Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *43 Namučiai...

QUOTE(Masako @ 2010 12 08, 11:42)
Ingenai, zinok, nebepamenu, ka Kubelkos skaicius esu doh.gif  pries 10 metu as ten ja rijau, man atrode, kad visos tos jos knygos panasios biggrin.gif  Bet atrodo, neskaiciau to persprogusio korseto... g.gif

Ta "Persprogęs korstetas" man kitokia nei kitos Kubelkos knygos. Ji turbūt artimesnė istoriniam žanrui g.gif Kad ir tai, jog pasakoja, kaip ten su tais korsetais viskas prasidėjo, jų priešistorę tongue.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 12 08, 13:44)
*Gerai, jau gerai. Nusipirkau Raguotienės "Žodžiai apie knygą" ir G. Flobert "Ponia Bovary" (naujo leidimo ir tik 7lt)

**Ai, dar Ingėnai, vakar kai buvau BLK, tokia moteris ieškojo V. V. Landsbergio knygų. Priėjo prie konsultantės, ta aišku nežino tokio  doh.gif
Nuėjo prie kompo pažiūrėt, nieko neranda, sako :tai jūs išisaiškinkit, koks čia rašytojas vaikų ar suaugusių, tada galėsiu parodyt, kur sudėtos jo knygos  doh.gif  Nu negalėjau ramiai stovėt, nežinot V.V. L. knygų  doh.gif  tai nuvedžiau moterį prie vaikų lentynos, suradau jai "Obuolių pasakos", "Pelytę Zitą", apie "Arklį Dominyką". Papasakojau viską, ką žinau apie juos ir žmogus išsirinko knygą, ir dar padėkojo  biggrin.gif

* Sveikinu, šaunūs pirkinukai 4u.gif
** blink.gif Na bet iš kur tokių tamsių neišprususių konsultančių jie prirenka g.gif doh.gif Manau, net nereikia būti dideliu vaikiškos literatūros žinovu ar turėti pačiam vaikų, kad būti bent girdėjus kažką apie tokį rašytoją kaip V.V. Landsbergis cool.gif
Atsakyti
Labas,

Vis dar skaitau Žemaitę, įtariu, skaitysiu daugiau lietuvių autorių tokia nostalgija užėjo...

QUOTE(Mona187 @ 2010 12 07, 22:27)
Iš viso gal aš tiek daug jų ir neturėjau - na, kad nuoširdžiai su kuo pasikalbėti galėdavau tik su viena kita

Draugų ir nereikia daug turėt. Vieno gero užtenka. O jau tada tą draugystę visaip puoselėt.. Dar ne vakaras, jei neturi - surasi. 4u.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 07, 23:27)
Va va, aš nebežinau ar laukti man jo ar ką daryti. Tarėmės dėl knygos, sakė, kad nebus Vilniuje kelias savaites...

Iš pardavėjo (tiesa, kitu vardu), pirkau "Trapumą", tai irgi ilgiausiai laukiau, jau galvojau, dingo, neberašė. Bet išlaukiau, knygą atsiuntė, pinigus mokėjau po gavimo, viskas gerai. Bet Kalėdoms aš bijočiau rizikuoti, per mažai laiko jau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaitanti: 08 gruodžio 2010 - 14:23
Ingėnai, matai BLK yra tokia politika, kad jie prie klientų nelenda. Darbuotojai yra akcentuojami tam, kad dėliotų knygas į lentynas, stovėtų kasoj, surastų kompe ir parodytų kokią knygą. Jie nereikalauja iš konsultanto žinių apie jas. Todėl ir susidaro tokios situacijos.

O dėl to mūsų pirkėjo, kokio velnio perkat pas jį, laukiat knygos 3savaites ir ilgiau rolleyes.gif ir kaip jis nebijo siųsti, o paskui laukti pinigų. Ar taip visais pasitiki, kad sumokės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 12 08, 14:24)
Ingėnai, matai BLK yra tokia politika, kad jie prie klientų nelenda. Darbuotojai yra akcentuojami tam, kad dėliotų knygas į lentynas, stovėtų kasoj, surastų kompe ir parodytų kokią knygą. Jie nereikalauja iš konsultanto žinių apie jas. Todėl ir susidaro tokios situacijos.

bet ir to nesugeba doh.gif
Atsakyti
Va užmačiau, kad SM knygų išparduotuvėje parduoda Sarah Dunant “Veneros gimimas” už 5 Lt.
Žinokit, labai liuks knyga bigsmile.gif thumbup.gif, man labai patiko rolleyes.gif
Lengvai skaitosi, joje nemažai apie meną. Priskirčiau istoriniam žanrui. Man daug labiau patiko už tos pačios autorės "Kurtizanės draugijoje".
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 08, 14:45)
Va užmačiau, kad SM knygų išparduotuvėje parduoda  Sarah Dunant “Veneros gimimas” už 5 Lt.
Žinokit, labai liuks knyga bigsmile.gif  thumbup.gif, man labai patiko rolleyes.gif
Lengvai skaitosi, joje nemažai apie meną. Priskirčiau istoriniam žanrui. Man daug labiau patiko už tos pačios autorės "Kurtizanės draugijoje".

