43 Namučiai...

Man jis ir patinka, planuoju perskaityti visas išleistas jo knygas tongue.gif Apskritai aš mėgstu alkoliteratūrą biggrin.gif
O tu mano skonį žinai geriau nei SS. Ta pastoviai zyzia, nežinau, kokios tau knygos patinka, ką pirkt dovanų biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 08 gruodžio 2010 - 15:55
sveikos knyges 4u.gif
jau geda pasidare visai,vis kviecia zusukt i namus,o as laiko nerandu blush2.gif ir siaip nelabai ka turejau pasakyti.... o pas jus ziuriu diskusijos kaip visad verda,knygu lentynos pildomos kaip ir anksciau biggrin.gif

mano paskutine perskaityta ,pavadinciau ja savo metu knyga, tai "Kleopatros memuarai" wub.gif jau tokia "mano" knyga buvo...skaiciau ja ilgai,beveik tris menesius biggrin.gif ir buvo labai gaila kai baigiau....tiesiog nereali:)

nesenai perskaiciau J.Fowles "Kolekcionierius"... pati knyga parasyta puikiai,literaturiniu atzvilgiu nebloga,bet paliko ji man baisiai nemalonu ispudi,tiesiog iki sleikstulio...kazkodel labai sukrete mane tas psichopatiskumas unsure.gif

o kadangisiemet buvau gera mergaite ir knyge,tai laukiu siuntinio su : "Atenes pagrobimas", "Silve rerum","Valymas","Permainigi vejai"ir su MB dalintis "12 Cezariu" ,"Jaunieji liutai"... ir dra tykau "Amo supuokles".... turesiu skaitymo visiems ateinantiems 2011 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 12 08, 15:55)
Man jis ir patinka, planuoju perskaityti visas išleistas jo knygas  tongue.gif Apskritai aš mėgstu alkoliteratūrą  biggrin.gif
O tu mano skonį žinai geriau nei SS. Ta pastoviai zyzia, nežinau, kokios tau knygos patinka, ką pirkt dovanų  biggrin.gif  4u.gif

Man patinka mat tavo humoro jausmas mirksiukas.gif Kažkaip šitoje plotmėje, manau, turime abidvi šį tą bendro smile.gif Juk pvz. juodas humoras visgi ne kiekvienam priimtinas bei suprantamas.
Tai jeigu tau alkoliteratūra patinka, būtinai perskaityk ir Kunčino "Tūla" smile.gif
Atsakyti
dolly, sveika sugrįžus, kiek galima tave kviest 4u.gif O planuoju skaityt daugiau Fowles knygų ar jau gana biggrin.gif Man tai "kolekcionierius" savu laiku labai patiko thumbup.gif
Ingėnai, žinau, turiu net namie "Tūla", kaip ir visos, laukia savo eilės. Aš jau nebežinau, kur dėtis, taip pasiilgau knygų, noriu ir tos, ir anos. Vėl vieną numečiau ne savo noru, dvi guli pradėtos ir neužbaigtos. Galvoju gal Remarką čia pradėt skaityt, o tai dabar grynai neskaitymo badas man. O iki metų galo planavau dar bent 8 knygas perskaityt (kad būtų gražus lyginis skaičius) ax.gif Jaučiuos tokia išsiderinus iš savo ritmo visai unsure.gif

beje, daite, aš neperskaičiau dar "Gėda", kur paskolinai blush2.gif Ar galiu palaikyt iki kito mūsų meeto, ar jau nori atsiimt?i ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2010 12 08, 16:07)
sveikos knyges 4u.gif
jau geda pasidare visai,vis kviecia zusukt i namus,o as laiko nerandu blush2.gif  ir siaip nelabai ka turejau pasakyti.... o pas jus ziuriu diskusijos kaip visad verda,knygu lentynos pildomos  kaip ir anksciau biggrin.gif

o kadangisiemet buvau gera mergaite ir knyge,tai laukiu siuntinio su : "Atenes pagrobimas", "Silve rerum","Valymas","Permainigi vejai"ir su MB dalintis "12 Cezariu" ,"Jaunieji liutai"... ir dra tykau "Amo supuokles".... turesiu skaitymo visiems  ateinantiems 2011 biggrin.gif

Sveika sugrįžusi 4u.gif

Labai šaunaus siuntinuko lauki mirksiukas.gif
Atsakyti
laba biggrin.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 07, 21:29)
Reikia gal ir man kokių knygų apie Kalėdas paskaityti, nes kaip visad nelabai jaučiu aš Kalėdų dvasios  unsure.gif  biggrin.gif

man su ta dvasia irgi ne kas lotuliukas.gif bet turiu atsidėjus knygą šia tema (Kalėdų, ne dvasios lotuliukas.gif ) bigsmile.gif

QUOTE(Gegytė @ 2010 12 08, 01:29)
laimėjau bilietus į Rygą tongue.gif

sveikinu 4u.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 12 08, 14:44)
Ai, dar Ingėnai, vakar kai buvau BLK, tokia moteris ieškojo V. V. Landsbergio knygų. Priėjo prie konsultantės, ta aišku nežino tokio  doh.gif

va čia tai ohoho blink.gif

Atsakyti
beje, matėt, kad sena.lt jau rodo, kada paskutinį kartą buvo prisijungęs narys ax.gif
Atsakyti
Dorifore,ko rašinėji žinutes naktim? biggrin.gif Pataikei ant tokio momento kai jau tuoj tuoj turėjau užmigti ir bac sms. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 12 08, 16:48)
Dorifore,ko rašinėji žinutes naktim? biggrin.gif Pataikei ant tokio momento kai jau tuoj tuoj turėjau užmigti ir bac sms. biggrin.gif

sorry blush2.gif tiesiog labai reik pagalbos iš tavęs ir vis pamirštu paprašyt. o vakar taip staigiai prisiminiau ir galvoju reik parašyt, kol vėl nepamiršau biggrin.gif Aš kai pati naktibalda, tai atrodo, kad ir kiti nemiega biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 12 08, 17:54)
sorry  blush2.gif  tiesiog labai reik pagalbos iš tavęs ir vis pamirštu paprašyt. o vakar taip staigiai prisiminiau ir galvoju reik parašyt, kol vėl nepamiršau  biggrin.gif Aš kai pati naktibalda, tai atrodo, kad ir kiti nemiega  biggrin.gif  4u.gif

Tai sakyk padėsiu kuo galėsiu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 12 08, 17:24)
  ieškau tos knygos, bet tikrai brangiai kainuoja, negaliu tiek sau leist  blush2.gif

blush2.gif Atrodo aš geidaraštyje brangių nerašiau, tai jei ne mane ištraukei parašyk man į az kokia tai knyga,gal pagelbėsiu
Atsakyti
Dar vienas interviu su Užkalniu biggrin.gif Apie jo naująją knygą ir visa kita.
http://www.tiesa.com...ti-anglija.html
Šįkart priekaištų jam išties neturiu smile.gif
Atsakyti