Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *43 Namučiai...

QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 06, 20:31)
Siaubas, andžani, nešiurpink.
Dabar va, nežinau, ką skaitysiu.
Gal, garbei to gerbiamo Užkalnio, kokį Biliūną, ar Žemaitę?

Aš gal imčiau Biliūną? g.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 12 06, 20:14)
Kadangi prakalbom apie klasiką,atradau namuose visai neblogų knygų  blush2.gif Taipogi Baltušio irgi pavadinimo nepamenu.  blush2.gif Manau kada reiks pabandyt skaityt ir kokias senesnes knygas,ne tik Picoult ar Irvingą.  blush2.gif

Oi, pas mane J.Baltusis nesimeto, kad reiktu ji atrast kazkur uzkritusi. Myliu ji laaaaabai wub.gif
Visas visas jo knygas ir "Su kuo valgyta druska" ir "Parduotos vasaros" ir "Sakme apie Juza"... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 12 06, 20:33)
Oi, pas mane J.Baltusis nesimeto, kad reiktu ji atrast kazkur uzkritusi. Myliu ji laaaaabai wub.gif
Visas visas jo knygas ir "Su kuo valgyta druska" ir "Parduotos vasaros" ir "Sakme apie Juza"... wub.gif

Kaip tik parduotas vasaras ir radau,ir dar tokią ne pačios geriausios būklės. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 06, 19:02)
O aš (alia "Storo sąsiuvinio" dvynukai) treniruojuosi.

Pasigiriu, nusipirkau "Storo sasiuvinio" autores ir sita knyga smile.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(adžani @ 2010 12 06, 20:34)
Kaip tik parduotas vasaras ir radau,ir dar tokią ne pačios geriausios būklės. blush2.gif

Nesvarbu, skaityk ir mylek smile.gif
Atsakyti
Kadangi kolkas nelabai kas gaunasi iš atsiliepimo, pasidalinsiu keliomis citatomis iš „Berniuko dryžuota pižama“ 4u.gif

„- Kas yra visi tie žmonės lauke? <...> Žmonės, kuriuos aš matau pro savo kambario langą. Tuose nameliuose tolumoje. Jie visi vienodai apsirengę, - galiausiai paklausė Brunas.
- A, tie žmonės, - pasakė Tėtis linktelėdamas galvą ir švlenniai šyptelėdamas. - Tie žmonės... na, jie visai ne žmonės, Brunai.“ verysad.gif verysad.gif verysad.gif

„Negalvok, kad skauda smarkiau nei iš tikrųjų“

„Vien tai, kad žmogus žiūri naktį į dangų, der nereiškia, kad jis atronomas.“
Atsakyti
Agne, kaip greitai perskaitei "Berniuką..." smile.gif
Drastiškas tikrai be nosinės biggrin.gif

Ingėnai, "Skudurinės Onutės pasakas" vakar mačiau Akropolio Maximoje, bet nepirkau, nes pagalvojau, kad mano sesė dar maža šiai knygai.

Atsakyti
Jeeeezau,kaip nemėgau ir nemėgstu "Skudurinės Onutės pasakų" unsure.gif
Prisimenu skaičiau ir pati,ir mama skaitė bet visvien brr...
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 06, 19:43)
Agne, kaip greitai perskaitei "Berniuką..."  smile.gif
Drastiškas tikrai be nosinės  biggrin.gif

Kad ten nėra ką, 144 puslapiai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2010 12 06, 20:53)
Jeeeezau,kaip nemėgau ir nemėgstu "Skudurinės Onutės pasakų"  unsure.gif
Prisimenu skaičiau ir pati,ir mama skaitė bet visvien brr...

O man patiko biggrin.gif dar tokią lėlytę turėjau skudurinę Onutę, tai dabar sesei atidavus, tik ji jos taip nemyli, kaip aš mylėjau laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 12 06, 21:00)
Tai nesikankink  bigsmile.gif O aš daviau sau uždavinį kuo daugiau knygų perkaityti iš savo bibliotekos iki kalėdų .  doh.gif Tik kažin ar pavyks......Labiausiai norių skaityt naujausias, tokias kaip: Valymas,Užkalnio apie keliones  biggrin.gif ,Salo po vandenynu ir kt.  doh.gif O kitos vargšės taip ir nesulaukia savo eilės.  verysad.gif

negaliu doh.gif vis laukiu kada prades patikt ir geruma pajusiu biggrin.gif

as Remarko Vakaru fronto kaip tik neskaicius esu, bet turiu, bet kada eilie iki jos ateis, neisivaizduoju
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2010 12 06, 21:25)

as Remarko Vakaru fronto kaip tik neskaicius esu, bet turiu, bet kada eilie iki jos ateis, neisivaizduoju

