Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *43 Namučiai...

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 03, 20:54)
Ir kaip tau ji? aš vis galvoju skaityti ar ne...

kolkas pirma dalis labiau patinka,bet kaip atsipalaidavimui tai labai smagi.Net sušildo,kai taip šalta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skiautelė @ 2010 12 03, 20:31)
Labas  vakaras
registruojuosi su ką tik perskaityta Per Petterson "Vogti arklius"

O kaip tau pačiai?
Atsakyti
Gegyt,neisi ryt į VU Atvirų durų dienas?
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2010 12 03, 19:56)
kolkas pirma dalis labiau patinka,bet kaip atsipalaidavimui tai labai smagi.Net sušildo,kai taip šalta biggrin.gif

gerai palauksiu kol pabaigsi visą biggrin.gif. Man šiaip pirma dalis visai linksmai susiskaitė
Atsakyti
QUOTE(Skiautelė @ 2010 12 03, 22:31)
Labas  vakaras
registruojuosi su ką tik perskaityta Per Petterson "Vogti arklius"

"...tai tarsi Norvegijos kvintesencija,tas gyvenimas šiaurėje,susidedantis iš sniego,skausmo,ramybės,vienatvės,siūbuojančių eglių ir pėdų sniege.Tai knyga apie atsiskyrėlio gyvenimą ir jo vaikystę,pasibaigusią,kai tėvas paliko šeimą.Tačiau viskas ne tragiška,o ramu ir vyriška.Šiame skandinaviškai tyliame,rusčiame romane vėl atrandame išsiilgtą šiaurietišką ramybę."

man šita patiko wub.gif tas vasaros gyvenimo aprašymas kaime wub.gif
aš pradėjau Ežio eleganciją
kol kas NEPATINKA g.gif
Atsakyti
Norisi prisijungti i tokia jaukia ziemiska tema 4u.gif Nors paskutiniu metu kazkaip labai nebesinori sedeti prie kompo,atsibodo visi forumai,facebokai ir visa kita,geriau paskaityti knygas,paziureti filmus,ka sekmingai ir dariau visas dienas smile.gif Filmu perziurejau kruvas,bet knygu dar neperskaiciau kruvu biggrin.gif Pasistengsiu per kita savaite atsideti vien knygoms...na ir jei netingesis brukstelsiu koki atsiliepima,bet siaip kol kas tai tingiu but prie kompo,pasitikrinu tik pasta ir az,ir greit dingstu,nezinau kas man pasidare,dar taip nebuvo,kad kompas netrauktu unsure.gif Zodziu as niekur nedingus,tik reciau pasirodysiu,tikiuosi neuzmirsit manes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 03, 02:38)
Ačiū labai Ir tikiuosi mažiukė jaučiasi jau daug geriau

Ačiū bučkis ir tau.Mažiukė jau linksma, čiauška ir vėl visur landžioja, "tvarką daro".Buvau ne juokais išsigandus, 40 temp. laikėsi.Pasirodo abejuose inkstuose uždegimas buvo, tai kone šoko negavau:verysad:

QUOTE(sphinx @ 2010 12 03, 10:45)
Labas rytas
Ačiū už nuorodą 4u.gif
Žinai, taip dabar pagalvojau, kad ši autobiografija viena iš gal dviejų skaitytų (kita A. Kiedžio ("Red Hot Chili Peppers" vokalisto) autobiografija rašyta kartu su Larry Sloman): Bet esu skaičius M. Džeksono, Hudinio, S. Dali, F. Dostojevskio (ši patiko), Nikolajaus II šeimos (Rusijos caro) biografijas. Dar turiu ir skaitysiu apie H. Hesę, norėčiau perskaityti apie E. M. Remarką. Turiu ir apie V. Visockį, bet skaičiau gabaliukais ir jau nepamenu, ar visą perskaičiau

Iš tavo minėtų biografijų turiu irgi skaitysiu Hudinio ir Hesės.Hesės biografiją esu skaičiusi rusų kalba kito autoriaus, tai labai patiko.Šiaip Visockio biografiją skaičiau, bet man kažkokio labai didelio įdomumo nebuvo.

Dali,Nikolajaus, Remarko biografijų neskaičiau, bet labai norėčiau kada paskaityti.Tiesa jei mėgsti abiografines knygas atkreipk dėmesį į Panteono seriją, kurią leidžia leidykla "Margi raštai".Iš iš šios serijos perskaičiau ir labai patiko Dostojevskis dukters akimis", bei neseniai perskaityta Moemo "Anuomet ir dabar".
O šiandien iš draugės kaip tik parsinešiau paskaityti J.Kohler "Paskutinis Nyčės sapnas" thumbup.gif labai laukiau šios knygos
Iš mano skaitytų man labai patiko "Aš Felini".Felinio atsiminimai, jo memuarai man labai patiko, o šiandien kaip tik nusipirkau Versuse, nes skaičiau skolintą.

QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 03, 14:11)
*** Na nors tokia paguoda, kad aš ne viena ties "Aistrų našta" suklupau smile.gif    Bet pažindinimosi su šiuo rašytoju neketinu nutraukti . Jau pavarčiau jo  "Dažytą vualį", man rodos, turėtų man patikti. Bent jau ekranizacija tai labai patiko thumbup.gif Ir dar turiu nusipirkus jo "Skustuvo ašmenis".

Skustuvoo ašmenis ir aš turiu.Kada nors prašysiu paskolinti Dažytą vualį. blush2.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 03, 19:54)
Užsinorėjau savo mergičkai nupirkti "Ežiukas rūke", bet susilaikiau unsure.gif  Varčiau ir "Skudurinės Onutės pasakėlės", pasirodė labai miela knyga thumbup.gif  Pati tai neprisimenu, kad būčiau ją skaičiusi 

Šiandien aš kilojau kilojau Ežiuką rūke, bet susiturėjau.Aš jos irgi labai noriu.
Skudurinės Onutės pasakėlės atsimenu mums skaitė prieš miegą, kai dar buvau darželyje(kokių šešerių metukų).Tai buvo labai senai, nelabai ir pamenu.Tai vat kokie mano atsiminimai asocijuojasi su šia kknygute

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 03, 20:22)
O aš parėjau namo visa apsipatenkinta biggrin.gif
Užsukau į versus leidyklą ir parsitempiau
Herta Muller 'Amo sūpuoklės'
Mary Ann Shaffer ir Annie Barrows 'Gernsio literatūtos ir bulvių lupenų pyrago draugija'

Taip pat užsukau į Maxima ir pasinaudojusi jų nuolaidą įsigyjau:
Kathryn Stockett 'Pagalba'
David Foenkinos 'Subtilumas'

O tu šiandien kartais nežagsėjai. smile.gif Kaip tik šiandien ir aš Versuse buvau ir apsipatenkinus grįžau drinks_cheers.gif . biggrin.gif Pamačiau "Amo supuoklėse" ir iškart tave prisiminiau, kad jos norėjai.

QUOTE(Nerinha @ 2010 12 03, 20:31)
Jau issilingavau su "Karta Amerikoje". Patinka  thumbup.gif

oi kaip laukiu šios knygos atsiliepimo, nes pati kol kas apie ją ratais einu.Dar vis galvoju. g.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 03, 20:47)
Beje, šiandien pavarčiau Kubilinsko eiliuotas pasakas, išleistas atskiromis knygelėmis. Berods konkrečiai į rankas paėmiau "Vilkas uodegą prišalo"(jų yra viso gal keturios). Žinokit, super thumbup.gif  Puiki dovana ir trimečiui (mama skaitytų) ir septynmečiui (pats) thumbup.gif  Ir iliustruota gan dailiai. Labai myliu Kubilinską, kaip vaikų poetą wub.gif

Atsimenu seno leidimo tos knygutės buvo išleistos vienoje storoje knygoje , kuri vadinosi "Stovi pasakų namelis".Tikrai labai man patikusios labai gražios eiliuotos pasakos.Atsimenu man tai labiausiai patiko "Agė melagė", "Ledinukas".

Fatti labai patiko tavo atsiliepimas "Kelionę į Iraną"

Šiandien ir aš buvau Versus aureus ir nusipirkau "Aš Fellini", bei "Vaško meistrė.Madam Tiuso gyvenimas", "Kelionė į Iraną".
Ir Humanite buvau, tai ten mačiau daug tyto albos nuolaidinių knygų.Iš tų nuolaidinių, tai bijau ir sakyti ką nusipirkau , nes jei pasakyčiau, kad dar neskaičiau turbūt išmestumėt iš forumo lotuliukas.gif
Taigi "Vanduo drambliams" bei "Ko tu iš manęs tikiesi" abi po 7Lt.
Atsakyti
Panos, turiu klausimą ar nesupyktumėt jei Kalėdinę dovaną gautumėt kitos savaitės pabaigoje ar dar kitos pradžioje (nes aš po to būsiu labai užsiėmus, egzas, vyras atvažiuoja, atostogoms išvažiuojam)?
Papildyta:
QUOTE(Pajauta @ 2010 12 03, 21:19)
O tu šiandien kartais nežagsėjai. smile.gif Kaip tik šiandien ir aš Versuse buvau ir apsipatenkinus  grįžau drinks_cheers.gif . biggrin.gif Pamačiau "Amo supuoklėse" ir iškart tave prisiminiau, kad jos norėjai.

bigsmile.gif matai kaip, o tu kuom apsiprekinai?
Atsakyti
Labas naujoje temoje 4u.gif

SS, ačiū už, kaip visada, jaukią temukę 4u.gif
Registras joje su Arto Paasilinna "Gudrioji nuodų virėja".

