Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *43 Namučiai...

QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 07, 15:48)
Dėl Binchy „Kalėdų skrynelės“. Man jos stilius šiaip patinka, patiko net paskutinėje knygoje „Alyvinis autobusiukas“ skaityti apsakymai, tačiau va su tais kalėdiniais apsakymais ir užkliuvau. Man Kalėdos vis dėlto yra tokia šeimos, kartu buvimo šventė.
O knyga kažkokia labai jau komercinė pasirodė, tik du apsakymai patiko. Ėmiau iš bibliotekos, ir nors kitas visas Binchy knygas turiu nusipirkusi, tą grąžinau ir net negalvojau pirkti.
Nors žinoma, tai tik mano nuomonė.

Ačiū 4u.gif
Šiaip visgi neatbaidei nuo noro skaityti tongue.gif Tik prieš pirkdama matyt geriau pagalvočiau, pavartyčiau tą knygą.
Papildyta:
QUOTE(adžani @ 2010 12 07, 15:59)
Kai nuėjau į grožinės literatūros skyrelį žiūriu parduodi Stambulo pavainikę,galvojau tikriausiai tau ji neptiko,bet kai perskaičiau atsilepimą,žiūriu ji tau labai patiko.Aš tavo vietoje ją pasilikčiau.  blush2.gif

Aš nemažai patikusių parduodu mirksiukas.gif Ir ką pasilieku, tai tik labai gerai apgalvojus. Tik ypatingiausias. Užtat nujausdama, kad knyga gera, kartais taupau, atidedu jos skaitymą, kad paskui nekiltų tokia dialema : parduoti ar pasilikti.
Aišku, ne kartą ir ne du buvo, kad gailėjausi pardavusi, ieškojau vėliau pirkti vėl blush2.gif Galima būtų pavadinti tai "per daug norų ir per mažai galimybių".
Kažkaip nenumaniau, kad ta knyga taip patiks, būčiau neskubėjusi jos skaityti biggrin.gif

Šiaip labai įdomu bus kažkada Fati atsiliepimas apie ją. Nes ji Stambule gyvenusi, tai galės pakomentuoti, tas ten Stambulas ar ne tas. Aišku, kalbu ne apie turistinį Stambulą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 07 gruodžio 2010 - 16:02
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 07, 18:08)

Aš nemažai patikusių parduodu mirksiukas.gif  Ir ką pasilieku, tai tik labai gerai apgalvojus. Tik ypatingiausias. Užtat nujausdama, kad knyga gera, kartais taupau, atidedu jos skaitymą, kad paskui nekiltų tokia dialema : parduoti ar pasilikti.
Aišku, ne kartą ir ne du buvo, kad gailėjausi pardavusi, ieškojau vėliau pirkti vėl blush2.gif Galima būtų pavadinti tai "per daug norų ir per mažai galimybių".
Kažkaip nenumaniau, kad ta knyga taip patiks, būčiau neskubėjusi jos skaityti biggrin.gif

as irgi kenciu nuo sitos problemos.
persikraustem i nauja buta - ten per vira koridoriu palei lubas eina lentyna - ooooo galvojau kaip puikiai sudesiu visa turta.
bet tilpo gal tik trecdalis blink.gif kitos kol kas kruvose stovi, tai as jas vis perzvelgiu ir galvoju reiketu kazka parduoti, bet TAIP GAILA, nes ir taip like beveik tik patikusios, nepatikusiu nera.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 07, 15:08)
Šiaip labai įdomu bus kažkada Fati atsiliepimas apie ją. Nes ji Stambule gyvenusi, tai galės pakomentuoti, tas ten Stambulas ar ne tas. Aišku, kalbu ne apie turistinį Stambulą.

vat ir man pačiai labai įdomu, nors jau beveik 6-eri metai prabėgo, kai aš palikau šį miestą, vis tik skaitydama O.Pamuk knygą 'Stambulas' mano matytąjį stambulą aš neišvydau. Aišku didžiulis laiko skirtumas tarp manojo Stambulo ir Pamuko. Na bet tikriausiai imsiuosi šios knygos jau tik naujaisiais metais.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 07, 16:08)
Šiaip visgi neatbaidei nuo noro skaityti tongue.gif  Tik  prieš pirkdama matyt geriau pagalvočiau, pavartyčiau tą knygą.