Plonyte ta "Vakaru fronte nieko naujo", greit skaitosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 12 06, 18:49)
Man tai čia visiškas nusišnekėjimas. Nesuprantu, kuo jam Biliūnas su Žemaite užkliuvo. Net jei jie ir nerašė pasaulinio lygio šedevrų, mokykloje vis tiek reiktų skaityti įvairių laikotarpių savo šalies literatūrą, nesvarbu, baudžiavinę ar sovietinę ar dar kokią. Ir tik paskui visus dostojevskius.

Su paryškinta vieta absoliučiai sutinku drinks_cheers.gif

QUOTE(Masako @ 2010 12 06, 18:49)
as irgi nesuprantu. Kai paziuriu naujai isleistas seniai skaitytas knygas..  blink.gif
Ir siusti brangu laugh.gif ane, merges? bigsmile.gif

Taip, siųsti (siųstis) labai brangu tos storosios unsure.gif

QUOTE(muminukas @ 2010 12 06, 18:51)
spėju, kad FB niekas be manęs neprisijungęs prie Užkalnio skaitytojų klubo?  biggrin.gif

Žinok, aš prieš keletą dienų prisijungiau. Bet, spėju, greitu laiku atsijungsiu cool.gif
Šiaip tai tame klube išskaičiau, kad jo naujoji knyga jau į spaustuvę išvežta. Poros savaičių bėgyje turėtų pasirodyti.
Aš tik galvoju vis, ar tokie visokie kai kuriuos (pvz. mane) šokiruojantys ir siuntinantys kaip bulių raudonas skuduras Užkalnio pareiškimai nebus kaip ale reklaminės kompanijos dalis g.gif Bet kokiu atveju jis lieka net labai pastebėtas. Galbūt kitas nusipirks jo knygą vien todėl, kad pažiūrėt, kas do talentas rašė.

QUOTE(Gegytė @ 2010 12 06, 19:16)
oj kaip smagu, kad yra dar  kažkas, kas neskaito Remarko. Perskaičiau pusę jo „Naktis Lisabonoje“, neužkabino ir mečiau... doh.gif o dar buvau girdėjus, kad ši jo viena geriausių...  unsure.gif

Aš jei Remarką ir skaičiau, tai nebent tik paauglystėje (ir tai nesu tuo tikra). Nieko apie jį nepamenu, anei gero, anei blogo blush2.gif

QUOTE(Papugele @ 2010 12 06, 19:26)
Kaip smagu, kad "Gudrioji nuodu vireja' patiko thumbup.gif Nors gal ir nieko gero, uzsikabinsi dar uz vieno rasytojo visu knygu biggrin.gif

Ne bėda tongue.gif Juk knygos jo lietuviškai išverstos tik keturios. Vieną perskaičiau, dar viena laukia lentynose. Trečią skolinsiuosi. O ketvirtos jei ir nesurasiu, gal apsieisiu.

QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 06, 19:31)
Gal, garbei to gerbiamo Užkalnio, kokį Biliūną, ar Žemaitę?

lotuliukas.gif

QUOTE(adžani @ 2010 12 06, 19:32)
Aš gal imčiau Biliūną?  g.gif

Aš Biliūną gerbiu, man rodos, jis gal net aukštesnio lygio literatūrine prasme nei Žemaitė. Bet skaityčiau iš šių dviejų būtent Žemaitę. Liūdnas tas Biliūnas unsure.gif

QUOTE(Papugele @ 2010 12 06, 19:37)
Pasigiriu, nusipirkau "Storo sasiuvinio" autores ir sita knyga smile.gif
user posted image
Papildyta:

Kai peskaitysi, parašyk, ar verta dėmesio.

QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 06, 19:43)
Ingėnai, "Skudurinės Onutės pasakas" vakar mačiau Akropolio Maximoje, bet nepirkau, nes pagalvojau, kad mano sesė dar maža šiai knygai.

Vakar gal ir buvo, o šiandien jau nebėr...
Aš mat norėjau ją pirkti, man mano mergička pati skaitytų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 06 gruodžio 2010 - 21:34