Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *43 Namučiai...

Laba vakara smile.gif,
Truputį sukonkretinsiu - kalėdinės tematikos knygų daugiau norėčiau (į jau duotus pasiūlymus atsižvelgsiu). Ir vis dėlto kalėdoms norėtųsi konors lengvesnio, nei čia išsireiškiau, kad tinka bet kokios knygos; kankinsimės vėliau biggrin.gif
QUOTE(Mona187 @ 2010 12 07, 00:16)
Papildyta:
Tai nieks neparekomenduosit su žiemiška tematika knygų (gali būti įvairaus tipo)?

QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 07, 01:18)
Mona, o kur visos draugės?  blush-anim-cl.gif

Iš viso gal aš tiek daug jų ir neturėjau - na, kad nuoširdžiai su kuo pasikalbėti galėdavau tik su viena kita (menant mokyklos laikus), nors lytis tada nebuvo svarbu, turėjau ir draugą-vaikiną, su kuriuo irgi būdavo labai smagu, bet po to, po mokyklos baigimo, su visais ryšiai nutrūko, ir susirašinėjimas internetu jau ne tas pats, kas gyvai bendrauti su žmogumi; toliau studijų metais irgi buvo žmonių, su kuriais laisviau bendraudavau, ir tai būdavo tik universitete, už jo slenksčio vėl būdavau viena (na, gal tai lėmė ta priežastis, kad visada po dienos paskaitų iškart vykdavau namo, į kitą miestą. Ir tai būdavo tik vienetai žmonių, nors savo kurse sutardavau su visais, bet artimų draugiškų santykių nebuvo. Dabar darbe mano draugės - kolegės. Gal taip ir geriau, be kažkokių draugių sutrukdymo namie aš ramiai galiu skaityti knygas.
Ai, tiesa, dar turiu pusseserę, su kuria labai šilti santykiai, tai kartais pasimatom, bet irgi ne per dažniausiai

QUOTE(Papugele @ 2010 12 07, 12:17)
Papildyta:

Evans "Vilku ratas", "Kaledu nebus", "Paneles Smilos sniego jausmas"..

Bet as ziemines knygas mieliau skaitau per vasaros karscius, dabar kazko netraukia biggrin.gif
Na "Kaledu nebus' tik dabar ir skaityti thumbup.gif

Vilkų ratas juk gan stora knyga, nors visai norėčiau paskaityti, geriau jau po Kalėdų 4u.gif

QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 07, 14:57)
Labas,
Galvoju, ir niekas nešauna į galvą.
Šiemet pavyzdžiui skaičiau . Bet ji man nelabai patiko, tai nelabai ir rekomenduoju.
Daug geresnė gal būt ši. Seniai skaičiau, tokia plonytė, patiko, net nusipirkau.
Oho, kokie atsiliepimai nuoširdūs, kad ir aš iš karto užsimaniau perskaityti tas knygas  4u.gif

Maxence Fermine Sniegas bandysiu ieškoti, turi būti mano miesto bibliotekoj, ačiū 4u.gif

QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 07, 15:09)

Pranešiu, bet tik nuo kitos savaitės 4u.gif

QUOTE(muminukas @ 2010 12 07, 15:13)
man su Kalėdomis vaikiška asocijuojasi - Dž. Rodario Žydrosios strėlės kelionė  blush2.gif

ir dar vieną kažkokią turiu, kurios pavadinime tikrai yra žodis kalėdos, bet nepamenu pavadinimo, oji pas mamą likusi. vėlia pasuksiu pasiklausti. ji senokai leista, prieš kokius15-16 metų.

va, pasukau
user posted image
Goran Tunstrom Kalėdų oratorija. skaičiau, bet nieko neatsimenu  doh.gif

Tinka visokios, vaikiškos kažkaip net mielesnės atrodo, ne tokios sunkios. Skaičiau ir aš vaikystėj kažkokią knygą, su žiema susijusią, bet dabar neprisiminsiu pavadinimo, tiesa, kai skaičiau, buvo vasara

QUOTE(Vessta @ 2010 12 07, 15:17)

Šitą turiu pasiėmus, bet irgi gal pasilaikysiu šiek tiek vėlesniam laikui, neatrodo vienu ypu perskaitoma

QUOTE(laTulipe @ 2010 12 07, 17:37)
o pas mane savos stovi ilgą laiką  blush2.gif pasiteisinimas: reik bibliotekines skaityt, nes savos gali ir pastovėt  blush2.gif tai taip ir gyvenu  doh.gif

drinks_cheers.gif savos gali palaukti, o bibliotekinės nelabai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 07 gruodžio 2010 - 22:34
QUOTE(Dorifore @ 2010 12 07, 10:39)
Nepatikėsit, bet aš laimėjau šią knygą  biggrin.gif Jeigu nebūčiau aš, galvočiau, kad čia korupcija kokia, nu bet kai sekas, tai sekas  thumbup.gif

Wau, sveikinimai. 4u.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 07, 13:25)
Elif Shafak "Stambulo pavainikė"

Labai įdomus atsiliepimas, norėčiau ją perskaityti.

QUOTE(katilina @ 2010 12 07, 16:57)
Jose Luis Sampedro "Etrusko šypsena".

