QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 07, 15:48)
Dėl Binchy Kalėdų skrynelės. Man jos stilius šiaip patinka, patiko net paskutinėje knygoje Alyvinis autobusiukas skaityti apsakymai, tačiau va su tais kalėdiniais apsakymais ir užkliuvau. Man Kalėdos vis dėlto yra tokia šeimos, kartu buvimo šventė.
O knyga kažkokia labai jau komercinė pasirodė, tik du apsakymai patiko. Ėmiau iš bibliotekos, ir nors kitas visas Binchy knygas turiu nusipirkusi, tą grąžinau ir net negalvojau pirkti.
Nors žinoma, tai tik mano nuomonė.
O knyga kažkokia labai jau komercinė pasirodė, tik du apsakymai patiko. Ėmiau iš bibliotekos, ir nors kitas visas Binchy knygas turiu nusipirkusi, tą grąžinau ir net negalvojau pirkti.
Nors žinoma, tai tik mano nuomonė.
Ačiū
Šiaip visgi neatbaidei nuo noro skaityti Tik prieš pirkdama matyt geriau pagalvočiau, pavartyčiau tą knygą.
Papildyta:
QUOTE(adžani @ 2010 12 07, 15:59)
Kai nuėjau į grožinės literatūros skyrelį žiūriu parduodi Stambulo pavainikę,galvojau tikriausiai tau ji neptiko,bet kai perskaičiau atsilepimą,žiūriu ji tau labai patiko.Aš tavo vietoje ją pasilikčiau.
Aš nemažai patikusių parduodu Ir ką pasilieku, tai tik labai gerai apgalvojus. Tik ypatingiausias. Užtat nujausdama, kad knyga gera, kartais taupau, atidedu jos skaitymą, kad paskui nekiltų tokia dialema : parduoti ar pasilikti.
Aišku, ne kartą ir ne du buvo, kad gailėjausi pardavusi, ieškojau vėliau pirkti vėl Galima būtų pavadinti tai "per daug norų ir per mažai galimybių".
Kažkaip nenumaniau, kad ta knyga taip patiks, būčiau neskubėjusi jos skaityti
Šiaip labai įdomu bus kažkada Fati atsiliepimas apie ją. Nes ji Stambule gyvenusi, tai galės pakomentuoti, tas ten Stambulas ar ne tas. Aišku, kalbu ne apie turistinį Stambulą.