QUOTE(katilina @ 2010 12 06, 18:49)
Man tai čia visiškas nusišnekėjimas. Nesuprantu, kuo jam Biliūnas su Žemaite užkliuvo.
Net jei jie ir nerašė pasaulinio lygio šedevrų, mokykloje vis tiek reiktų skaityti įvairių laikotarpių savo šalies literatūrą, nesvarbu, baudžiavinę ar sovietinę ar dar kokią. Ir tik paskui visus dostojevskius.
Su paryškinta vieta absoliučiai sutinku
QUOTE(Masako @ 2010 12 06, 18:49)
as irgi nesuprantu. Kai paziuriu naujai isleistas seniai skaitytas knygas..
Ir siusti brangu
ane, merges?
Taip, siųsti (siųstis) labai brangu tos storosios
QUOTE(muminukas @ 2010 12 06, 18:51)
spėju, kad FB niekas be manęs neprisijungęs prie Užkalnio skaitytojų klubo?
Žinok, aš prieš keletą dienų prisijungiau. Bet, spėju, greitu laiku atsijungsiu
Šiaip tai tame klube išskaičiau, kad jo naujoji knyga jau į spaustuvę išvežta. Poros savaičių bėgyje turėtų pasirodyti.
Aš tik galvoju vis, ar tokie visokie kai kuriuos (pvz. mane) šokiruojantys ir siuntinantys kaip bulių raudonas skuduras Užkalnio pareiškimai nebus kaip ale reklaminės kompanijos dalis
Bet kokiu atveju jis lieka net labai pastebėtas. Galbūt kitas nusipirks jo knygą vien todėl, kad pažiūrėt, kas
do talentas rašė.
QUOTE(Gegytė @ 2010 12 06, 19:16)
oj kaip smagu, kad yra dar kažkas, kas neskaito Remarko. Perskaičiau pusę jo Naktis Lisabonoje, neužkabino ir mečiau...
o dar buvau girdėjus, kad ši jo viena geriausių...
Aš jei Remarką ir skaičiau, tai nebent tik paauglystėje (ir tai nesu tuo tikra). Nieko apie jį nepamenu, anei gero, anei blogo
QUOTE(Papugele @ 2010 12 06, 19:26)
Kaip smagu, kad "Gudrioji nuodu vireja' patiko
Nors gal ir nieko gero, uzsikabinsi dar uz vieno rasytojo visu knygu
Ne bėda
Juk knygos jo lietuviškai išverstos tik keturios. Vieną perskaičiau, dar viena laukia lentynose. Trečią skolinsiuosi. O ketvirtos jei ir nesurasiu, gal apsieisiu.
QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 06, 19:31)
Gal, garbei to gerbiamo Užkalnio, kokį Biliūną, ar Žemaitę?
QUOTE(adžani @ 2010 12 06, 19:32)
Aš gal imčiau Biliūną?
Aš Biliūną gerbiu, man rodos, jis gal net aukštesnio lygio literatūrine prasme nei Žemaitė. Bet skaityčiau iš šių dviejų būtent Žemaitę. Liūdnas tas Biliūnas
QUOTE(Papugele @ 2010 12 06, 19:37)
Pasigiriu, nusipirkau "Storo sasiuvinio" autores ir sita knyga
Papildyta:
Kai peskaitysi, parašyk, ar verta dėmesio.
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 06, 19:43)
Ingėnai, "Skudurinės Onutės pasakas" vakar mačiau Akropolio Maximoje, bet nepirkau, nes pagalvojau, kad mano sesė dar maža šiai knygai.
Vakar gal ir buvo, o šiandien jau nebėr...
Aš mat norėjau ją pirkti, man mano mergička pati skaitytų.