Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *43 Namučiai...

QUOTE(Diana24 @ 2010 12 06, 15:26)
  Beje,gal kas rekomenduotų kokią lengvo turinio knygą su daug humoro? bigsmile.gif

kažkada teko skaityti Jennifer Anselm 'Pasidalinkime meilužiu', tai visą knygą prakvatojau. Jau seniai tokios linksmos neskaičiau. Tiesiog, knyga poilsiui.
Papildyta:
kam įdomu, tai jau artimiausiu metu knygynuose turėtų pasirodyti Jose Saramago 'Evangelija pagal Jezų Kristų"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Diana24 @ 2010 12 06, 16:26)
  Beje,gal kas rekomenduotų kokią lengvo turinio knygą su daug humoro? bigsmile.gif

Gali paieskoti ir Darjos Doncovos knygu.Man ji patinka nerealiai biggrin.gif Ir prisijuokt galima iki asaru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana24 @ 2010 12 06, 17:26)

Iš mano neseniai skaitytų dvi knygos man buvo labai juokingos- "Jis sako taip" ir "Metai Provanse". Ir dar vietomis "Džiulė ir Džiulija" ir "Nepaprasta namų šeimininkė".
Atsakyti
Mary Higgins Clark
„Kur tu dabar esi?“

user posted image

Pirmiausia, norėčiau pasakyti, kodėl skaitau Mary Higgins Clark knygas. Visų pirma, jos baisiai lengvos ir tinkamos atsipalaiduoti; trumpi skyreliai, kurių kiekviename keičiasi pasakotojas prideda intrigos. Autorei puikiai pavyksta priversti skaitytoją įtarinėti vis kitus niekuo dėtus žmones, o galiausiai vis tiek paaiškėja, kad visi spėjimai klaidingi.

Knygoje Kur tu dabar esi? rašytoja pasakoja įtemptą žudiko psichopato, siautėjančio Niujorko gatvėse prie naktinių klubų, istoriją.

Keturios jaunos merginos dingusios. Manoma, kad jau nebegyvos. Tačiau jau dešitm metų taip pat dingęs ir Čarlzas Makas Makenzis Jaunesnysis. Skirtumas tik tas, kad jis kiekvienas metais per Motinos dieną paskambina į namus ir praneša, kad jam viskas gerais, ir kad jo niekas neiškotų.

Mako sesuo Karolina nusivylusi, kad nei Niujorko policijai, nei privačiam detektyvui nepavyko aptikti jokių brolių pėdsakų, jie netgi negalėjo išsiaiškinti, kodėl Makas dingo. Mergina nusprendžia vėl pradėti ieškoti brolio, nes tik taip ji galės vėl gyventi sau.

Ar Makas vis dar gyvas? Jei taip, į kokią bėdą jis įklimpęs? Ar jis žudikas maniakas? Jei ne, tuomet kas? Kodėl Makas taip netikėtai pradingo nuo žemės paviršiaus? – tokie ir dar daugybė klausimų kyla verčiant knygos lapus.

Knyga skaitėsi be galo langvai ir greitai, tačiau vis tik radau prie ko prisikabinti smile.gif Pagrindinė veikėja Karolina visą laiką mane erzino. Iš tikrųjų, ji net neturėjo rimtos priežasties po dešimties metų atnaujinti Mako paiešką, ir lyg to dar būtų maža, įsikišdama ji gerokai pablogino reikalus. Antras dalykas, knygos pabaigoje jau buvau apsisprendusi dėl savo įtariamojo (paaiškėjo, kad buvau teisi), tačiau negalėčiau pasakyti, kodėl pasirinkau būtent jį, tiesiog kuždėjo nuojauta. Todėl šį kartą, manau, Mary Higgins Clark patingėjo palikti skaitytojui pėdsakų, arba jie buvo ne tokie geri kaip visada. Trečiasis dalykas – pabaiga. Dažniausiai, pabaigusi knygą ir sužinojusi kaip visi siūlai susiviję pagaunu save galvojant: „O, taip!“ bigsmile.gif , bet šį kartą tiesiog buvo: „Kąąą??“ blink.gif Pati istorija nėra prasta, tačiau charakteriai nepaliko jokio įspūdžio.

Galiausiai, galiu pasakyti, kad tai tikrai ne pati geriausia Mary Higgins Clark knyga, tačiau puikiai tinka vakarui, kai nesinori apie nieką galvoti arba reikia kažką pamiršti smile.gif

Atsakyti
Oo labai ačiū už pasiūlymus pasiimsiu visas jūsų išvardintas turėsiu ką skaityt tokiais šaltais vakarais bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
O ar kuri nors skaitėt "Berniuką dryžuota pižama"? Man įdomu kodėl nei Hitleris, nei Aušvicas nebuvo vadinami tikraisiais vardais? g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AgnĖ.**: 06 gruodžio 2010 - 17:23
Ingenai, ryskiai nesi macius Radioshow, kurs laaaabai myl Zemaite hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 06 gruodžio 2010 - 17:27
QUOTE(Masako @ 2010 12 06, 17:26)
be nosinės, nes kaitaliojasi su -ė (gresia - grėsė, dreskia - drėskė).

Aš irgi apie šitą pamąsčiau, bet po to pagalvojau, kad gal čia nuo drąsos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana24 @ 2010 12 06, 18:15)
Oo labai ačiū už pasiūlymus pasiimsiu visas jūsų išvardintas turėsiu ką skaityt tokiais šaltais vakarais bigsmile.gif  4u.gif

iš minėtų Jis sako taip ir Nepaprasta namų šeimininkė tikrai linksmos thumbup.gif dar S. Kinsellos Ar moki išlaikyti paslaptį gera bigsmile.gif
Atsakyti
Agne, sakes, bet kaip galva nedirba, visai nusisnekejau. Man pasirode, kad tu klausei apie zodi dreskia

parasiau ir pamaciau, kad apie kitka. doh.gif lotuliukas.gif bet vis tiek be nosines biggrin.gif 4u.gif jis nesiejamas su zodziu "drąsa" mirksiukas.gif
Papildyta:
***** visa diena saltyje prasitryniau doh.gif nusikaliau..bet grizau su trim knygom bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 06 gruodžio 2010 - 17:30
O aš užmiršau pasigirt, kad ryt iš bibliotekos pagaliau Bado žaidynes parsinešiu bigsmile.gif

ai, ir vakar eilinį kartą išgirdau, kad esu nesveika dėl savo pomėgio tempti iš bibliotekos knygas, nors nėra laiko joms skaityti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2010 12 06, 17:26)

Ir mačiau, ir klausiau tongue.gif
Bet juk ten humoras, ir tikrai geresnis nei kad Užkalnio cinizmas mirksiukas.gif
Jeigu Algis Greitai ką nors ir ne taip gražiai pasako, aš jam atleidžiu biggrin.gif Turi tas žmogus charizmos ir protelio, manau, daugiau už kelis Užkalnius kartu paėmus.
Atsakyti