Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *43 Namučiai...

QUOTE(daite @ 2010 12 07, 21:31)
Susigundžiau ir aš Paasillina, gal kalėdoms/ gimtadieniui užsisakyti.  biggrin.gif Fati, nuo kurios pradėti?  mirksiukas.gif

o aš vis tik siūlyčiau pradėti nuo jo "Grupinės savižudybės magija" arba "Zuikio metai", juose gal kiek jo stilius publicistinis. Na bet kadangi nusipirkti realiai galima tik paskutiniąją jo knygą, tai nuo to ir pradėk.
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2010 12 08, 01:29)
laimėjau bilietus į Rygą tongue.gif

Pasakyk, kad meluoji, kąąąą laugh.gif
Kur, kaip, kas? bigsmile.gif
Jau matau kaip čia kas, nu ***** pavydžiu aš tau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 08 gruodžio 2010 - 00:52
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 08, 00:45)
Pasakyk, kad meluoji, kąąąą laugh.gif
Kur, kaip, kas?  bigsmile.gif
Jau matau kaip čia kas, nu ***** pavydžiu aš tau  biggrin.gif

vat matai baltai papavydėjau Doriforei, kad ta mirksiukas.gif vis knygas laimi, labai kažko užsimaniau ir gavau. O keliones aš dievinu taip pat kaip knygas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegytė: 08 gruodžio 2010 - 00:54
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 08, 01:38)
*O šiaip tai jau visiems viešai žinoma - aš myliu Evans'ą wub.gif

**Ar tik ne mano nabagėlis Baltasis Tigras po svetimas mašinas vadalojas, m? dry.gif

*o man kazkaip nelabai limpa. Gal del to, kad po Anos Kareninos emiau? biggrin.gif Bet jau tokiu amerikonisku sabloniskumu, pavirsutiniskumu kvepia..skaitalas toks g.gif

** lotuliukas.gif
Papildyta:
Fatimaallaa, ka reiskia tavo nickas, jei ne paslaptis? kazin, ar teisingai as ji mintyse tariu (FatimaLIA (kirciuotas paskutinis skiemuo) biggrin.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 08 gruodžio 2010 - 08:54
QUOTE(Gegytė @ 2010 12 08, 00:54)
vat matai baltai papavydėjau Doriforei, kad ta  mirksiukas.gif vis knygas laimi, labai kažko užsimaniau ir gavau. O keliones aš dievinu taip pat kaip knygas.

o kur čia taip dalija? bigsmile.gif blink.gif

----------
žinokit, po Silvos rerum kažkaip neužeinu TOKIOS knygos verysad.gif Mandolina dar visai nieko palyginti buvo, o dabar ir vieną imu, ir kitą - per silpnos.
aišku, kitiems SR gal ir nepaliks tokio įspūdžio, bet man paliko stiprų, niekaip neužleidžia pozicijų unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 07, 23:52)
Tokia ir kantrybė, čia mūsų Kalėdinėm dovanoms man tos knygos reikia  biggrin.gif  pagal foto diedas, bet kai telefonu kalbu, balsas jaunas, tai nebežinau  biggrin.gif

Gal čia ir tas pats g.gif
Žinok, jeigu dėl dovanos Kalėdoms, tai aš visgi neberizuočiau, nebelaukčiau. Juk realiai jau reikia apie išsiuntimą pradėto galvoti. Aš kaip tik šįryt savąją išsiunčiau smile.gif

QUOTE(Gegytė @ 2010 12 08, 00:29)

Jau mačiau, sveikinu 4u.gif
Apturėsi gerą laiką bigsmile.gif thumbup.gif

Vakar pradėjau skaityti Charles Bukowski autobiografinį romaną "Arklienos kumpis". Tai pirmoji mano pažintis su šiuo autoriumi. Labai vežantis, įstraukiantis pasakojimo stilius thumbup.gif Daug humoro, bet juodo. Ir labai daug keiksmažodžių bei pošlybių tongue.gif Galvoju, angliškai skaitant gal tie keiksmažodžiai ir nekristų tiek į akis, juk labiau įprasti g.gif Lietuviškai visgi kiek rėžia ausį. Na bet vistiek knyga patinka smile.gif Beje, jau autoriaus tėvas tai geras svoločius doh.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 08 gruodžio 2010 - 09:41
QUOTE(muminukas @ 2010 12 08, 10:15)
žinokit, po Silvos rerum kažkaip neužeinu TOKIOS knygos  verysad.gif

o ar esi skaicius T. Chavalier Dama su vienaragiu. Man sitos knygos kazkaip labai siejasi - daug paraleliu ax.gif Bet gal cia tik man g.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2010 12 08, 09:47)
o ar esi skaicius T. Chavalier Dama su vienaragiu. Man sitos knygos kazkaip labai siejasi - daug paraleliu ax.gif Bet gal cia tik man g.gif

Na aš labai tikiuosi, kad "Silva rerum" bus kur kas geresnė už "Dama su vienaragiu" unsure.gif Nes "Dama su vienaragiu" man nelabai patiko, gan vidutiniška pasirodė g.gif
"Dama su vienaragiu", kiek pamenu, muminukas jau skaitė smile.gif Jai patiko, jos rekomendacijų vedama ir aš ją perskaičiau.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 08, 10:50)
Na aš labai tikiuosi, kad "Silva rerum" bus kur kas geresnė už "Dama su vienaragiu" unsure.gif  Nes "Dama su vienaragiu" man nelabai patiko, gan vidutiniška pasirodė g.gif
"Dama su vienaragiu", kiek pamenu, muminukas jau skaitė smile.gif  Jai patiko, jos rekomendacijų vedama ir aš ją perskaičiau.

haha, kiekvienam savo. Man tai Dama labiau patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 08 gruodžio 2010 - 09:56
labas rytas 4u.gif smagiai laiką leidžiu su stilistikos vadovėliu laugh.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 08, 10:40)
Gal čia ir tas pats g.gif
Žinok, jeigu dėl dovanos Kalėdoms, tai aš visgi neberizuočiau, nebelaukčiau. Juk realiai jau  reikia apie išsiuntimą pradėto galvoti. Aš kaip tik šįryt savąją išsiunčiau smile.gif

Tai va. Iš esmės nelabai pasirinkimo turiu, palauksiu iki ryt, tada jau pati skambinsiu.. unsure.gif žiūrėsiu kaip čia bus
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2010 12 08, 09:56)
haha, kiekvienam savo. Man tai Dama labiau patiko smile.gif

Ir tai yra tiesa smile.gif drinks_cheers.gif

Beje, man asmeniškai "Dama su vienaragiu" savo pasakojimu stiliumi labai priminė Kubelkos "Persprogęs korsetas". Neteko tau šiosios skaityti?
Atsakyti
Labas rytas, as vis dar su "Karta Amerikoje

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 07, 15:11)
Nerinha koks tavo avataras superinis wub.gif Toks žiemiškas žiemiškas wub.gif Man kiekvieną kartą jį pamačius padvelkia tokiu fainu žiemišku šaltuku, sniego pūsnimis ir didelėmis snaigėmis, limpančiomis prie blakstienų wub.gif

Aciu ax.gif
QUOTE(Gegytė @ 2010 12 08, 01:29)

Sveikunu 4u.gif 4u.gif 4u.gif , geros keliones drinks_cheers.gif
Atsakyti