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 03, 22:19)
Panos, turiu klausimą ar nesupyktumėt jei Kalėdinę dovaną gautumėt kitos savaitės pabaigoje ar dar kitos pradžioje (nes aš po to būsiu labai užsiėmus, egzas, vyras atvažiuoja, atostogoms išvažiuojam)?

Aš tai tikrai nesupykčiau biggrin.gif
Galvoju, į kitos savaitės pabaigą gal jau visoms reikia pradėti galvoti apie siuntimą mastau.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Ačiū, Sielos Sparnai, už temą. 4u.gif

QUOTE(Pajauta @ 2010 12 03, 22:19)
Fatti labai patiko tavo atsiliepimas "Kelionę į Iraną"

Man irgi labai patiko, net šiandien buvau "Maximoj" pasiėmus pirkti, bet padėjau atgal, gal kitam kartui. mirksiukas.gif

Bet pasiėmiau Ajahn Brahm "Atverk savo širdies duris", sudomino "Tyto albos" "reklama" facebook'e. blush2.gif Man reikia tokio dalyko dabartiniu laikotarpiu.

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 03, 22:23)

QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 03, 22:25)
Galvoju, į kitos savaitės pabaigą gal jau visoms reikia pradėti galvoti apie siuntimą mastau.gif

Su abiem sutinku. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2010 12 03, 21:06)
O kaip tau pačiai?

patiko
Atsakyti
QUOTE(Pajauta @ 2010 12 03, 22:19)
*Mažiukė jau linksma, čiauška ir vėl visur landžioja, "tvarką daro".Buvau ne juokais išsigandus, 40 temp. laikėsi.Pasirodo abejuose inkstuose uždegimas buvo, tai kone šoko negavau:verysad:
** Iš tavo minėtų biografijų turiu irgi skaitysiu Hudinio ir Hesės.Hesės biografiją esu skaičiusi rusų kalba kito autoriaus, tai labai patiko.Šiaip Visockio biografiją skaičiau, bet man kažkokio labai didelio įdomumo nebuvo.
***Kada nors prašysiu paskolinti Dažytą vualį. blush2.gif
****Atsimenu  seno leidimo tos knygutės buvo išleistos vienoje storoje knygoje , kuri vadinosi "Stovi pasakų namelis".Tikrai labai man patikusios  labai gražios eiliuotos pasakos.Atsimenu man tai  labiausiai patiko "Agė melagė", "Ledinukas".
*****Šiandien ir aš buvau Versus aureus ir nusipirkau "Aš Fellini", bei  "Vaško meistrė.Madam Tiuso gyvenimas", "Kelionė į Iraną".
Ir Humanite buvau, tai ten mačiau daug tyto albos nuolaidinių knygų.Iš tų nuolaidinių, tai bijau ir sakyti ką nusipirkau , nes jei pasakyčiau, kad dar neskaičiau turbūt išmestumėt iš forumo lotuliukas.gif
  Taigi "Vanduo drambliams"  bei "Ko tu iš manęs tikiesi" abi po 7Lt.

* Pagirdyk jai spanguolių sulčių, jeigu geria. Labai gerai po inkstų ir pan. uždegimų mirksiukas.gif
** Vat apie Visockį norėčiau paskaityti. Jo muzika man nelabai, bet va norisi sužinoti, kas per asmenybė. Kiek suprantu, buvo didis žmogus.
Dar, prisiminiau, norėčiau paskaityti apie Rasputiną tongue.gif Žinau, yra apie jį knyga, o gal net ne viena. Esu mačiusi dokumentinį filmą, tai labai susidomėjau juo.
***"Dažytą vualį" būtinai paskolinsiu. Jei nori, gali atsidėti jau sekančiam mytui į krūvelę mirksiukas.gif
**** Aš turiu tą senąjį garsųjį Kubilinsko eilėr. rinkinuką "Stovi pasakų namelis". Deficitinis tai daiktas, teko ilgokai paieškoti tongue.gif Mano dukra, atvirai sakant, nelabai poezija domisi verysad.gif (visai ne į mamą g.gif ), bet viliuosi, gal anksčiau ar vėliau vistiek susidomės. O tos atskirai išleistos Kubilinsko eiliuotų pasakų knygelės, kai pavarčiau, irgi turi žavesio. "Ledinuko" tai ir dabar fragmentą mintinai tebeprisimenu smile.gif Kaip ir E. Mieželaičio "Zuikis Puikis" (čia jau buvo topinis mano vaikystės eilėraštis).
***** Šaunūs pirkinukai, sveikinu 4u.gif "Vanduo drambliams", tiesą sakant, visai ne mano skonio tongue.gif blush2.gif
Atsakyti