Truputį sukonkretinsiu - kalėdinės tematikos knygų daugiau norėčiau (į jau duotus pasiūlymus atsižvelgsiu). Ir vis dėlto kalėdoms norėtųsi konors lengvesnio, nei čia išsireiškiau, kad tinka bet kokios knygos; kankinsimės vėliau
QUOTE(Mona187 @ 2010 12 07, 00:16)
Papildyta:
Tai nieks neparekomenduosit su žiemiška tematika knygų (gali būti įvairaus tipo)?
Tai nieks neparekomenduosit su žiemiška tematika knygų (gali būti įvairaus tipo)?
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 07, 01:18)
Iš viso gal aš tiek daug jų ir neturėjau - na, kad nuoširdžiai su kuo pasikalbėti galėdavau tik su viena kita (menant mokyklos laikus), nors lytis tada nebuvo svarbu, turėjau ir draugą-vaikiną, su kuriuo irgi būdavo labai smagu, bet po to, po mokyklos baigimo, su visais ryšiai nutrūko, ir susirašinėjimas internetu jau ne tas pats, kas gyvai bendrauti su žmogumi; toliau studijų metais irgi buvo žmonių, su kuriais laisviau bendraudavau, ir tai būdavo tik universitete, už jo slenksčio vėl būdavau viena (na, gal tai lėmė ta priežastis, kad visada po dienos paskaitų iškart vykdavau namo, į kitą miestą. Ir tai būdavo tik vienetai žmonių, nors savo kurse sutardavau su visais, bet artimų draugiškų santykių nebuvo. Dabar darbe mano draugės - kolegės. Gal taip ir geriau, be kažkokių draugių sutrukdymo namie aš ramiai galiu skaityti knygas.
Ai, tiesa, dar turiu pusseserę, su kuria labai šilti santykiai, tai kartais pasimatom, bet irgi ne per dažniausiai
QUOTE(Papugele @ 2010 12 07, 12:17)
Papildyta:
Evans "Vilku ratas", "Kaledu nebus", "Paneles Smilos sniego jausmas"..
Bet as ziemines knygas mieliau skaitau per vasaros karscius, dabar kazko netraukia
Na "Kaledu nebus' tik dabar ir skaityti
Evans "Vilku ratas", "Kaledu nebus", "Paneles Smilos sniego jausmas"..
Bet as ziemines knygas mieliau skaitau per vasaros karscius, dabar kazko netraukia
Na "Kaledu nebus' tik dabar ir skaityti
Vilkų ratas juk gan stora knyga, nors visai norėčiau paskaityti, geriau jau po Kalėdų
QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 07, 14:57)
Labas,
Galvoju, ir niekas nešauna į galvą.
Šiemet pavyzdžiui skaičiau tą. Bet ji man nelabai patiko, tai nelabai ir rekomenduoju.
Daug geresnė gal būt ši. Seniai skaičiau, tokia plonytė, patiko, net nusipirkau.
Oho, kokie atsiliepimai nuoširdūs, kad ir aš iš karto užsimaniau perskaityti tas knygas
Galvoju, ir niekas nešauna į galvą.
Šiemet pavyzdžiui skaičiau tą. Bet ji man nelabai patiko, tai nelabai ir rekomenduoju.
Daug geresnė gal būt ši. Seniai skaičiau, tokia plonytė, patiko, net nusipirkau.
Oho, kokie atsiliepimai nuoširdūs, kad ir aš iš karto užsimaniau perskaityti tas knygas
Maxence Fermine Sniegas bandysiu ieškoti, turi būti mano miesto bibliotekoj, ačiū
QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 07, 15:09)
Ai, dar tokios su žiema asociajuojasi, bet jų neskaičiau, nežinau apie ką:
Italo Calvino. Jeigu keleivis žiemos naktį.
John Steinbeck. Mūsų nerimo žiema.
Danutė Bindokienė. Angelų sniegas.
Kęstutis Navakas. Du lagaminai sniego
Anita Shreve. Šviesa ant sniego
Jei ką gero rasi, pranešk...
Italo Calvino. Jeigu keleivis žiemos naktį.
John Steinbeck. Mūsų nerimo žiema.
Danutė Bindokienė. Angelų sniegas.
Kęstutis Navakas. Du lagaminai sniego
Anita Shreve. Šviesa ant sniego
Jei ką gero rasi, pranešk...
Pranešiu, bet tik nuo kitos savaitės
QUOTE(muminukas @ 2010 12 07, 15:13)
man su Kalėdomis vaikiška asocijuojasi - Dž. Rodario Žydrosios strėlės kelionė
ir dar vieną kažkokią turiu, kurios pavadinime tikrai yra žodis kalėdos, bet nepamenu pavadinimo, oji pas mamą likusi. vėlia pasuksiu pasiklausti. ji senokai leista, prieš kokius15-16 metų.
va, pasukau
Goran Tunstrom Kalėdų oratorija. skaičiau, bet nieko neatsimenu
ir dar vieną kažkokią turiu, kurios pavadinime tikrai yra žodis kalėdos, bet nepamenu pavadinimo, oji pas mamą likusi. vėlia pasuksiu pasiklausti. ji senokai leista, prieš kokius15-16 metų.
va, pasukau
Goran Tunstrom Kalėdų oratorija. skaičiau, bet nieko neatsimenu
Tinka visokios, vaikiškos kažkaip net mielesnės atrodo, ne tokios sunkios. Skaičiau ir aš vaikystėj kažkokią knygą, su žiema susijusią, bet dabar neprisiminsiu pavadinimo, tiesa, kai skaičiau, buvo vasara
QUOTE(Vessta @ 2010 12 07, 15:17)
Šitą turiu pasiėmus, bet irgi gal pasilaikysiu šiek tiek vėlesniam laikui, neatrodo vienu ypu perskaitoma
QUOTE(laTulipe @ 2010 12 07, 17:37)
o pas mane savos stovi ilgą laiką pasiteisinimas: reik bibliotekines skaityt, nes savos gali ir pastovėt tai taip ir gyvenu
savos gali palaukti, o bibliotekinės nelabai