drinks_cheers.gif labai gera knyga smile.gif nors ir "kurtizanes" antroji knygos dali buvo idomu skaityt smile.gif

P.S.Ar as ka praleidau?Jau knygas siunciat g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eliss: 08 gruodžio 2010 - 15:18
Ar žada būti maximoj iki metų galo dar nuolaidų knygoms, ar ne? ax.gif
Atsakyti
eliss, aš kaip supratau Ingėnas jau išsiuntė g.gif Aš tai dar nesu nupirkus net biggrin.gif ieškau tos knygos, bet tikrai brangiai kainuoja, negaliu tiek sau leist blush2.gif
Atsakyti
Sveikos trumpam užbėgau pasidalinti , Gal kurią sudomins
http://www.bernardin...pos-knyga/54233

ir dar teko vartyti šią , tai mane sudomino
http://www.bernardin...-rinktine/53862

QUOTE(muminukas @ 2010 12 07, 17:13)
Goran Tunstrom Kalėdų oratorija. skaičiau, bet nieko neatsimenu  doh.gif

praitais metais ją bandžiau skaityti, sunkiai skaitėsi ir numečiau. blush2.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 08, 11:40)
Vakar pradėjau skaityti Charles Bukowski autobiografinį  romaną "Arklienos kumpis". Tai pirmoji mano pažintis su šiuo autoriumi. Labai vežantis, įstraukiantis pasakojimo stilius thumbup.gif  Daug humoro, bet juodo. Ir labai daug keiksmažodžių bei pošlybių tongue.gif  Galvoju, angliškai skaitant gal tie keiksmažodžiai ir nekristų tiek į akis, juk labiau įprasti g.gif  Lietuviškai visgi kiek rėžia ausį. Na bet vistiek knyga patinka smile.gif  Beje, jau autoriaus tėvas tai geras svoločius doh.gif  gun_bandana.gif

Ši knyga kol kas pirmoji ir kol kas vienintelė pažintis buvo su šiuo autoriumi.Man ji nepaisant pošlybių irgi patiko.Kada nors šio autoriaus kažką tikrai skaitysiu.Greičiausiai tai bus jo "Paštas" arba pati naujausia "Holivudas"

http://kitosknygos.lt/knygos/Holivudas

Jau turiu dovanėlę kam aš turiu dovanoti,belieka tik išsiųsti. thumbup.gif .
Tiesa sėdint su mažu vaiku sunkoka iš namų ištrūkti.
Kaži jei kitos savaitės pradžioje išsiųsčiau nebūtų vėlu. g.gif Kažkaip niekada nieko paštu nesiunčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pajauta: 08 gruodžio 2010 - 15:29
QUOTE(eliss @ 2010 12 08, 15:17)
drinks_cheers.gif labai gera knyga smile.gif nors ir "kurtizanes" antroji knygos dali buvo idomu skaityt smile.gif
P.S.Ar as ka praleidau?Jau knygas siunciat g.gif

"Kurtizanė" irgi gera, bet man jos stilius, pateikimas visgi kiek pergrubus g.gif "Veneros gimimas" kur kas subtilesnė.
Na aš jau išsiunčiau blush2.gif Gal ankstokai, bet, pamaniau, geriau gauti kiek anksčiau, nei pavėluotai unsure.gif

QUOTE(Mona187 @ 2010 12 08, 15:20)
Ar žada būti maximoj iki metų galo dar nuolaidų knygoms, ar ne? ax.gif

Tikrai nemanau schmoll.gif

QUOTE(Pajauta @ 2010 12 08, 15:28)
*Ši knyga kol kas pirmoji ir kol kas vienintelė pažintis  buvo su šiuo autoriumi.Man ji nepaisant pošlybių irgi patiko.Kada nors šio autoriaus  kažką tikrai skaitysiu.Greičiausiai tai bus jo "Paštas" arba pati naujausia "Holivudas"
**  Jau turiu dovanėlę kam aš turiu dovanoti,belieka tik išsiųsti. thumbup.gif .
Tiesa sėdint su mažu vaiku sunkoka  iš namų ištrūkti.
Kaži  jei kitos  savaitės pradžioje  išsiųsčiau nebūtų vėlu. g.gif Kažkaip niekada nieko paštu nesiunčiau.

* O aš pagal anotacijas nusižiūrėjau, kad visai norėčiau kada nors perskaityti jo "Skaitalas", galbūt - "Moterys".
** Kitos savaitės pradžioje dar tikrai neturėtų būti vėlu.
Atsakyti
Pajauta, aš irgi siųsiu kitą savaitę. SS sakė irgi. Tad manau galim ir tartis visos, kad tada siunčiam ax.gif
Ingėnai, pamiršau pasidžiaugt, kad skaitai Bukowski ir dar patinka thumbup.gif Aš irgi noriu ją perskaityt, bet neprisiruošiu, nes jo "Paštas" man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 12 08, 15:48)
Ingėnai, pamiršau pasidžiaugt, kad skaitai Bukowski ir dar patinka  thumbup.gif Aš irgi noriu ją perskaityt, bet neprisiruošiu, nes jo "Paštas" man labai patiko  thumbup.gif

Žinai, aš skaitydama net pagalvojau, kad tau tas rašytojas tikrai turėtų patikti tongue.gif
Atsakyti