QUOTE(Masako @ 2010 12 08, 11:42)
Ingenai, zinok, nebepamenu, ka Kubelkos skaicius esu pries 10 metu as ten ja rijau, man atrode, kad visos tos jos knygos panasios Bet atrodo, neskaiciau to persprogusio korseto...
Ta "Persprogęs korstetas" man kitokia nei kitos Kubelkos knygos. Ji turbūt artimesnė istoriniam žanrui Kad ir tai, jog pasakoja, kaip ten su tais korsetais viskas prasidėjo, jų priešistorę
QUOTE(Dorifore @ 2010 12 08, 13:44)
*Gerai, jau gerai. Nusipirkau Raguotienės "Žodžiai apie knygą" ir G. Flobert "Ponia Bovary" (naujo leidimo ir tik 7lt)
**Ai, dar Ingėnai, vakar kai buvau BLK, tokia moteris ieškojo V. V. Landsbergio knygų. Priėjo prie konsultantės, ta aišku nežino tokio
Nuėjo prie kompo pažiūrėt, nieko neranda, sako :tai jūs išisaiškinkit, koks čia rašytojas vaikų ar suaugusių, tada galėsiu parodyt, kur sudėtos jo knygos Nu negalėjau ramiai stovėt, nežinot V.V. L. knygų tai nuvedžiau moterį prie vaikų lentynos, suradau jai "Obuolių pasakos", "Pelytę Zitą", apie "Arklį Dominyką". Papasakojau viską, ką žinau apie juos ir žmogus išsirinko knygą, ir dar padėkojo
**Ai, dar Ingėnai, vakar kai buvau BLK, tokia moteris ieškojo V. V. Landsbergio knygų. Priėjo prie konsultantės, ta aišku nežino tokio
Nuėjo prie kompo pažiūrėt, nieko neranda, sako :tai jūs išisaiškinkit, koks čia rašytojas vaikų ar suaugusių, tada galėsiu parodyt, kur sudėtos jo knygos Nu negalėjau ramiai stovėt, nežinot V.V. L. knygų tai nuvedžiau moterį prie vaikų lentynos, suradau jai "Obuolių pasakos", "Pelytę Zitą", apie "Arklį Dominyką". Papasakojau viską, ką žinau apie juos ir žmogus išsirinko knygą, ir dar padėkojo
* Sveikinu, šaunūs pirkinukai
** Na bet iš kur tokių tamsių neišprususių konsultančių jie prirenka Manau, net nereikia būti dideliu vaikiškos literatūros žinovu ar turėti pačiam vaikų, kad būti bent girdėjus kažką apie tokį rašytoją kaip V.V. Landsbergis