Žinoma, nepatiks - parduosi be gailesčio smile.gif.. Tuo labiau, kad ten tokia nedidelė knygelė...
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 07, 01:28)
Arto Paasilina "Grupinės savižudybės magija"

user posted image

Užsinorėjau ir aš šios knygos po tavo atsiliepimo. Man ji irgi primena "Ilgesnis kelias žemyn", bet, jaučiu, bus visai kitokia.

Norėjau paklausti, gal kas skaitėt kurią nors iš šitų knygų. Radau knygyne visai nebrangiai, lyg ir sudomino, bet nežinau, ar verta pirkti:
Arnon Grunberg "Fantomo skausmas"
Hanns Josef Ortheil "Lagūnos šviesoje"
Jose Luis Sampedro "Etrusko šypsena"
.

Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 12 07, 17:57)
Arnon Grunberg "Fantomo skausmas"
Hanns Josef Ortheil "Lagūnos šviesoje"
Jose Luis Sampedro "Etrusko šypsena"
.

Gal aš tokia neišprususi,bet nežinau nei vienos. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 12 07, 18:02)
Gal aš tokia neišprususi,bet nežinau nei vienos.  blush2.gif

Tai ir aš nežinau, tik "Etrusko šypsena" kažkur girdėta. Nebūčiau į jas atkreipusi dėmesio, jei nebūtų prie pigių knygų padėtos. smile.gif
Atsakyti
laba

iš bibliotekos parsinešiau Bado žaidynes ir Noriu tik tavęs (n-toji Liežuvautojos dalis). Bibliotekininkė sakė greit skaityt jas, tai reiks Bado žaidynes imt pirma, o jau po to kitą. bigsmile.gif

QUOTE(LEEja @ 2010 12 06, 19:35)
man labai juokinga yra Remarko Juodasis obeliskas, kokius 3-4 kartus skaiciau, ir vistiek kiek skaitau, tiek juokinga biggrin.gif man jo sitas romanas geriausias  wub.gif

blink.gif man ji nebuvo juokinga, kiek pamenu.

Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2010 12 07, 18:12)
iš bibliotekos parsinešiau Bado žaidynes ir Noriu tik tavęs (n-toji Liežuvautojos dalis). Bibliotekininkė sakė greit skaityt jas, tai reiks Bado žaidynes imt pirma, o jau po to kitą.  bigsmile.gif

Aš tai negaliu eit i biblioteką,nes kai tik nueinu prisiimu krūvą knygų kurių neskaitau. doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 12 07, 18:18)
Aš tai negaliu eit i biblioteką,nes kai tik nueinu prisiimu krūvą knygų kurių neskaitau. doh.gif  blush2.gif

o aš jei pasiimu, tai ir stengiuosi perskaityti. dėl to susidaro tokia krūva blink.gif bet ai, ką čia bekalbėti hihihi.gif dar kažkaip sugebu visas perskaityt, tai reiškia, ne per daug turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2010 12 07, 18:21)
o aš jei pasiimu, tai ir stengiuosi perskaityti. dėl to susidaro tokia krūva  blink.gif bet ai, ką čia bekalbėti hihihi.gif dar kažkaip sugebu visas perskaityt, tai reiškia, ne per daug turiu  biggrin.gif

Kažkaip man savos geriau skaitosi. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 12 07, 18:24)
Kažkaip man savos geriau skaitosi.  unsure.gif

o pas mane savos stovi ilgą laiką blush2.gif pasiteisinimas: reik bibliotekines skaityt, nes savos gali ir pastovėt blush2.gif tai taip ir gyvenu doh.gif
Atsakyti