Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *43 Namučiai...

Labas vakaras,

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 07, 15:11)
Masako, tu ir vėl mano draugė biggrin.gif Neši namo tokias pat knygas, kokias ir aš turiu, ir kokios man patinka biggrin.gif

o zinai, kaip buvo lotuliukas.gif
Norejau pirkti Pameistri. O pardaveja ir sako: "o gal domina ir Takoskyra? berods, SS ji patiko". Na ka, as ir apsisprendziau lotuliukas.gif Tai va, buna tokiu tyliu temos dalyviu, bet nereiskia, kad jie nieko nemato, nieko negirdi biggrin.gif Cia akmenelis i vienos mielos merginos, is kurios jau ne karta pirkau, kuri skaito musu tema, bet nekalba, darza biggrin.gif

Rytoj tureciau parsivezti Chirurga ir Kvepalus bigsmile.gif Ir vsio, raukiu su tais pirkimais doh.gif

QUOTE(katilina @ 2010 12 07, 17:57)
[b]Arnon Grunberg "Fantomo skausmas"

skaiciau sita, bet, zinok, nelabai ka atsimenu doh.gif
Man rodos, kad visai nebloga knyga g.gif

Ingenai, liux atsiliepimas thumbup.gif esu isitikinus, kad ir man patiktu ta knyga bigsmile.gif
Beje, aciu tau uz Rivertono dvara, jau turiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 07 gruodžio 2010 - 18:10
Sveikos, mielosios. 4u.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 12 07, 11:39)

Nepatikėsit, bet aš laimėjau šią knygą  biggrin.gif Jeigu nebūčiau aš, galvočiau, kad čia korupcija kokia, nu bet kai sekas, tai sekas  thumbup.gif

Sveikinu. 4u.gif

QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 07, 16:09)

Ne, ji nėra labai su žiema susijusi, bet kaip knyga tai tikrai verta dėmesio. Kitoniška, gan keista knyga, bet velniškai įtraukianti. thumbup.gif

QUOTE(katilina @ 2010 12 07, 17:57)

Arnon Grunberg "Fantomo skausmas"

Tik šitą iš tavo paminėtų skaičiau. Puikus rašymo stilius, lyg ir siužetas įdomus, nenuobodus, bet visgi kažkokio cinkelio man joje pritrūko. g.gif Net nežinau, ar norėčiau rekomenduoti.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 07, 16:32)
vat ir man pačiai labai įdomu, nors jau beveik 6-eri metai prabėgo, kai aš palikau šį miestą, vis tik skaitydama O.Pamuk knygą 'Stambulas' mano matytąjį stambulą aš neišvydau. Aišku didžiulis laiko skirtumas tarp manojo Stambulo ir Pamuko. Na bet tikriausiai imsiuosi šios knygos jau tik naujaisiais metais.

Ir visgi, turiu pripažinti, Elif Shafak Stambulas man patiko labiau, nei kad Pamuko blush2.gif (neturiu omeny konkrečios Pamuko knygos "Stambulas", tik kitas jo dvi skaitytas, pagal kurias visgi galima kažkokį įspūdį apie tą vietą, tuos žmones susidaryti). Kodėl? Net nėra abejonių, kad Pamukas be galo talentingas rašytojas, bet va jo kūriniuose man visgi per daug melancholijos unsure.gif Buvau kažkur skaičiusi, kad turkai kaip tauta ir yra savo prigimtimi gan melancholiški. Bet va Elif Shafak sukurti tų žmonių tipažai kur kas ryškesni, įdomesni. Galbūt keisti, netobuli, su savo trūkumais, bet būtent tuo ir žavūs. Tos tetulkos, pagalvojus, savo keistenybėmis netgi Adamsų šeimynėlę kažkiek priminė biggrin.gif
Tik nenoriu suklaidinti - apie patį miestą, šalį Elif Shafak knygoje "Stambulo pavainikė" išties nėra daug. Labiau apie joje gyvenančius žmones, apie istorinius įvykius.

QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 07, 16:41)
Žinoma, nepatiks - parduosi be gailesčio smile.gif.. Tuo labiau, kad ten tokia nedidelė knygelė...

Tai kažin ar aš ją pirksiu biggrin.gif

QUOTE(Masako @ 2010 12 07, 18:09)
Ingenai, liux atsiliepimas thumbup.gif esu isitikinus, kad ir man patiktu ta knyga bigsmile.gif
Beje, aciu tau uz Rivertono dvara, jau turiu thumbup.gif

4u.gif
Prašom mirksiukas.gif , malonaus skaitymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 12 07, 15:57)
nebrangiai, lyg ir sudomino, bet nežinau, ar verta pirkti:
Arnon Grunberg "Fantomo skausmas"
Hanns Josef Ortheil "Lagūnos šviesoje"
Jose Luis Sampedro "Etrusko šypsena"
.

Mano nuomone, 'Etrusko 6ypsena' tikrai verta perskaityti.
Atsakyti
Aij,nu jeigu MAsako dėkoja už "Rivertono dvarą" tai aš padėkosiu už "Silva Rerum" laugh.gif
Jau troleibuse skaityt pradėjau,man atrodo,bus įdomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2010 12 07, 19:16)
Aij,nu jeigu MAsako dėkoja už "Rivertono dvarą" tai aš padėkosiu už "Silva Rerum" laugh.gif
Jau troleibuse skaityt pradėjau,man atrodo,bus įdomu  bigsmile.gif

Prašom mirksiukas.gif
Atsakyti
aij,nekreipkit dėmesio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tibė: 07 gruodžio 2010 - 20:03
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 07, 12:01)
žinok, kūrinys problemos tikrai rimtai negvildena. Tiesiog, parodo, kai kurių žmonių paviršutiniškus ketinimus ir kad bet kokį momentinį nusivylimą ir norą pasidaryti galą, galima pakeisti, pakeitus aplinkybes. Čia nekalba apie sunkias depresijas ir kitokius psichologinius negalavimus. Dėl to manau drąsiai galima skaityti, nepalies jautriųjų vietų.

Įsirašysiu į norimas tada smile.gif
Dar ir Ingėnas siūlo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 07 gruodžio 2010 - 20:27
Ingėnai aš pradedu jaustis kaip koks baubas, rašai vis bijodama, kad aprėksiu biggrin.gif

Aš šiandi buvau BLK, ieškojauvienos knygs. Dar internete pažiūrėjau, kad kaina apie 18lt turi būti, o ten net 32lt kainuoja doh.gif Teks ieškoti pigiau ax.gif

Nusipirkau dar per sena.lt dvi knygas, bet parašysiu kokias, kai gausiu į namus .

Pati nieko neskaitau doh.gif toks laikotarpis, iš dalies blogai, kai ne savo namuos gyveni ir negali per naktis skaityt. o dar knyga skaitoma mašinoj guli ne savoj, negaliu tęsti doh.gif

Klaipėda, darom šeštadienį meetą? vėl kokią 14val centre? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 12 07, 20:25)
Ingėnai aš pradedu jaustis kaip koks baubas, rašai vis bijodama, kad aprėksiu  biggrin.gif

Aš juk pajuokavau lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Reikia gal ir man kokių knygų apie Kalėdas paskaityti, nes kaip visad nelabai jaučiu aš Kalėdų dvasios unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 12 07, 21:25)

Nusipirkau dar per sena.lt dvi knygas, bet parašysiu kokias, kai gausiu į namus .
Pati nieko neskaitau  doh.gif  toks laikotarpis, iš dalies blogai, kai ne savo namuos gyveni ir negali per naktis skaityt.  o dar knyga skaitoma mašinoj guli ne savoj, negaliu tęsti  doh.gif

Klaipėda, darom šeštadienį meetą? vėl kokią 14val centre?  ax.gif

Ner tiek kantrybes laukti, dabar sakyk bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti