QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 03, 02:38)
Ačiū labai Ir tikiuosi mažiukė jaučiasi jau daug geriau
Ačiū bučkis ir tau.Mažiukė jau linksma, čiauška ir vėl visur landžioja, "tvarką daro".Buvau ne juokais išsigandus, 40 temp. laikėsi.Pasirodo abejuose inkstuose uždegimas buvo, tai kone šoko negavau:verysad:
QUOTE(sphinx @ 2010 12 03, 10:45)
Labas rytas
Ačiū už nuorodą
Žinai, taip dabar pagalvojau, kad ši autobiografija viena iš gal dviejų skaitytų (kita A. Kiedžio ("Red Hot Chili Peppers" vokalisto) autobiografija rašyta kartu su Larry Sloman): Bet esu skaičius M. Džeksono, Hudinio, S. Dali, F. Dostojevskio (ši patiko), Nikolajaus II šeimos (Rusijos caro) biografijas. Dar turiu ir skaitysiu apie H. Hesę, norėčiau perskaityti apie E. M. Remarką. Turiu ir apie V. Visockį, bet skaičiau gabaliukais ir jau nepamenu, ar visą perskaičiau
Iš tavo minėtų biografijų turiu irgi skaitysiu Hudinio ir Hesės.Hesės biografiją esu skaičiusi rusų kalba kito autoriaus, tai labai patiko.Šiaip Visockio biografiją skaičiau, bet man kažkokio labai didelio įdomumo nebuvo.
Dali,Nikolajaus, Remarko biografijų neskaičiau, bet labai norėčiau kada paskaityti.Tiesa jei mėgsti abiografines knygas atkreipk dėmesį į Panteono seriją, kurią leidžia leidykla "Margi raštai".Iš iš šios serijos perskaičiau ir labai patiko Dostojevskis dukters akimis", bei neseniai perskaityta Moemo "Anuomet ir dabar".
O šiandien iš draugės kaip tik parsinešiau paskaityti J.Kohler "Paskutinis Nyčės sapnas"
labai laukiau šios knygos
Iš mano skaitytų man labai patiko "Aš Felini".Felinio atsiminimai, jo memuarai man labai patiko, o šiandien kaip tik nusipirkau Versuse, nes skaičiau skolintą.
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 03, 14:11)
*** Na nors tokia paguoda, kad aš ne viena ties "Aistrų našta" suklupau
Bet pažindinimosi su šiuo rašytoju neketinu nutraukti . Jau pavarčiau jo "Dažytą vualį", man rodos, turėtų man patikti. Bent jau ekranizacija tai labai patiko
Ir dar turiu nusipirkus jo "Skustuvo ašmenis".
Skustuvoo ašmenis ir aš turiu.Kada nors prašysiu paskolinti Dažytą vualį.
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 03, 19:54)
Užsinorėjau savo mergičkai nupirkti "Ežiukas rūke", bet susilaikiau
Varčiau ir "Skudurinės Onutės pasakėlės", pasirodė labai miela knyga
Pati tai neprisimenu, kad būčiau ją skaičiusi
Šiandien aš kilojau kilojau Ežiuką rūke, bet susiturėjau.Aš jos irgi labai noriu.
Skudurinės Onutės pasakėlės atsimenu mums skaitė prieš miegą, kai dar buvau darželyje(kokių šešerių metukų).Tai buvo labai senai, nelabai ir pamenu.Tai vat kokie mano atsiminimai asocijuojasi su šia kknygute
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 03, 20:22)
O aš parėjau namo visa apsipatenkinta
Užsukau į versus leidyklą ir parsitempiau
Herta Muller 'Amo sūpuoklės'
Mary Ann Shaffer ir Annie Barrows 'Gernsio literatūtos ir bulvių lupenų pyrago draugija'
Taip pat užsukau į Maxima ir pasinaudojusi jų nuolaidą įsigyjau:
Kathryn Stockett 'Pagalba'
David Foenkinos 'Subtilumas'
O tu šiandien kartais nežagsėjai.
Kaip tik šiandien ir aš Versuse buvau ir apsipatenkinus grįžau
.
Pamačiau "Amo supuoklėse" ir iškart tave prisiminiau, kad jos norėjai.
QUOTE(Nerinha @ 2010 12 03, 20:31)
Jau issilingavau su "Karta Amerikoje". Patinka
oi kaip laukiu šios knygos atsiliepimo, nes pati kol kas apie ją ratais einu.Dar vis galvoju.
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 03, 20:47)
Beje, šiandien pavarčiau Kubilinsko eiliuotas pasakas, išleistas atskiromis knygelėmis. Berods konkrečiai į rankas paėmiau "Vilkas uodegą prišalo"(jų yra viso gal keturios). Žinokit, super
Puiki dovana ir trimečiui (mama skaitytų) ir septynmečiui (pats)
Ir iliustruota gan dailiai. Labai myliu Kubilinską, kaip vaikų poetą
Atsimenu seno leidimo tos knygutės buvo išleistos vienoje storoje knygoje , kuri vadinosi "Stovi pasakų namelis".Tikrai labai man patikusios labai gražios eiliuotos pasakos.Atsimenu man tai labiausiai patiko "Agė melagė", "Ledinukas".
Fatti labai patiko tavo atsiliepimas "Kelionę į Iraną"
Šiandien ir aš buvau Versus aureus ir nusipirkau "Aš Fellini", bei "Vaško meistrė.Madam Tiuso gyvenimas", "Kelionė į Iraną".
Ir Humanite buvau, tai ten mačiau daug tyto albos nuolaidinių knygų.Iš tų nuolaidinių, tai bijau ir sakyti ką nusipirkau , nes jei pasakyčiau, kad dar neskaičiau turbūt išmestumėt iš forumo
Taigi "Vanduo drambliams" bei "Ko tu iš manęs tikiesi" abi po 7Lt.