Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *43 Namučiai...

QUOTE(Masako @ 2010 12 06, 18:32)
***** visa diena saltyje prasitryniau doh.gif nusikaliau..bet grizau su trim knygom bigsmile.gif

Kokiom? smile.gif
Atsakyti
Šiandien buvau užėjusi į Maximą, galvojau, mažu "Kalėdų skrynelę" rasiu, bet nebuvo verysad.gif Labai užsinorėjau šios knygos...
Ir apskritai gerai prapirkta knygos ten. Nei "Ežiuko rūke", nei "Skudurinės Onutės pasakų" neberasta unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 06 gruodžio 2010 - 17:59
Pradesiu skaityt Irvingo "Nasle vieneriems metams".Paziuresiu,ar patiks jis man.Bet kaip malonu rankoj laikyt grazia knyga... smile.gif Ypatingai nauja smile.gif

O!Dar pasigirsiu,kad tureciau gaut "Juros katedra",kaip laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2010 12 06, 17:59)
Pradesiu skaityt Irvingo "Nasle vieneriems metams".Paziuresiu,ar patiks jis man.Bet kaip malonu rankoj laikyt grazia knyga... smile.gif Ypatingai nauja smile.gif

O!Dar pasigirsiu,kad tureciau gaut "Juros katedra",kaip laukiu bigsmile.gif

Vienas "Našlės..." trūkumas, mano akimis žiūrint, labai jau stora tongue.gif Aš tokių storų nelabai mėgstu.
Turiu ir aš ją nusipirkusi, tik dar jos eilė skaitymui neatėjo.
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2010 12 06, 17:38)
ai, ir vakar eilinį kartą išgirdau, kad esu nesveika dėl savo pomėgio tempti iš bibliotekos knygas, nors nėra laiko joms skaityti  lotuliukas.gif

O aš (alia "Storo sąsiuvinio" dvynukai) treniruojuosi.
Treniruotės tikslas - iškęsti nėjus į biblioteką, kol neateina knygų grąžinimo terminas.

Skausminga, bet (kadangi ir pati namie turiu labai didelę biblioteką), sekasi gana normaliai. lotuliukas.gif
Taip perskaitau visas knygas tvarkingai, net pajudinu tai, kas yra namie.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 06, 18:00)
Vienas "Našlės..." trūkumas, mano akimis žiūrint, labai jau stora tongue.gif Aš tokių storų nelabai mėgstu.

drinks_cheers.gif neprisiverciu ir as niekaip jos pradet, paimu pakilnoju, pavartau ir atgal padedu... tas jos storumas neigiama poveiki daro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2010 12 06, 17:59)

Man "Našlė" viena geriausių Irvingo knygų. Nors savotiškas jis toks rašytojas, reikia taip skaityti su tokiu nusiteikimu, kad skaitai Irvingą...

Aš pati kaip tik ieškau dviejų jo paskutinių knygų "Cirko sūnaus" ir "Vidutinio svorio santuokos". Padovanosiu Kalėdoms, o paskui pasiskolinsiu paskaityti... ax.gif

Baikit, visai nestora ta jo knyga, va "Cirko sūnus" arba "Kol tave rasiu", ten tai jau storesnės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaitanti: 06 gruodžio 2010 - 18:07
"Cirko sūnų" tikrai mačiau išparduotuvėj "Parke" Bet jau senokai čia.

Blem,sunervino dėstytojas mad.gif
einu skaityt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 06, 18:45)
Ir mačiau, ir klausiau tongue.gif
Bet juk ten humoras, ir tikrai geresnis nei kad Užkalnio cinizmas mirksiukas.gif
Jeigu Algis Greitai ką nors ir ne taip gražiai pasako, aš jam atleidžiu biggrin.gif  Turi tas žmogus charizmos ir protelio, manau, daugiau už kelis Užkalnius kartu paėmus.

kokie dvigubi standartai lotuliukas.gif
Greitai apie Zemaite tokiu slykstybiu prikalbejes yra, kad net man ausys raitydavosi. Uzkalnio tai cia tik ziedeliai biggrin.gif

katilina, pirkau E. Evans Takoskyra,
Herbert Kaprikornija
Gerritsen Pameistrys
Papildyta:
QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 06, 19:06)
*Man "Našlė" viena geriausių Irvingo knygų. Nors savotiškas jis toks rašytojas, reikia taip skaityti su tokiu nusiteikimu, kad skaitai Irvingą...

**Baikit, visai nestora ta jo knyga

*man - prasciausia skaityta jo knyga schmoll.gif (geriausia - Sidro namu taisykles)

** drinks_cheers.gif man prie plonesniu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 06 gruodžio 2010 - 18:16
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 06, 18:00)

oi,storumas manes negasdina biggrin.gif ne viena stora esu skaicius,kaip tik idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2010 12 06, 18:15)
kokie dvigubi standartai lotuliukas.gif
Greitai apie Zemaite tokiu slykstybiu prikalbejes yra, kad net man ausys raitydavosi. Uzkalnio tai cia tik ziedeliai biggrin.gif

Žinai, čia jau sužaidžia simpatijos/antipatijos tongue.gif mirksiukas.gif Be to viena yra , kai kalbama su humoru, kad ir baisiai juodu, o kita, kai rimtai.
Nebepamenu, bo senai klausiausi, ir ką gi jis tokio baisaus yra prikalbėjęs apie Žemaitę?

Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 06, 19:06)
Man "Našlė" viena geriausių Irvingo knygų. Nors savotiškas jis toks rašytojas, reikia taip skaityti su tokiu nusiteikimu, kad skaitai Irvingą...

Aš pati kaip tik ieškau dviejų jo paskutinių knygų "Cirko sūnaus" ir "Vidutinio svorio santuokos". Padovanosiu Kalėdoms, o paskui pasiskolinsiu paskaityti...  ax.gif
Baikit, visai nestora ta jo knyga, va "Cirko sūnus" arba "Kol tave rasiu", ten tai jau storesnės...

Man tai "Našlė ..." labai greit susiskaitė. Prisimenu, kaip turėjau kažkur eiti, bet visą dieną prasėdėjau ant sofos, nes negalėjau knygos paleist iš rankų. ax.gif Ir nežinojau, kad "Cirko sūnus" dar storenė. Aš skaičiau pirmą leidimą, nelabai didelę knygą minkštais viršeliais, lyg ir visai normali atrodė. O dar kai tikrai įdomi, tai to storumo skaitant beveik nepastebiu.
Atsakyti