Verta, aš berods atsiliepimą rašiau (ar norėjau rašyti, nebepamenu doh.gif ). Gera, šilta knyga. thumbup.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 12 07, 20:25)
Klaipėda, darom šeštadienį meetą? vėl kokią 14val centre?  ax.gif

Būtinai P.S. Aš irgi tamstos pasigedau/ pasiilgau. mirksiukas.gif

Ingėnai, skaitau dabar Harris "Penki ketvirčiai apelsino" - labai patinka. thumbup.gif

Susigundžiau ir aš Paasillina, gal kalėdoms/ gimtadieniui užsisakyti. biggrin.gif Fati, nuo kurios pradėti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2010 12 07, 22:31)
*Ingėnai, skaitau dabar Harris "Penki ketvirčiai apelsino" - labai patinka.  thumbup.gif

**Susigundžiau ir aš Paasillina, gal kalėdoms/ gimtadieniui užsisakyti.  biggrin.gif Fati, nuo kurios pradėti?  mirksiukas.gif

* Kaip smagu girdėti bigsmile.gif thumbup.gif
Pastebėjau, kad kartais mudviejų knyginiai skoniai gan panašūs. Aišku, ne visada, bet juk taip ir būti negali.

**Bet prekyboje belikusi Paasillinos tik naujausia knyga - "Kaukiantis malūninkas". Aš tavo vietoj nuo jos ir pradėčiau. O jei patiks, vėliau galėsi ieškoti kažkur kitų jo knygų.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 07, 23:06)
* Kaip smagu girdėti bigsmile.gif  thumbup.gif
Pastebėjau, kad kartais mudviejų  knyginiai skoniai gan panašūs. Aišku, ne visada, bet juk taip ir būti negali.

**Bet prekyboje belikusi Paasillinos tik naujausia knyga - "Kaukiantis malūninkas". Aš tavo vietoj nuo jos ir pradėčiau. O jei patiks, vėliau galėsi ieškoti kažkur  kitų jo knygų.

- Aš tai irgi pastebėjau. 4u.gif

-- Ačiū, bandysiu bibliotekoje žiūrėtis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar niekam sena.lt neteko susidurti su pardavėju omasilionis?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 07, 23:13)
Ar niekam sena.lt neteko susidurti su pardavėju omasilionis?

Kiek pamenu, jį Meskute5 keikė, kad niekaip neišsiunčia. Kiek supratau, tai šitas ir bus iš Provanso.
Atsakyti
Na labanakt 4u.gif , einu toliau skaityti. Turiu užbaigti jau Kinišką skraistę (detektyvas)
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 08, 00:16)
Kiek pamenu, jį Meskute5 keikė, kad niekaip neišsiunčia. Kiek supratau, tai šitas ir bus iš Provanso.

Va va, aš nebežinau ar laukti man jo ar ką daryti. Tarėmės dėl knygos, sakė, kad nebus Vilniuje kelias savaites, ar galiu palaukti. Laukiau, skambina po kelių savaičių, sako būsu Vilniuje dar kitą savaitę. Vėl laukiu. Skambina šiandien, galvojau jau galėsim susitikti, sako dar po kelių dienų. Tai nebežinau ar tęsti man paieškas, ar laukti laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 07 gruodžio 2010 - 23:27
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 07, 23:27)
Va va, aš nebežinau ar laukti man jo ar ką daryti. Tarėmės dėl knygos, sakė, kad nebus Vilniuje kelias savaites, ar galiu palaukti. Laukiau, skambina po kelių savaičių, sako būsu Vilniuje dar kitą savaitę. Vėl laukiu. Skambina šiandien, galvojau jau galėsim susitikti, sako dar po kelių dienų. Tai nebežinau ar tęsti man paieškas, ar laukti laugh.gif

Jei turi kantrybės, manau, anksčiau ar vėliau sulauksi. Bet aš nežinau, turbūt visgi Alma Litteros keli pardavėjai sena.lt yra g.gif Ir kiekviens jų galbūt turi savų bendravimo bei prekybos ypatumų. Aš pati mat su kitu vaikinuku bendravau. O čia pagal foto jau visas diedas atrodo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 08, 00:40)
Jei turi kantrybės, manau, anksčiau ar vėliau sulauksi. Bet aš nežinau, turbūt visgi Alma Litteros keli pardavėjai sena.lt yra g.gif  Ir kiekviens jų galbūt turi savų bendravimo bei prekybos ypatumų. Aš pati mat  su kitu vaikinuku bendravau. O čia pagal foto jau visas diedas atrodo tongue.gif

Tokia ir kantrybė, čia mūsų Kalėdinėm dovanoms man tos knygos reikia biggrin.gif pagal foto diedas, bet kai telefonu kalbu, balsas jaunas, tai nebežinau biggrin.gif
Atsakyti
laimėjau bilietus į Rygą tongue.gif
Atsakyti

QUOTE(Masako @ 2010 12 07, 18:09)
o zinai, kaip buvo lotuliukas.gif
Norejau pirkti Pameistri. O  pardaveja ir sako: "o gal domina ir Takoskyra? berods, SS ji patiko".
blink.gif Nu afigiet lotuliukas.gif O šiaip tai jau visiems viešai žinoma - aš myliu Evans'ą wub.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 12 07, 20:25)
O dar knyga skaitoma mašinoj guli ne savoj, negaliu tęsti  doh.gif
Ar tik ne mano nabagėlis Baltasis Tigras po svetimas mašinas vadalojas, m? dry.gif
Atsakyti